Iwonka i Adaś 30.12.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 to witam snieznie grupkę..... super jest sniegu no tak Teska, to teraz już wiem dlaczego do mnie nie dotarłas. Po prostu zasypało Cie tam w Kościnie. Czy zamówić pług śnieżny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.12.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 to witam snieznie grupkę..... super jest sniegu no tak Teska, to teraz już wiem dlaczego do mnie nie dotarłas. Po prostu zasypało Cie tam w Kościnie. Czy zamówić pług śnieżny? eeeeeee tam lepiej KULIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.12.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.12.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam Wszystkich, Popadał śnieg i pojawiło mi się pęknięcie na suficie G-K. Wiem że cała konstrukcja dachu pewnie jeszcze pracuje ale mam prośbę. Podzielcie się swoimi doświadczeniami i napiszcie jak było u Was z tymi pęknięciami? Dużo ich było? Jaki czas dajecie budynkowi na "ułożenie się"? Technologicznie sufity położone są dobrze, tzn łączenia były frezowane, wypełniane Vario + taśma a mimo wszystko zaczęło "strzelać" Jest jakieś skuteczne rozwiązanie tej kwestii? Pozdrawiam Arthee U mnie tylko łączenie słupa z płytą kg pękło nic więcej, ale domyślałam się, że tak może być a pękło zaraz w przeciągu 2 miesięcy. Mieszkam prawie dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam ostatni raz w starym roku. Wszytskim forumowiczom ,tym co buduja , co będa budować i tym co chieliby budować życzę wszelkiej pomyslności w nowym 2006 roku i spełnienia marzeń o własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ze stadniny Bodekku, traktor ze stadniny? Co za czasy, nawet w stajni już tylko oponki zamiast porządnych podków. Z doświadczenia: Partner (peugeot) ciągnie spokojnie 2 osoby dorosłe i jedno dziecko właśnie się szykujemy co by w starym roku jeszcze po kuligować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.12.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Życzę Wam aby rok 2006 przyniósł spełnienie marzeń (nie tylko budowlanych), wielu osiągnięć zawodowych, uśmiechu, zdrowia. Poprostu wszystkiego dobrego. Aha i żebyśmy się spotkali wszyscy razem w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.12.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 pozdrawiam sylwestrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.12.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam wystrzałowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam grupę Życzę wam wspaniałej zabawy dzisiejszego wieczoru! żeby ten Nowy Rok przyniósł Wam spełnienie marzeń oraz dużo zdrowia. No i oczywiście żeby był dużo, dużo lepszy od odchodzącego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 to witam snieznie grupkę..... super jest sniegu no tak Teska, to teraz już wiem dlaczego do mnie nie dotarłas. Po prostu zasypało Cie tam w Kościnie. Czy zamówić pług śnieżny? wyjechac wyjechalam.....ale ledwo wrocilam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 witam sylwestrowo!!!!!! Szczesliwego Nowego 2006 roku...oby nie był gorszy od mijającego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 31.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam Wszystkiego naj, naj... w Nowym Roku http://img.123greetings.com/thumbs/ejan_ny_celeb/8607-003-19-1021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 31.12.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 i może otwieranie nowych stron wreszcie sięw nowym roku naprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 31.12.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Moi drodzy Tak między prasowaniem koszuli a chłodzeniem szampana czy ktoś może polecić rzetelną osobę, która byłaby chętna pełnić funkcję kierownika budowy. Agnieszka1 w jednym z postów pisała, że źródłem informacji jest szczecińska lista wykonawców. Tylko gdzie jej szukać bo nie mogę jej jakoś namierzyć?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 BERGER tu masz namiar na listę http://www.republika.pl/klaus_gaiger/lista/index.htm tomadyna zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 31.12.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witajcie Wszystkiego co naj, naj , naj - lepsze, wspanialsze, wymarzone w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Monka; GrzegorzR; Klaus; PETERZ Dziękuję Wam serdecznie za namiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.12.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Najlepsze życzenia Zdrówka i pomyślności w nadchodzącym 2006 roku. Jestem przekonany że 2006 rok będzie dla lepszy dla nas wszystkich i dla tych którzy już mieszkają dla tych którym jeszcze trochę do zamieszkania brakuje oraz dla tych którzy tak jak ja jeszcze nie zaczęli Życzę jednocześnie szampańskiej zabawy i by jutrzejszy ranek , pierwszy dzień 2006 roku nie zaczął się od mega kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ROK 2006 NA GRUPIE SZCZECIŃSKIEJ UWAŻAM ZA OTWARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts