Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Moi drodzy

Tak między prasowaniem koszuli a chłodzeniem szampana czy ktoś może polecić rzetelną osobę, która byłaby chętna pełnić funkcję kierownika budowy.

Agnieszka1 w jednym z postów pisała, że źródłem informacji jest szczecińska lista wykonawców. Tylko gdzie jej szukać bo nie mogę jej jakoś namierzyć?.

Berger

zerknij na privka :lol:

Witaj Milla :D

już wiemy, że będziesz budować na Warszewie, ale pochwal się jeszcze jaki projekt :D chętnie obejrzymy :D

Projekt jest z Archonu, Dom pod Sekwoją. Drogi w budowie, ale jednak zdecydowalismy sie na niego, bo jak zaden inny spełnial nasze oczekiwania. Chetnie wysłucham co o nim myslicie :D

Link się slicznie udało wkleić :D

A tak z przekory zapytam jakie wymiary masz działki ?? 8)

Działka jest dość duża jak na polskie warunki, 1215m2, dokładnych wymiarów nie pamietam, ale coś kolo 27mX45m :D Dom zmieści się na pewno :wink:

No to fajnie :p

Bo to pierwsze co mi się rzuciło w oczy 17 metrów dom + pewnie 5 z warunków zabudowy to sporo metrów do tego na szerokość też dość dość. Ale przy takiej działce to jestem spokojny :D

No i dom robi wrażenie 8)

Link się slicznie udało wkleić :D

A tak z przekory zapytam jakie wymiary masz działki ?? 8)

Ten link sliczniej by wygladał tak:

Dom pod Sekwoją

Przedstawienie w ten sposób bardzo długiego linku (jak w tym przypadku) powoduje że strona się nie rozjeżdza, przez co łatwiej się ją przeglada.

Robi się to w nastepujacy sposób:

- wciskasz przycisk URL, a nastepnie usuwasz z drugi nawias kwadratowy i wstawiasz = . Otrzymujesz

- nastepnie wpisujesz jak ten link ma sie nazywac. Otrzymujesz nazwa

- na koncu znow wciskasz URL . Otrzymujesz nazwa

pozdrawiam

Konrad