maksiu 08.11.2003 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Spokojne Teresa... spokojnie.. czasami tu zaglądam, ale jak nie mam co pisać to nic nie pisze...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 dzisiaj mam kiepski dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 08.11.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 ....mam stróza na budowie...na nocki i popołudnia ..... dużo kasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2003 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Stasiek: sliczna dachowka.. no no.. niezle...my tu gadu-gadu a domek rośnie jak na drożdzach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2003 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Zastanawiam sie... pracujecie w poniedzialek?kto ma wolne i bedzie na budowie ręka do górypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 08.11.2003 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Maksiu, dziękuję, teraz pójdzie już niestety wolniej, ale gadu-gadajmy, może się co zmieni ... i tak Twój ganek jest najśliczniejszy Dzisiaj miałem porządkujący dzień na budowie... i bardzo się cieszę, że ciąg dalszy sprzątania nastapi - największa radość pracować na swoim Poniedziałek wolny - a jak! I całe szczęście, że przy domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.11.2003 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Stasiek: no to moze cie jutro odwiedze i zobacze na wlasne oczy twoj domek... spokojnej niedzieli zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 witam wszystkich rankiem przy kawce STASIEK bierze 300 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 hihi ale wyszło Stasiek stróz bierze 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.11.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 STASIEK bierze 300 zł... Hihi! Dobre! A śmialiśmy się ostatnio z Anią, że chyba trzeba będzie bilety sprzedawać dla zwiedzających ...zastanawiałem się tylko skąd wytrzasnąć takie bambosze jak są w muzeach Oczywiście zapraszam bezpłatnie Maksiu, jutro planuję być aż do zmierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 09.11.2003 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Witam wieczorową porą! Też będę jutro na budowie - wprawiam się w trzymaniu pędzla Jak wolne to wolne - ale nie na budowie... Stasiek - ty to masz siły - ja po paru godzinkach padam ze zmęczenia . Mariusz - trafiaj tak do 14 - 15 (po tej godzinie możemy się już zwlec na amciu...) a i w dzień niepodległości też obowiązują te same godziny. Buziaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Dzień dobry - pobudka ! Czy nikt oprócz mnie nie pracuje w poniedziałek Miłego dnia A jednak teraz ja jestem pierwszy ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.11.2003 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Witam bodekku: widac jestes jedyny pracujący reszta wypoczywa czynnie na budowach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Witam wszystkich serdecznie! Ja też mam dzisiaj wolne - suuuuuuuuuuuuuper! Cierpię strasznie z powodu odcięcia od netu lae po prawdzie i czasu na nic nie mam. Bikosa i Stasiek - grutuję awansu na forum Stasiek - ale masz fajny domek z dachem - taki równiutki wygląda bardzo mi się podoba. U mnie już rynny prawie gotowe - trwają oględziny znajomych - już trzecia rodzina wydała okrzyk:"Ale macie duży dom"! Cieszymy się z tego niezmiernie Ogólnie codziennie wyjazdki na budowę - a to zabejcować a to wykopać rów na jakąś rurę trzeba. Był też Pan od instalacji - w srodę zrobi nam kalkulację. Ścianki działowe prawie skończone no i czekamy na okna i drzwi i bramę garażową - już tylko 2 tygodnie! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 maksiu - na spotkaniu tak żeście mi kota popędzili, ze robię wszystko, aby wam dorównać - też bym chaciał aby już dach i te inne rzeczy Aby do wiosny ! ivette - ty to masz fajnie - bez internetu - ale za to już rynny ZAZDROSZCZĘ Z pozdrowieniami bodekku P.S. A jutro mam WOLNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 witam wszystkich...... och...pusto czy ktos ma ochotę na kawke z kardamonkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Maksiu siedzisz w ukryciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.11.2003 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska: a masz wątpliwości co do tego???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.11.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witojcie witojce -ludu pracujący - pierwszy czy ostatni czy to ważne?? Teska-oby dzisiejszy dzień był dla Ciebie jak to słońce(dookola chłód,a w serduchu gorąc)Zapytam nie śmiale o kontakt poniedziałkowy???? Bodeku - czy ten pośpiech aby napewno był wskazany .....(dom to dom) Księgowa-jednak się nie zobaczymy chyba , że jutro........(przeslę na priva) Ciekawe jest to , że na osiedlu Kasztanowym było o godz. 5.50 (-4 st.C),a w Mierzynie +1st.C i chyba ta różnica przyczyniła sie do tego, iż mój sąsiad stracił 4 koła z auta(chłpaki chyba za mocno czują się wyzwoleni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts