Didi 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 eeeee tam......ale tak fajnie......chociaz córcia zadowolona z prezentu???? Oczywiście! To jeden z prezentów z listu do św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam mikołajkowo ło matko ale natrzaskaliście postów czytałam całe 4 strony u nas mikołaj dotarł, choć skromniutki jakiś - same słodycze. ale co się dziwić to w końcu mał mikołajek Bodekku - piękny domeczek, ale ja trawki nie widzę Maggie - gratulejszyn Józia - wreszcie się pokazałaś kobito witam również wszystkie "świeżynki" i praojca z rzadka się ujawniającego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam mikołajkowo ło matko ale natrzaskaliście postów czytałam całe 4 strony Bodekku - piękny domeczek, ale ja trawki nie widzę witam również wszystkie "świeżynki" i praojca z rzadka się ujawniającego pozdrawiam trawka - to takie małe, zielone na ziemi dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich! Jaką hydroizolację stosowaliście lub zamierzacie stosować pod ogrzewanie podłogowe - folię, papę, inne? Jakie są poszczególne warstwy podłogi: papa termozgrzewalna (ciekawe, jak będzie się zachowywała pod wpływem ciepła) folia styropian lub wełna wytłoczka ze styropianu pod rurki. wylewka (jastrych) terakota lub inne? u mnie: papa, folia, styropian+styropian z folią (pod rurki), wylewka, gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich!!! Zycze Wam wspanialych prezento i ogromnej radosci tych, ktorzy zostali przez Was obdarowani.... P.S. moj syn tak sie wzruszyl na prezent ze przez 15 minut tak z radosci sie darl, prawie sie poplakal..... i to mi wystarcza# A DZISIAJ SA MOJE URODZINY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A DZISIAJ SA MOJE URODZINY!!!! Jolly wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem no, no, no w niezłym towarzystwie się obracasz Chaplin też 24 go grudnia się urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 P.S. moj syn tak sie wzruszyl na prezent ze przez 15 minut tak z radosci sie darl, prawie sie poplakal..... i to mi wystarcza Jejciu, to co ty mu podarowałaś? Mój też sie ucieszył, ale spytał, czemu nie dostał tego, co "narysował"w liscie do Mikołaja..czemu, czemu, bo nabazgrolił na kartce cały film akcji, jakis pożar, żołnierza z helikopterem, wujka na obcasach, a wszytsko zalane wodą z węża strażackiego - no niewiele było widać...no i co Mikołaj miał począć? Kiedy jedyne klarowne akcenty tego listu, czyli żołnierz i helikopter, mój syn juz ma? Może gwiazdka sie bardziej postara..poproszę o interpretację listu No i wszytstkiego najlepszego z okazji urodzin: fajny z ciebie prezencik Mikołajkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kupilam mu Hot Wheelsa (Boniu nie wiem czy dobrze) z torem i potworem bagiennym..... naprawde takie wzruszenie... spedzilam przy samym skladaniu ok. 45 minut - on w tym czasie poszedl z babcia do kosciola by Bozi podziekowac za prezent!!!! Dla tych chwil warto naprawde zyc!!!! Dziekuje za zyczenia wszystkim!!! Mam juz luksfery, mozaika pieknie sie uklada - i tu niestety nie zgodze sie z Pawlem - trafil mi sie dobry kafelkarz - mam nadzieje ze w tej opinii dotrwam do konca!!! Spiesza sie, bo przeciez Wigilia ma byc w nowym domu, a tam jeszcze tyle prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 JOLLY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich!! Moja malutka jest jeszcze za malutka i nie wie co to Mikołaj, ale duża wie a też nic nie dostała. Pozdrawiam wszystkich obdarowanych i nie obdarowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 06.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich Vitulano ja teraz mieszkam vis a vis szpoitala a działke mam na tym nowymosiedlu co teraz powstaje za wiaduktem po prawej stronie jak się wyjeżdza z Polic Mały ten świat , bo na Wróblewskiego w tym budynku z solarium (to może 200m od szpitala) mieszkają moi rodzice. Wcześniej mieszkali niedaleko starego kościoła na Nowopolu, a tereny gdzie się teraz budujecie były fajnymi do biegania (oczywiście nie po polach ) Mikołaj to chyba u nas dostał kręćka i penie polazł stary na nowe miejsce. Tyle gadamy o przeprowadzce, że sie staremu pomieszało. Gorzej jeśli zastawszy puste pole obrazi się na......powiedzmy dwa trzy latka Witamy ps. dzisiaj dzwonimy ustalać ewentualną umowę z wykonawcami i do dwóch następnych wykonawców. Trzymajcie kciuki. Już kurcze 12 tu wykonawców razem obdzwoimy. Cięzko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem no, no, no w niezłym towarzystwie się obracasz Chaplin też 24 go grudnia się urodził ale boże narodzenie jest 25-go. więc ja jestem z bożego: 25.12. godz. 00.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kupilam mu Hot Wheelsa (Boniu nie wiem czy dobrze) z torem i potworem bagiennym..... naprawde takie wzruszenie... spedzilam przy samym skladaniu ok. 45 minut - on w tym czasie poszedl z babcia do kosciola by Bozi podziekowac za prezent!!!! Dla tych chwil warto naprawde zyc!!!! Raju, Jolly, toż to kupa kasy! Ale fakt - mojemu tez by sie spodobał. U nas Mikołaj zwyczajowo raczej skromny, dopiero Gwiazdka rozwija skrzydła (?), czy co tam ma No i trzymam kciuki za twoich kafelkarzy Szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dzieki Delfiku - no tak zaszalalam troche, ale mam Jego jedynego!!! a on tak potrafi sie odwdzieczac, ze..... aaaaaa tam ze mi na waciki nie starczy!?!?!?!? wazne ze sprawilam mu radoche!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jakby ktoś miał zły dzień:http://foto.onet.pl/upload/33/73/_558781_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.12.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem no, no, no w niezłym towarzystwie się obracasz Chaplin też 24 go grudnia się urodził ale boże narodzenie jest 25-go. więc ja jestem z bożego: 25.12. godz. 00.10 przez ten mój dzisiejszy mega ból głowy (zatoki?) wszystko mnie się pomerdało - oczywiście chodziło o 25 grudnia i coś z Chaplinem było tylko, że wręcz przeciwnie (nie urodziny ) nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z powodu tej mega pomyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich!!! A DZISIAJ SA MOJE URODZINY!!!! wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts