Maggie 28.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dzięki dziewuchy za wsparcie Co do rozkładania materacy: bedziemy rozkładać...ale styropian dla "zmęczonych wędrowców" co do biletów: za darmo i zaproszenie z aktualnością do 1 stycznia A Adaś niech taki mądry nie będzie, pojedziemy na wakacje, dostaniecie klucze i niech się wykazuje Spanie na styropianie - brzmi znajomo, "etosowo" To Sylwester razem z parapetówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 milla, ja też witam! GrzegorzR: gratuluję. Ale masz fajnie! Ech, ja to pewnie dopiero za jakieś dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 co do biletów: za darmo i zaproszenie z aktualnością do 1 stycznia A Adaś niech taki mądry nie będzie, pojedziemy na wakacje, dostaniecie klucze i niech się wykazuje oj, usmiałam się do łez i szkoda, że nie mogę tego powtórzyć mojemu Adasiowi bo oczywiście zapadł w błogi sen, ale jutro napewno powtórzę. Ja przepraszam Delf za moja spontaniczność ale, popijam sobie Martini i tak mnie coś zebrało na żarty. Jestem lekko "wyluzowana" A tak poza tym to masz pozdrowionka od Bąbla czyli Tomka R. (niewiem czy Ci pisałam ale chodzę do niego na kurs i planuję odpękać na wiosnę 100 h w morzu bo tyle mi jeszcze brakuje do podejścia na st.j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.12.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 witam czwartkowo! no i nas zasypało - znów trzeba podjazdy odsypać milla - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 witam czwartkowo! no i nas zasypało - znów trzeba podjazdy odsypać milla - cześć oj, zasypało, ja dopiero do pracki dojechałam. pozdrawiam wszystkich "starych i nowych" forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja też witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.12.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj Milla już wiemy, że będziesz budować na Warszewie, ale pochwal się jeszcze jaki projekt chętnie obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Cześć Didi, ja własnie wydaje dyspozycje, co by chłopaki parking odśnieżyli, więc ........... dzisiaj też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.12.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Iwonka dziś ponownie spróbuję wybrać się do Ciebie - tym razem z kierowcą czyli moim mężem - zobaczymy czy dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Iwonka dziś ponownie spróbuję wybrać się do Ciebie - tym razem z kierowcą czyli moim mężem - zobaczymy czy dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.12.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Didi - do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.12.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Didi - do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.12.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witajcie Byłem dziś chyba ostatnim wariatem który zmienia oponki na zimowe Ale jadąc dziś kawałek na letnich, a potem na zimówkach to dopiero czuć różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witajcie Byłem dziś chyba ostatnim wariatem który zmienia oponki na zimowe Ale jadąc dziś kawałek na letnich, a potem na zimówkach to dopiero czuć różnicę mylisz się amo, ja dalej jeżdzę na letnich, bo zimowych jeszcze nie kupiłam. Liczę że jakoś się "prześlizgnę" w tą zimę a nowe zimówki kupię latem w atrakcyjnej cenie, bo teraz kroją jak za zboże. Jak myślisz uda mi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 29.12.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.12.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 jak patrzę w prognozy to marne szanse dopiero na ferie ma przyjść ocieplenie - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 jak patrzę w prognozy to marne szanse dopiero na fere ma przyjść ocieplenie - niestety a ja myślałam, że mnie pocieszysz choć troszkę. Mówią, że podobno juz po nowym roku ma być odwilż więc mocno w to wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 29.12.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 a może kup używane? są dużo tańsze a można znaleźć całkiem dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.12.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 jak patrzę w prognozy to marne szanse dopiero na fere ma przyjść ocieplenie - niestety a ja myślałam, że mnie pocieszysz choć troszkę. Mówią, że podobno juz po nowym roku ma być odwilż więc mocno w to wierze Iwonka znam warztat ktory ma dobre uzywane opony w cenach dobrych...jak cos zadzwon to dam znac gdzie...( telefon mi sie zapodzial) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.12.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts