GrzegorzR 03.01.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zdjęcie od maro74Sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A tak wygląda składnia tego linku Sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Klaus co masz na myśli, Sosenkę czy ten mój nieszczęsny link? Sosenkę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A tak wygląda składnia tego linku Sosenka A jak to zrobiłeś żeby pokazać składnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Klaus co masz na myśli, Sosenkę czy ten mój nieszczęsny link? Sosenkę niestety. oj tam, "wstawi" się firankę i będzie, jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Można też od razu tak: http://foto.onet.pl/upload/12/73/_565479_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witajcie, hmm, do tej pory sądziłam, że składnia to nauka o budowie zdania... Czy ta sosenka ma jedno okno na dole szersze, czy to ja mam aberracje wzrokowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.01.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ok no to piszę Bodekku - zobacz mamy tą samą cyfrę (jak kumple z wojska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Monka to dokładnie ta Sosenka Kolega już mieszka od marca, Widzielismy ją w zeszłym roku jeszcze bez elewacji. Jak się koledze mieszka? zadowolony jest z projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witajcie, hmm, do tej pory sądziłam, że składnia to nauka o budowie zdania... Czy ta sosenka ma jedno okno na dole szersze, czy to ja mam aberracje wzrokowe? Tak jest szersze a na dodatek chyba nie otwierane mi to się też nie podoba ale to noie moja Sosenka więc się tym nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 03.01.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Można też od razu tak: http://foto.onet.pl/upload/12/73/_565479_n.jpg Ktoś zrobił krzywde tej Sosence tym oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Monka to dokładnie ta Sosenka Kolega już mieszka od marca, Widzielismy ją w zeszłym roku jeszcze bez elewacji. Jak się koledze mieszka? zadowolony jest z projektu? Twierdzi że jest zadowolony z projektu i że mieszka się super. żałuje tylko, że trochę nie podniósł ścianki kolankowej i nie zrobiłl sobie garażu w piwnicy, bo z racji tego, że dom ma na wzniesieniu było by to lepsze rozwiązanie bo podjazd nie był by taki stromy a dwa dodatkowo mógł by sobie tam zrobić cześć mieszkalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A jaka tam jest ścianka kolankowa? w katalogu niestety nie ma informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A jaka tam jest ścianka kolankowa? w katalogu niestety nie ma informacji. Może się żle wyraziłem ale chodziło o to z tego co pamiętam,że mógł sobie właśnie zrobić taką ściankę żeby trochę podnieść skosy czu jakoś tak. teraz dokładnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... żałuje tylko, że trochę nie podniósł ścianki kolankowej i nie zrobiłl sobie garażu w piwnicy, Podnieść ściankę kolankową, zmienić wielkość i układ otworów okiennych, zmienić kąt nachylenia dachu, itp itd - oto typowe grzechy polskiego inwestora. I cała finezja architekta bierze w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... żałuje tylko, że trochę nie podniósł ścianki kolankowej i nie zrobiłl sobie garażu w piwnicy, Podnieść ściankę kolankową, zmienić wielkość i układ otworów okiennych, zmienić kąt nachylenia dachu, itp itd - oto typowe grzechy polskiego inwestora. I cała finezja architekta bierze w łeb. Sąsiad to potrafi do parteru Pozdrawiam serdecznie - na spotkaniu w gminie byłem prawie sam, a myślałem że tłumy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... żałuje tylko, że trochę nie podniósł ścianki kolankowej i nie zrobiłl sobie garażu w piwnicy, Podnieść ściankę kolankową, zmienić wielkość i układ otworów okiennych, zmienić kąt nachylenia dachu, itp itd - oto typowe grzechy polskiego inwestora. I cała finezja architekta bierze w łeb. Poniekąd masz rację, ale adaptacji dokonują też polscy architekci, nie sami inwestorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A tak wygląda składnia tego linku Sosenka A jak to zrobiłeś żeby pokazać składnię? Przy pisaniu każdego postu, pod oknem edycji jest klika opcji, pierwsza z nich to "Wyłącz BBCode w tym poście", niestety chyba nie da się zrobić tak, aby w tym samym poście był link i jednocześnie pokazana jego składnia. A może ktoś ma na to sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zgodzę się ale nie do końca bo nie każdy musi być na 100 % zadowolony z wizji architekta pomimo, że wybrał dany projekt, a niewielkie zmiany wprowadzone przez inwestora jak niejednokrotnie czytałem i widziałem tu na forum wpływają korzystnie w stosunku do pierwotnego projektu. Co prawda można też i projekt nieźle spieprzyć. Ale cóż na to poradzić chyba żeby wprowadzić całkowity zakaz dokonywania zmian w projektach co nie było by raczej dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Pozdrawiam serdecznie - na spotkaniu w gminie byłem prawie sam, a myślałem że tłumy będą No ale na pewno godnie nas reprezentowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts