Teska 08.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 malujesz dla siebie czy zawodowo? dla siebie....tzn na swoje okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 I jak Ci wychodzi? Ja kiedyś próbowałam, ale u mnie niestety to więcej zapału niż talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 a ja mało jestem bo.......strasznie mnie głowa dziś boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 a ja mało jestem bo.......strasznie mnie głowa dziś boli weź "reklamowanego" procha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 I jak Ci wychodzi? Ja kiedyś próbowałam, ale u mnie niestety to więcej zapału niż talentu wyszlo i to calkiem niezle.Moze strzele pare fotek okienek to pokaze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 a ja mało jestem bo.......strasznie mnie głowa dziś boli współczuje.....nie ma nic gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 wieczorkiem witam..... malunki czesc na okienkach......teraz sie gotuja nozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam wczesnym wieczorkiem Chyba gorsza od bólu głowy jest wyrzynająca ósemka. To był kilkudniowy koszmar nic nie pomagało , aż w końcu samo przeszło, oby to nie była cisza przed burzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 08.12.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Dzieńdoberek wszystkim. Ja tradycyjnie z problemem. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś, kto może wyciąć i wykarczować drzewa w pasie drogowym za cenę nie powalającą na kolana? Ewentualnie tylko wykarczować po wycince. Sprawa pilna. Cześć - a dlaczego sama musisz je wycinać - u nas załatwiał to zakład komunalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 08.12.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam wszystkich już prawie świątecznie Proszę poratujcie mnie troszkę - szukam kogoś solidnego do zrobienia barierek drewnianych do schodów, już mi ręce opadają od tych wszystkich pseudo fachowców, więc boję się na własną rękę pierwszego lepszego brać, poradźcie coś Ale gdyby ktoś miał w planach robienie szamba betonowego to mogę podpowiedzieć kogo NIE BRAĆ NIGDY W ŻYCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 .......... a my znowu z przeszkodami Na sobotę jesteśmy umówieni z facetem co będzie adaptował projekt i przygotowuje nam wszystkie papiery do pozwolenia na budowę. Dzisiaj dzwonie do biura architektonicznego z pytaniem, czy i kiedy wysłaki projekt. Ponoć w poniedziałek. Lecę na pocztę z nr. przesyłki i kicha, nie ma i nie było. Reklamaja to ok. tygodnia najszybciej. Dzwonię znów do Archigrafu i mówię, że projekt potrzebuję już. Pani taka miła, że(po mojej podpowiedzi) zadeklarowała iż wysyła zaraz drugi kurierem. Wszystko z przeszkodami i to takimi prozaicznymi, których przewidzieć nie można Mamy nadzieje, że nas tyczy sie to lepsze przysłowie , że co się w bólach rodzi.....itd Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 budowa uczy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Oj tak, święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 coś się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robh75 08.12.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Powiedz mi Budekku, cóż to za płyty z których budowany jest twój pałacyk. Cóż to za technologia i jak ma się jej koszt w porównaniu do tradycyjnych.proszę, tylko nie wysmiewaj laika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Powiedz mi Budekku, cóż to za płyty z których budowany jest twój pałacyk. Cóż to za technologia i jak ma się jej koszt w porównaniu do tradycyjnych. proszę, tylko nie wysmiewaj laika. Pozdrawiam. witaj te płyty to OSB 3; dom budowany w technologii szkieletu drewnianego; koszt to 1450 + 7% VAT - nudowane pod klucz przez wykonawcę; ja się nie śmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Miałem taką cichą nadzieje, że to tylko o martwą naturę chodzi, która płata figle. U mnie w robocie maszyna drukowała mi wczoraj 4mb filmu rastrowego (ok 1 godz). Zabrakło 10 cm do końca i się komputer spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Miałem taką cichą nadzieje, że to tylko o martwą naturę chodzi, która płata figle masz rację !! największym dramatem na Forum jest odcięcie od netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Na forum TAAAAAAK !!!!!!, ale przeczytaj co dopisałem wyżej. Jeszcze chcieli na mnie winę zwalić. ps. okazało się, że poszedł zasilacz i płyta główna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts