tomadyna 12.12.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 KLAUS Po wizji lokalnej dokonanej na naszym "ściernisku" z przykrością muszę stwierdzić iż w Twoje strony TPSA jeszcze nic nie zrobiła, choć dziś ich przyłapałem że w moje studzienki połozyli już kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.12.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 No to mam sciąganie humusu Robi to pan polecany przez KAS01 Robota idzie mu bardzo sprawnie - zobaczymy jak będzie z rachunkiem, czy też zadawalająco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Didi gratulacje pogoda ci sprzyja i nawet słonko wyjrzało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 monka - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 DARIA Poszło na E-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 tomadyna - gratuluję "Stały Bywalcu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 12.12.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 DARIA Poszło na E-mail bardzo dziękuję, właśnie odebrałam jak zaznaczę to opublikuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.12.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Ja wytyczyłem sobie samemu trase wodociagu - ok.35 metrów. Rura wyszła mi idealnie w tym miejscu w jakim miała być - tyczyłem na zupełnie pustej działce przy pomocy brata, dalmierza laserowego, deski do prasowania i palików. Bardzo mnie zafrapowało tyczenie przy pomocy deski do prasowania! Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Potrzebowałem dużego płaskiego przedmiotu do łapania punktu od dalmierza (Leica Disto Pro - dokładność 1.5mm). Na dużej odległości nie jest to takie proste. Deska nadawała sie do tego idealnie. Jako punkty odniesienia słuzyły mi słupki graniczne. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 tomadyna - gratuluję "Stały Bywalcu" Dziękuję BODEKU Dziękuję -> skromność nakazuje mi powiedzieć: Nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 12.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Didi, Delf, dzieki za info o poziomie wód. Tak jak myślałem i jak wynikało z informacji z innych źródeł są duże róznice nawet na bliskich odległościach. Do tego ponoć poziom wód gruntowych w tym rejonie jest zmienny w jednym miejscu Didi wybacz ciekawość, ale wyczytaliśmy, że zdejmują u Was humus, a pałacyk już macie. Rozbudowujecie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robh75 12.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Czy jest ktoś, kto zna w Stargardzie kogoś, kto ma do sprzedania działeczkę. Oczywiście budowlaną. Działki w tym miescie się zdarzaja, ale same wielkie. Mnie interesuje taka do 700 metrów najlepiej na osiedlu pyrzyckim.Czytając ogłoszenia spotykam same o wymiarach 1000 - 2000 metrów. Nie potrzebuję tak dużej.Proszę o pomoc.Może da się podzielić duże działki, co wtedy powinienem zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 KLAUS Po wizji lokalnej dokonanej na naszym "ściernisku" z przykrością muszę stwierdzić iż w Twoje strony TPSA jeszcze nic nie zrobiła, choć dziś ich przyłapałem że w moje studzienki połozyli już kabelek. Witam wieczorem pociesz mnie tomadyna że w moją stronę chociaż patrzą bo bez TPSy reszta leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 KLAUS Po wizji lokalnej dokonanej na naszym "ściernisku" z przykrością muszę stwierdzić iż w Twoje strony TPSA jeszcze nic nie zrobiła, choć dziś ich przyłapałem że w moje studzienki połozyli już kabelek. Witam wieczorem pociesz mnie tomadyna że w moją stronę chociaż patrzą bo bez TPSy reszta leży Jak się w Twoją stronę patrzy to lepsze widoki co do TPSA niż w stronę Klausa. Ale nie sądzę by z tym akurat były jakieś kłopoty. Przecież TPSA wie że kto pierwszy ten lepszy i właśnie dla tego zaczęli już kłaść chociaż w większości to jeszcze szczere pole. Sądzę że nim się obejrzycie to telefonik u Was będzie bez najmniejszego problemu. Choć przyznam że troszkę zadowolenia we mnie drzemie że chociaż kabelek do telefonu mam szybciej od Was . Niestety reszta rzeczy u mnie leży a u Was znacznie lepiej to wygląda i nie że bym był zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Życzę Wszystkim dobrego ''startu'' w tym tygodniu a Ty skąd wiesz? dziś lub jutro (zależy od wyrobienia się na innym zleceniu) przyjeżdża koparka i będzie już zciągać humus a potem tyczenie i fundament - może sie uda do świąt wyjść z ziemi. Zdecydowaliśmy się na fundamenty bo taką dobrą pogodę zapowiadają to miła wiadomość, życzę powodzenia i ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 jolly zazdroszczę i cieszę się, że już u Ciebie prawie koniec, szczególnie po tylu przejściach z ''pseudo'' fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 KLAUS Po wizji lokalnej dokonanej na naszym "ściernisku" z przykrością muszę stwierdzić iż w Twoje strony TPSA jeszcze nic nie zrobiła, choć dziś ich przyłapałem że w moje studzienki połozyli już kabelek. Witam wieczorem pociesz mnie tomadyna że w moją stronę chociaż patrzą bo bez TPSy reszta leży Jak się w Twoją stronę patrzy to lepsze widoki co do TPSA niż w stronę Klausa. Ale nie sądzę by z tym akurat były jakieś kłopoty. Przecież TPSA wie że kto pierwszy ten lepszy i właśnie dla tego zaczęli już kłaść chociaż w większości to jeszcze szczere pole. Sądzę że nim się obejrzycie to telefonik u Was będzie bez najmniejszego problemu. Choć przyznam że troszkę zadowolenia we mnie drzemie że chociaż kabelek do telefonu mam szybciej od Was . Niestety reszta rzeczy u mnie leży a u Was znacznie lepiej to wygląda i nie że bym był zazdrosny Nieeeeee to mina wcale zazdrości nie odzwierciedla złość?? chyba , ale Twoja cierpliwośc zostanie wynagrodzona TELEFONEM NR 1 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 12.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam Grupę, Starych i Nowych Forumowiczów. Szukam dobrego, sprawdzonego stolarza do mebli kuchennych, schodów, drzwi wew. i innych robótek. Czy możecie kogoś takiego polecić?Po dwóch miesiącach przerwy od zakończenia stanu surowego trzeba się powoli zabierać za to najgorsze - niestety z braku czasu i natłoku producentów,wzorów do przyjemności ten etap na pewno nie będzie należał. Już jeden dzień poświęcony wyborowi okien, bram i drzwi zew. mnie przeraził. Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.12.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Didi wybacz ciekawość, ale wyczytaliśmy, że zdejmują u Was humus, a pałacyk już macie. Rozbudowujecie się? No tak Wam jako nowym należą się wyjaśnienia Budujemy garaż (spory- 3 stanowiskowy) z zapleczem socjalnym w ramach prowadzonej przez nas działalności gospodarczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts