Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do prezentów: kupione via internet, a więc schodza sie powli, ciekawe, kiedy mój listonosz sie w końcu wkurzy 8)

Jeśli nie musi brnąć o północy przez moczary z ciężarówką (prezentów) na holu, to takie małe "deja vu" może być dla niego nawet sympatyczne, zwłaszcza gdy witają go uśmiechnięte oblicza.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Teska ale się uwziął ten kret na ciebie :-? pocieszę cię że u moich rodziców też krety nieźle ryją ale oni nie mają tak bardzo reprezentacyjnego trawnika więć ból jest mniejszy. Mój tato tą ziemię wykopaną przez kreta porządnie uklepuje a potem po prostu dosiewa trawę.

no nie wiem przyszedl sobie :( :) jak sniegu nie bedzie łopata, wyrzucanie ziemi z kopac, karbid i wyplukanie szlauchem resztek ziemi z trawki....ale on tez jest uparty :cry: :wink:

Spróbuj jeszcze na Niebuszewie w DOD System, pan Robert Nicko handluje tam chyba najlepszymi profilami, Salamandra. Nawet chciałam brać, ale stanęło na drewnie, więc... Pan jest rónież bardzo miły i uczynny, sam daje twarz całej firmie i nie sądzę, żeby pozwolił sobie na jakieś wpadki.

Sorki, masz może jakiś dokładniejszy namiar, bo nie mogę znaleźć w książce telefonicznej?

Teska - żyjesz? to może bym jutro popołudniu/wiecorem (do wyboru przez gospodarza) przyszurała do cię na kawę przedświąteczną?

Pewnie ze zyje....miałam wieczorkiem do Cie dzwonic...i tak zrobie po 20 jak zabrzeczy telefon znaczy dzwonie :lol: :lol: i umowimy sie na kawusie i ałe co nie co :-?

ok. tylko na komórę, bo stacjonarny się popsuł tzn. pies mi rozwalił kabel, jakoś go poskładaliśmy ale efekt: w tel. głucho (neo chodzi ale tak sobie). bo te barany z tepsy wrzucili kabel do ziemi bez żadnych osłon.

a na marginesie nie wiem co robić, ale chyba jak śniegi stopnieją to ich zawołam zeby wymienili, tylko trawy szkoda, bo mi rozryją.

ok.To jutro o 17 ??? pasuje?

...kret mnie poknał :cry: :cry: dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic :cry: no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu...

Hmm, to jednak krecica? :wink:

Po zapoznaniu się z wszystkimi objawami podanymi przez TESKĘ -> stwierdzam iż to musi być jednak KRECICA :lol: Kret już dawno by sobie odpuścił 8) i przy takich oporach ze strony TESKI poszedłby sobie już na inny ogródek. :wink: