Teska 06.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam grupkę....... nie wiem...byłam grzeczna.....a mikolaja niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Super! My spodziewamy się do końca miesiąca wszystko skompletować i złożyć. Jak długo czekaliście na uprawomocnienie od momentu złożenia? My jesteśmy "innym" przypadkiem, bo budujemy w ramach działalności gospodarczej i tzw. "zielone światło" kazało nam czekać na uprawomocnienie się pozwolenia 2 miesiące! A od złożenia dokumentów minęło 15 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja byłam grzeczna, bo dostałam prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 chyba za szybko wyszedłem z domu albo Mikołaj się spóźnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam mikołajkowo O jestem pierwszy ,zajęci jesteście rozpakowywaniem prezentów Moje dzieci też juz siedzą i rozwijają te sreberka Do naszego dziecka Mikołaj przyszedł ok. 3 w nocy, a córka czuwała (że też go nie przyuważyła) i od tego czasu niestety już nie było spania Co za durny Mikołaj , że po nocach łazi, jakby nie mógł przynieść tego prezentu nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja byłam grzeczna, bo dostałam prezencik oj...ja tez byłam grzeczna...nawet bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam mikołajkowo O jestem pierwszy ,zajęci jesteście rozpakowywaniem prezentów Moje dzieci też juz siedzą i rozwijają te sreberka Do naszego dziecka Mikołaj przyszedł ok. 3 w nocy, a córka czuwała (że też go nie przyuważyła) i od tego czasu niestety już nie było spania Co za durny Mikołaj , że po nocach łazi, jakby nie mógł przynieść tego prezentu nad ranem hahahah dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam mikołajkowo O jestem pierwszy ,zajęci jesteście rozpakowywaniem prezentów Moje dzieci też juz siedzą i rozwijają te sreberka Do naszego dziecka Mikołaj przyszedł ok. 3 w nocy, a córka czuwała (że też go nie przyuważyła) i od tego czasu niestety już nie było spania Co za durny Mikołaj , że po nocach łazi, jakby nie mógł przynieść tego prezentu nad ranem hahahah dobre! dobre? Dziś mocno będę się musiała mocny make up zrobić, żeby ludzie nie pytali czy przypadkiem chora nie jestem, albo po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja byłam grzeczna, bo dostałam prezencik oj...ja tez byłam grzeczna...nawet bardzo.... TESKA Sądzę że to czysto subiektywne spojrzenie - jak widać Mikołaj miał inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Oczywiście wszystkich Mikołajkowo-wtorkowo serdecznie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 eeeee tam......ale tak fajnie......chociaz córcia zadowolona z prezentu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.12.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? Police to moje rodzinne miasteczko, no teraz to już MIASTO. Rodzice i rodzenstwo nadal tam mieszkają. Jaki rejon Polic , można wiedzieć? Pozdrowionka Witam wszystkich Vitulano ja teraz mieszkam vis a vis szpoitala a działke mam na tym nowymosiedlu co teraz powstaje za wiaduktem po prawej stronie jak się wyjeżdza z Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja byłam grzeczna, bo dostałam prezencik oj...ja tez byłam grzeczna...nawet bardzo.... TESKA Sądzę że to czysto subiektywne spojrzenie - jak widać Mikołaj miał inne zdanie. tak myslisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 istnieja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 eeeee tam......ale tak fajnie......chociaz córcia zadowolona z prezentu???? Jednak mam rację Mikołaj u Was był tylko Ciebie ominął Musisz być grzeczniejsza to może Gwiazdor do Ciebie zawita P.S. Ale ileż to radości jak o naszych dzieciach Mikołaj nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! Gratuluję Więc sprawiedliwość istnieje - jak ktoś był grzeczny to Mikołaj o nim nie zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich ! Tomku idąc za Twoją sugestią dotyczącą projektu jak sie rozpędziłam że zmieniłam na zupełnie inny , choś właściwie taki sam tylko z innego biura projektowego w sprawie Mikołaja był u dzieci , szczęśliwe ciężko było do szkoły wygonić bo gadżety brali pod pachę , ale sie nie ugięłam i poszli bez heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pozdrawiam wszystkich. U mnie Mikołaja niet. Chyba pracownicy urzędu w Szczecinie zrobili mi złą prasę u świętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts