bodekku 07.11.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Dzień dobry wszystkim ! Chyba pierwszy jestem ! Maksiu - będę coś kombinował, może się uda ! mariusz r - zeskanuj swoje i podaj na maila miłego dnia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Czy w tej mgle nikt nie potrafi trafić do kompa ??? Pobudka i miłego weekendu bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśku 07.11.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Dzień dobry wszystkim Sorry za dwudniową nieobecność ale praca, praca, pr....Wracam do "mojej" zadatkowanej działki (ul. Topolowa), w środę musiałem podpisac u notariusza umowę warunkową kupna wspomnianej ziemii. Kupujący (ja) muszę się zwrócić do AWRSP, czy przypadkiem nie chce kupić "mojej" działki od sprzedającego ponieważ ma prawo pierwokupu zgodnie z ustawą, bo jest to ziemia jeszcze ROLNA ( a tak naprawdę to już budowlana bo gmina ją odrolniła - zakręcone co?)Oczywiście umowa notarialna płatna - symbolicznie ale zawsze....Jak AWRSP nie zechce kupić, to jeszcze jedna umowa notarialna z tym, że już ostateczna - przeniesienia własności.Co do uzbrojenia - trafo ma postawić energetyka za własne pieniądze.Inne media (wszystkie biegną wzdłuż ul. Topolowej) z tego co wiem mamy sami (właściciele działek) ciągnąć. Podobno zawiązuje się komitet w tej sprawie. To narazie Miłego dłuuuugiego łykendu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gb 07.11.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Jaśku: jeżeli chodzi o budowę nowego trafa to jest tak: Trafo rzeczywiscie daje ZE, ale za inne elementy typu fundament, elementy przyłącza będziecie musieli zapłacić sami. Urzędowa opłata w kwocie 120 zł/kWh zamówionej mocy obejmuje tylko proste elementy typu kabel do ZK włącznie. Wszystko poza tym trzeba będzie sfinansowac we własnym zakresie.... Jeżeli chodzi o inne media w Topolowej to: z gazem i woda nie ma problemów. Najgorzej jest z kanalizą - trzeba wykonać samodzielnie stacje przepompowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.11.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 TGIF!!Stasiek- gratulacje, wlasnie odkrylam Twoj awans!ile braliscie kwh na okres budowy??milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.11.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Witajcie. Tak sobie testowo piszę. Pozdrawiam i wypoczynku życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2003 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Bikosa: my tu gadu gadu... a tymczasem... już za chwile, już za momencik będziesz miała stupostówke pozdrawiam ps. milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.11.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 To zeby sie nie ociagac lapie te setke (wieczorem nie tylko w przenosni) Dzieki Maksiu!! Joasia- a Ty jako ta łowieczka bierzesz przeszkody bardzo fajnie wygladasz duzo sloeczka wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2003 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Bikosa: no to gratulation.... forumowicz to brzmi dumnie :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 07.11.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 bikosia moje gratulacje 100 znaczy więcej życzę ci 10000 postów http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.11.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Cześć Wszystkim Wyobrazić sobie ciężko, iż w kraju bezrobocie, a znajomi mają problem ze znalezieniem ekipy budowlanej??Wszyscy w tym kraju wzieli sie do roboty czy ten Vat tak dziwnie nakrecił ten busines?A jesli ktoś zacznie się budować w czerwcu i bez rachunków to coś się zmieni dla takiego Kowalskiego?Jak myślicie ???? Bodeku-nie posiadam takowego ustrojstwa,tylko xero.A cha-Ochrona Zabytków musi sie wypowiedzić w twej sprawie! Księgowa-jesli mi sie nie uda dziś podjechać to na priva zapytam sie ...cieżko teraz przez ten "WYKOP"na ul.Bogumińskiej na czas dojechać. Jaśku-AWRSP-to formalność tylko Notariusza 2x niepokoisz.Ale z dz.rolną upewnij sie czy na mapkach w Ośrodku Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej jest naniesione przekształcenie.Bo jeśli nie to troszkę kasy i czasu ubędzie Tobie. Zbliża sie wekend hm.. może 10 muzę odwiedzę.Właśnie dobra myśl....Tylko żonka musi wybrać coś z repertuaru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 bikosa - gratulacje (ile czasu potrzeba było ?) mariusz r - dzięki za dobre chęci i humor a tak przy okazji, jak masz chwilkę czasu to klepnij po klawiszach parę istotnych informacji i możesz na priva słać wszystkim miłego weekendu życzę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 witam wszystkich wieczorowa pora.....ech nie mam czasu na net:( niestety moja połowa jutro wyjezdza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 08.11.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Witam wszystkich pracoholików Aż się roi od mnogości nowych postów..........he he Ale to tylko 4 dni wolnego i pewno znów się spotkamy przed monitorami... Czary jakieś - jestem pierwszy dziś ..no chyba , że Iwona G mnie wyprzedzi Z pewnością w miare ochłody więcej czasu poświęcać będziemy nie tylko budowaniu............ TESKA-więcej optymizmu i dziękuje za pomoc ... Pamiętajcie o zmianie opon na zimowe,tak tylko .......... By By.........Mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 08.11.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 czyżby udało mi się kiedyś być pierwszą nawet tego nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 witam wszystkich.....pewnie bedzie pustawo...bo długasny weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2003 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Praojciec czuwa.. nawet nie wiecie kiedy i gdzie ... tak więc bądźcie grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Maksiu gdzie sie ukrywasz????? mam załatwiona sprawe kominka- kominek jest juz na budowie powiem cudnie wyglada.....hihihi narazie w kartonie, na palecie ale od 17 bedzie grzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 nio i mam "ciecia" nie zebym tak złosliwie...ok....mam stróza na budowie...na nocki i popołudnia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 pusto......buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts