Teska 05.11.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jaśku to witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jaśku to witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.11.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jaśku - witaj - a już myślałam, że mój Jasiu zaczyna cichaczem nowy dom budować... Ojej - ile nowych budowniczych - witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.11.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 witam wszystkich Ivet dzieki za namiary Biegnący po cegłę ! taki ładny nick i co komuś się nie podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.11.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 wszystkich pozdrawiam oooo-widze, ze stara gwardia sie ruszyla bodek- wzizt pewnie sie przyda ale ani w gazowni ani w enei nie potrzebowali tego zalacznika mimo, ze bylo napisane, ze ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 05.11.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jestem jestem Taka mgła, że do komputera traić jest problem......he-he 14 dni przerwy no i jedno doświadczenie życiowe więcej na koncie? Witam starszych i nowych Forumowiczów. Nowy sąsiad -to dobrze Bodeku,że sie zdecydowaleś! Ul.Topolowa,codziennie tamtędy pomykam do miasta,faktycznie jakoś ruchliwie się tam zrobilo? Grapusek-piach,piach ja to rozumiem! Ewar i Daniel-przybyłem,zobaczyłem i stwierdzam :super miejsce,wybaczcie że bez pukania wszedłem do domku Ksiegowa-jakoś nie mogę trafic blue auta... Czołem reszta............................... Ponoć pszczólki nie zalepiły kitem swoich drzwi w ulach więc zima ponoć ma być słaba ? Co na to forum(CHMURKA)?? Późno to fakt ale spotkanko stwierdzam,że UDANE P.S. Ostatnio będąc w UM Szcz-n ktoś znany powiedzial...-"Odkąd padła stocznia to Szczecin stał sie pierwszą wsią w Polsce,która ma tramwaje".... Ameryke chłop odkrył he-he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Pozdrawiam w środeczkę! Ponoć przyszły tydzień ma być ciepły a zima ostra - fajnie by było, jak by się ta ostra zima nie sprawdziła....... Księgowa - jak tam Vacik? Od maja? Jest już ta zmiana czy nie? Bo już się niecierpliwie - nie wiem, czy kupować czy nie kupować........ Serdecznie pozdrawiam wszystkich, ze szczególnym wskazaniem na Maksia (ja Ci dam głos z zaświatów - hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.11.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 U mnie niemal już koniec stanu surowego otwartego - jeszcze zostało szlifowanie drobnych niedociągnięć. Będą jeszcze lane schody ganku i wylewka w piwnicy. Potem przyjeżdżają okna i drzwi i buda zamknięta! Fajrant! Oby nie do wiosny! Nie mam zamiaru czekać, ale jakoś te wiszące należności trzeba najpierw pospłacać... No właśnie drzwi... Gdzie u nas jest jakiś sensowny wybór klamek z szyldami? Wiem mniej więcej czego chcę, ale drzwi będą malowane na mahoń... no taki prawie, ale na pewno nie brąz... Macie jakieś kontakty poza Castoramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.11.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Maksiu, dziękuję, już myślałem, że nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2003 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam koniec tygodnia coraz bliżejStasiek: co miałem nie zobaczyć, jak się patrzy to i się widzi różne rzeczyIvette: no to sorrki za te zaświaty.. ale jakoś tak mi się skojarzyło serdeczne pozdrowienia dla wszystkich ze szczególnym wskazaniem na Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.11.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam wszystkich raniutko! Do piątku dostęp do komputera mam trochę ograniczony W skrócie odpowiadam: Ivette - nie tak szybko z tym Vatem - w końcu posłowie szanują swoją pracę Mariusz R - dzisiaj będę (ale licz w godzinach 18-20) Buziaki i zmykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.11.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Dzień dobry wszystkim i pozdrawiam ! bikosa - trochę mi ulżyło, ale i tak złożę o WZiZT. maksiu - spoko cierpliwy tto ja jestem (czasami); mariusz r - kup sobie tyfon i dołącz do kompa, to na pewno trafisz pozdrowieksy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gb 06.11.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Hej wszystkim! Bodekku: w kwestii WZiZT to zgodnie z nowym prawem budowlanym i ustawą o zagospodarowaniu przestrzennym jeżeli dla danego terenu w gminie jest ważny miejscowy plan zagospodarowania terenu (po 1995 r.) to o WZiZT nie musisz wystepować (musiz mieć z Gminy wypis i wyrys z planu). Jeżeli natomiast posiadany przez Gminę plan jest starszy to musisz... Tak przynajmniej stanowi prawo choć urzędnicy często są zapatrzeni w to co było kiedyś (ach gdzie te czasy...) i na przekór zmieniającym się uwarunkowaniem każą w kółko Macieju. Możesz co prawda się kłócić i upierać przy swoim powołując na ustawę i paragrafy.... ale możesz stracić życzliwość urzędnika i wtedy nawet koniak nie pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.11.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 qb - dzięki; według info dla miasta Szczecina plan jest z przed 1995 roku więc niestety muszę chyba napisać pisemko o warunki. Upierać się nie będę bo aż taki cierpliwy nie jestem. Cicho strasznie dzisiaj Ciekawe dlaczego bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.11.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Cicho wszędzie , głucho wszędzie - co to będzie , co to będzie.......a no nic nie będzie! Ksiegowa-postaram sie ale może być problem,a jak jutro, bo mam 1-dno pytanie natury technicznej .............. Bodeku-xero zrobimy moich warunków,podamy twoje dane i gotowe,to w końcu to samo będzie.(są takie same ustalenia,a zyskasz 1-2 m-ce) he-he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 witam wszystkich wieczorową porą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.11.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Właśnie wróciłem z budowy... ścianki działowe na poddaszu stoją, jutro lanie schodów wejściowych na ganku i wylewki w piwnicy. Zostało jeszcze trochę szalunków i drobnego wygładzania tematów... potem już tylko pożegnanie. Jak dobrze pójdzie - jutro odbiór stanu surowego! Uff... Mam nadzieję, że nie będzie trzeba nic poprawiać... Nikt nie wie gdzie jest duży wybór klamek z okuciami do drzwi wejściowych? Poza Castoramą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.11.2003 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam wieczorową porą... Stasiek: no widze chlopie ze jutro znowu edziu przyjedzie z obstawą Bodekku: jesli plan był sprzed 1995 roku to moze być problem, bo trzeba będzie przeprowadzić coś co nazywa się rozprawą administracyjną, ale nie był bym tego taki pewny czy plan napewno był sprzed 1995, bo jesli byly robione poźniej plany szczątkowe poszczególnych okolic to mogą one obowiązywać, najlepiej pójść do urzędu i się zapytać. W przypadku rozprawy administracyjnej moze to potrwać troche czasu, nawet licząc to w miesiącach, w zależności od natłoku spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.11.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Witam! Dopiero wróciliśmy z budowy i jesteśmy skonani ale szczęśliwi z własnego wkładu w naszą chałupę. Mariusz R - sprawdź jutro ok. 18-19 - jak jest światło w piwnicy to wchodź - wejście z boku. Pozdrawiam i idę lulu..... a Ivette - komisja sejmowa skończyła pracę nt. Vat-u - dalej posiedzenie sejmu itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.11.2003 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Stasiek: no widze chlopie ze jutro znowu edziu przyjedzie z obstawą Hłe, hłe - 90% przyjazdów jest z obstawą (b. miłą zresztą) ...niestety jutro nie zdążymy załatwić odbioru w wersji nieoficjalnej a ja nie lubię tak na szybko... Trochę szkoda, bo teraz wszyscy są, potem to już nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts