trobe 20.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Co do prezentów: kupione via internet, a więc schodza sie powli, ciekawe, kiedy mój listonosz sie w końcu wkurzy Jeśli nie musi brnąć o północy przez moczary z ciężarówką (prezentów) na holu, to takie małe "deja vu" może być dla niego nawet sympatyczne, zwłaszcza gdy witają go uśmiechnięte oblicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Teska ale się uwziął ten kret na ciebie pocieszę cię że u moich rodziców też krety nieźle ryją ale oni nie mają tak bardzo reprezentacyjnego trawnika więć ból jest mniejszy. Mój tato tą ziemię wykopaną przez kreta porządnie uklepuje a potem po prostu dosiewa trawę. no nie wiem przyszedl sobie jak sniegu nie bedzie łopata, wyrzucanie ziemi z kopac, karbid i wyplukanie szlauchem resztek ziemi z trawki....ale on tez jest uparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ...kret mnie poknał dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu... Hmm, to jednak krecica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Spróbuj jeszcze na Niebuszewie w DOD System, pan Robert Nicko handluje tam chyba najlepszymi profilami, Salamandra. Nawet chciałam brać, ale stanęło na drewnie, więc... Pan jest rónież bardzo miły i uczynny, sam daje twarz całej firmie i nie sądzę, żeby pozwolił sobie na jakieś wpadki. Sorki, masz może jakiś dokładniejszy namiar, bo nie mogę znaleźć w książce telefonicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.12.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Sorki, masz może jakiś dokładniejszy namiar, bo nie mogę znaleźć w książce telefonicznej? http://www.dodsystem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Teska - żyjesz? to może bym jutro popołudniu/wiecorem (do wyboru przez gospodarza) przyszurała do cię na kawę przedświąteczną? Pewnie ze zyje....miałam wieczorkiem do Cie dzwonic...i tak zrobie po 20 jak zabrzeczy telefon znaczy dzwonie i umowimy sie na kawusie i ałe co nie co ok. tylko na komórę, bo stacjonarny się popsuł tzn. pies mi rozwalił kabel, jakoś go poskładaliśmy ale efekt: w tel. głucho (neo chodzi ale tak sobie). bo te barany z tepsy wrzucili kabel do ziemi bez żadnych osłon. a na marginesie nie wiem co robić, ale chyba jak śniegi stopnieją to ich zawołam zeby wymienili, tylko trawy szkoda, bo mi rozryją. ok.To jutro o 17 ??? pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 w zasadzie porzuciłam książki telefoniczne na rzecz Internetu, pomyślałam, że wszyscy tak zrobili,. sorki ale Klaus mnie fachowo wyręczył trobe pamietasz jeszcze o swoim ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ...kret mnie poknał dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu... Hmm, to jednak krecica? hahahah no nie wiem....ale uparte to to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 o 17 mam być rozumiem? ok będę. czyli bez dzwonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 o 17 mam być rozumiem? ok będę. czyli bez dzwonków zapraszam na 17 no bez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? hahahaha to o czym pomyslales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ...kret mnie poknał dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu... Hmm, to jednak krecica? Po zapoznaniu się z wszystkimi objawami podanymi przez TESKĘ -> stwierdzam iż to musi być jednak KRECICA Kret już dawno by sobie odpuścił i przy takich oporach ze strony TESKI poszedłby sobie już na inny ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? hahahaha to o czym pomyslales mamy podobną fazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie to nie jest rano - toż to środek nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie to nie jest rano - toż to środek nocy Właśnie -> mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts