tomadyna 30.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam piątkowo. A może by tak zrobić kulig FORUMOwiczowy + ognicho + kiełbaski - OJ BY SIĘ DZIAŁO Warto wykorzystać śnieg !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.12.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Was, jestem tu po raz pierwszy więc od razu przepraszam, że wskakuję tak między klubowe rozmowy, ale chyba tu najszybciej znajde poradę. Zaczynam budowac swój domek na wiosnę, na Warszewie, mam juz pozwolenie, ekipę, tylko brakuje mi kierownika budowy. Proszę Was o jakieś namiary na kogoś, z kogo byliście zadowoleni. Moj adres [email protected] Ale Wam zazdroszczę domków juz stojących...przede mną jeszcze tyle roboty ale póki co musze w na początku stycznia zlożyć papiery w banku, a bez kierownika ani rusz... email w drodze .. pozdr / Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ja od nowego roku też zaczynam "atak" na ekipy budowlane - stan surowy + dach. Może macie jeszcze jakieś namiary na ekipy które nie są na "liście" i moglibyście przesłać namiary na priv. Będę wdzięczny za namiary. Oczywiście proszę takie z których jesteście zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tomadyna wieczorem mogę ci wysłać namiar na lokalnych "dachowców".Zostało im jeszcze parę rzeczy do dokończenia jak śnieg stopnieje ale generalnie jestem zadowlona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam piątkowo. A może by tak zrobić kulig FORUMOwiczowy + ognicho + kiełbaski - OJ BY SIĘ DZIAŁO Warto wykorzystać śnieg !! Pomysł fajny jestem za tylko że podobno od niedzieli ma padać deszcz więc kulig mosze nie wypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.12.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam piątkowo. A może by tak zrobić kulig FORUMOwiczowy + ognicho + kiełbaski - OJ BY SIĘ DZIAŁO Warto wykorzystać śnieg !! A skąd kunia wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.12.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A może traktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.12.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ze stadniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tylko problemów szukacie sniegu nie ma , odwilż idzie A gdzie pozytywne myslenie !! Gdzie optymizm że śniegu będzie w brud. Wystarczy że wszyscy będziemy mocno chcieli i wszystko się uda. Śnieg będzie, ognisko też a kiełbaski będą smaczne. No w nowym roku już Wam nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 30.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Wszystkich, Popadał śnieg i pojawiło mi się pęknięcie na suficie G-K. Wiem że cała konstrukcja dachu pewnie jeszcze pracuje ale mam prośbę. Podzielcie się swoimi doświadczeniami i napiszcie jak było u Was z tymi pęknięciami? Dużo ich było? Jaki czas dajecie budynkowi na "ułożenie się"? Technologicznie sufity położone są dobrze, tzn łączenia były frezowane, wypełniane Vario + taśma a mimo wszystko zaczęło "strzelać" Jest jakieś skuteczne rozwiązanie tej kwestii? Pozdrawiam Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ze stadniny Bodekku, traktor ze stadniny? Co za czasy, nawet w stajni już tylko oponki zamiast porządnych podków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.12.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Wszystkich, Popadał śnieg i pojawiło mi się pęknięcie na suficie G-K. Wiem że cała konstrukcja dachu pewnie jeszcze pracuje ale mam prośbę. Podzielcie się swoimi doświadczeniami i napiszcie jak było u Was z tymi pęknięciami? Dużo ich było? Jaki czas dajecie budynkowi na "ułożenie się"? Technologicznie sufity położone są dobrze, tzn łączenia były frezowane, wypełniane Vario + taśma a mimo wszystko zaczęło "strzelać" Jest jakieś skuteczne rozwiązanie tej kwestii? Pozdrawiam Arthee u mnie też pęka. podobno tak jest i już dach z drewna zawsze będzie pracował trzeba polubić te pęknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.12.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 miłej zabawy sylwestrowej - byście ją całą pamiętali do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam piątkowo. A może by tak zrobić kulig FORUMOwiczowy + ognicho + kiełbaski - OJ BY SIĘ DZIAŁO Warto wykorzystać śnieg !! byłoby SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Wszystkich, Popadał śnieg i pojawiło mi się pęknięcie na suficie G-K. Wiem że cała konstrukcja dachu pewnie jeszcze pracuje ale mam prośbę. Podzielcie się swoimi doświadczeniami i napiszcie jak było u Was z tymi pęknięciami? Dużo ich było? Jaki czas dajecie budynkowi na "ułożenie się"? Technologicznie sufity położone są dobrze, tzn łączenia były frezowane, wypełniane Vario + taśma a mimo wszystko zaczęło "strzelać" Jest jakieś skuteczne rozwiązanie tej kwestii? Pozdrawiam Arthee no nie wiem...u mnie nic nie popekało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 to witam snieznie grupkę..... super jest sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Śnieg będzie, ognisko też a kiełbaski będą smaczne. OK Tomadyna, czy można dorzucic też grzańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Śnieg będzie, ognisko też a kiełbaski będą smaczne. OK Tomadyna, czy można dorzucic też grzańca? No to komplet mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Śnieg będzie, ognisko też a kiełbaski będą smaczne. OK Tomadyna, czy można dorzucic też grzańca? No to komplet mamy pytanie tylko kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts