trobe 04.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Cześć wszystkim. Czy ktoś z Was zdecydował się na ocieplanie ścian w systemie proponowanym przez producentów? Co moglibyście polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.01.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Aaa, no i najważniejsze! Pytanie do znawców sprzętu komputerowego. Wczoraj zalałam klawiaturę bezprzewodową Logitech.Mimo rozkręcenia i oczyszczenia nie działa (funkcjonują tylko pojedyncze klawisze). Czy warto i ewentualnie gdzie naprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Teska, chyba szampanem w Sylwestra. hahahah no smiej sie smiej...zobaczymy jak bedziesz mial trawke...i krecika hahahahahahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Cześć wszystkim. Czy ktoś z Was zdecydował się na ocieplanie ścian w systemie proponowanym przez producentów? Co moglibyście polecić? ja mam webera terranova...i jestem zadowolona.( tynk silikatowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam grupkę........ no...jak narazie nowym kopców nie ma......czyzby sie zagazowała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich po Nowym Roku!!! wczoraj na salonie ukradli mi portfel z cala zawartoscia.... .... czy ten pech mnie juz nie opusci??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich po Nowym Roku!!! wczoraj na salonie ukradli mi portfel z cala zawartoscia.... .... czy ten pech mnie juz nie opusci??????? ech...jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jollyjuż bym chyba zaczęła szukać jakiegoś egzorcysty, albo kogoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich ponownie. Po ponad rocznej ciszy odzywam sie ponownie Właśnie finalizuję kupno działki Może jest ktoś kto kupił działki od Przembudu w Kobylance? pozdrawiam Cześć Marcin No to wygląda na to, że sprzedający Cię w końcu przycisneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.01.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich Jolly - faktycznie jakaś pechowa jesteś. współczuję Bodekku - bliźniaki? dobre, ale może być. walczę z tym VAT-em. kurkla ile to, roboty - każda f-ra w łapę, sprawdzanie do nr PKWiU, potem wsio wpisać w załącznik, któy ma tak mało pozycji, ze będę musiała wyprodukować ich kilkanaście. moze do czerwca się wyrobię, to kasę dostanę na..... następne bożę narodzenie pzdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 witam wszystkich Jolly - faktycznie jakaś pechowa jesteś. współczuję Bodekku - bliźniaki? dobre, ale może być. walczę z tym VAT-em. kurkla ile to, roboty - każda f-ra w łapę, sprawdzanie do nr PKWiU, potem wsio wpisać w załącznik, któy ma tak mało pozycji, ze będę musiała wyprodukować ich kilkanaście. moze do czerwca się wyrobię, to kasę dostanę na..... następne bożę narodzenie pzdrawiam wszystkich czy mówisz o zwrocie różnicy vatu? jeśli tak to proszę oświeć mnie i daj namiarek gdzie dostać formularze do wypełnienia i czy zwrot jest tylko od faktur które przedstawiło się urzędowi czy też od tych które poszły w kąt bo limit był już przekroczony????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich Jolly współczuję czupurek skąd masz wniosek z załącznikami? znalazłam jakiś na stronie ministerstwa finansów to ten sam? co do wypełniania to chyba się jeszcze wstrzymam bo nie jest podobno jeszcze oficjalnie opublikowane rozporządzenie ministra w sprawie wykazu materiałów no i cena metra kwadratowego budynku mieszkalnego taże potrzebna do wyliczenia. Chociarz wiem ze niektórzy wypełaniają i składają wnioski w takim stanie jak mają, termin leci a najwyżej uzupełnią potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 TESKA Męczyłem i męczyłem i zaskoczył. Podobno komuś w firmie u siebie dał namiary na ten środek. Jutro zrobimy dochodzenie i może się uda. Poza tym wspomniał że to nie był środek unieszkodliwiający a odstraszający, a podobno większość standardowych środków ma niby zabijać zwierzątka . Zobaczymy co jutro uda mi się załatwić. Butelka była z tworzywa i jak to określił mój starszy sraczkowato-zielona to ja czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają bo one są w formacie Acrobat Reader, pewnie nie masz tego programu. Możesz go ściągnąć z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają bo one są w formacie Acrobat Reader, pewnie nie masz tego programu. Możesz go ściągnąć z netu. mam, tylko dziwnie otwierają mi się puste strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 być może one długo wchodzą a ja dziś trochę niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts