vitulano 11.12.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Maksiu fakt, zimy jeszcze nie ma.Monka masz rację, każdy by się cieszył na Twoim miejscu.Chociaż ja też przyzwyczaiłem się do takich zim. Mam pytanko do Załomowiczów. Co wynika z Waszych badań poziomu wód gruntowych. Na jakiej wysokości występują według badan Waszych ekspertów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 11.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dokładnie tak! Co więcej inne ustalenia: linia i % zabudowy, wysokość też są dla mnie b. korzystne! Gratulacje. Po takich wieściach człowiek dostaje skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Pozdrawiam wieczorkowo Jakoś pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.12.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Ja wytyczyłem sobie samemu trase wodociagu - ok.35 metrów. Rura wyszła mi idealnie w tym miejscu w jakim miała być - tyczyłem na zupełnie pustej działce przy pomocy brata, dalmierza laserowego, deski do prasowania i palików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Tma gdzie większość z nas. Bezrzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Tma gdzie większość z nas. Bezrzecze I tu się z Sąsiadem muszę zgodzić P.S. Jutro rzucę okiem na Twoją studzienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wszystkichKlaus zauważ że poprawnie napisałam : próbuje ustalić jak daleko twoje domostwo bedzie sie znajdować od mojego ?? bo tak czytam i namierzam sšsiadów --- możesz sie pochwalić? dokładniejszym namiarem heh pozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.12.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Moja działka ma nr 638. Tzn Zaściankową do końca i w prawo 7. działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Klaus ok dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Życzę Wszystkim dobrego ''startu'' w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.12.2005 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Klaus ok dam znać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo - dziś mam wyprawę do Gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.12.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Ja wytyczyłem sobie samemu trase wodociagu - ok.35 metrów. Rura wyszła mi idealnie w tym miejscu w jakim miała być - tyczyłem na zupełnie pustej działce przy pomocy brata, dalmierza laserowego, deski do prasowania i palików. Witam poniedziałkowo. Ja też tyczyłem na pustym polu a punkt odniesienia miałem oddalony o około 90m ale ty to chociaż byłeś uzbrojony w profesjonalny sprzęt. Gdzeż tam mój sznurek i miarka do twojej deski do prasowania, nie wspomnę o dalmierzu laserowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.12.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.12.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Mam pytanko do Załomowiczów. Co wynika z Waszych badań poziomu wód gruntowych. Na jakiej wysokości występują według badan Waszych ekspertów? hmmm trudne pytania zadajesz, musiałabym do map zajrzeć ale z tego co pamiętam to miałam na 4 m, ale wiem, że zdarza się też na 3,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.12.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Życzę Wszystkim dobrego ''startu'' w tym tygodniu a Ty skąd wiesz? dziś lub jutro (zależy od wyrobienia się na innym zleceniu) przyjeżdża koparka i będzie już zciągać humus a potem tyczenie i fundament - może sie uda do świąt wyjść z ziemi. Zdecydowaliśmy się na fundamenty bo taką dobrą pogodę zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Życzę Wszystkim dobrego ''startu'' w tym tygodniu a Ty skąd wiesz? dziś lub jutro (zależy od wyrobienia się na innym zleceniu) przyjeżdża koparka i będzie już zciągać humus a potem tyczenie i fundament - może sie uda do świąt wyjść z ziemi. Zdecydowaliśmy się na fundamenty bo taką dobrą pogodę zapowiadają DIDI A długoterminową pogodę śledziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts