trobe 05.01.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 I ja wtrącę swoje wrażenia odnośnie klawiatur: bezprzewodowe imponowały mi do czasu, kiedy podczas pracy zdechły baterie, projekt nie zapisany, zwieńczenie kilku godzin pracy, musiałam zbiec z 4 pietra porzucając świezo zaparzona kawkę i wygrzany fotel i poszukać baterii w pobliskich kioskach, po czym wdrapać się znowu, założyć baterie i liczyć na szczęście, że nic mi po drodze nie padnie...uff, udało się. Ale już wyleczyłam się z bezprzewodowych klawiatur i myszy. Niestety, ja dostaję k@$#%cy kiedy muszę ciągnąc te kable. To nie kwestia imponowania albo szpanowania, ale po prostu wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.01.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 kurcze a je tego wynalazku używam tylko w nagłych wypadkach, bo.....dla mnie powinien być z normalnej wielkości klawiaturą a nie skomasowaną, lubię czuć pod ręką wielkość i odległość klawiszy i odpowiednie ich rozłożenie Didi, czy Ty nie masz nadmiaru testosteronu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.01.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Daria, pochwal się projektem. Maggie, jak ma się zmieścic na działce a nie chcesz ciasnego, to może wyciągnąc w górę? Poza tym pomyśl, kto to będzie sprzątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 witam wtorkowo Bodekku -zaczęłam odstawać ja po wielu latach prób wróciłam jednak do osprzętu kablowego. z tym zdalnym to, zawsze coś. Teska - idziesz fikać? ja jeszcze się nie wybrałam, wciąż coś stoi na przeszkodzie, no ale mam zamiar jednak dotrzeć na zajęcia. pozdrowionka dla wszystkich. chyba fikac nie ide.....nie wiem...jakos mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 wieczorowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.01.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Klaus, czy słyszałeś coś więcej o firmie Okna-Wiktor Rado, o której wspomniałeś na forum? Może jakieś opinie użytkowników okien jego wykonawstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ale wiater duje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Daria, pochwal się projektem. Maggie, jak ma się zmieścic na działce a nie chcesz ciasnego, to może wyciągnąc w górę? Poza tym pomyśl, kto to będzie sprzątał? Teoretycznie można by (wg WZ wys. w kalenicy do 9,5m, max. 2 kondygnacje). Już różne opcje przerabiałam: piętro, garaż w piwnicy, garaż w bryle, garaż dostawiony w literę L. Najbardziej pasuje mi - wielkością, funkcjonalnością i estetyką -projekt 'Modrzewiowy', ale też jednym narożnikiem trochę zahacza o linię zabudowy . Dokupiłabym pasek ziemi od sąsiada, ale gmina wstrzymała wszelkie podziały gruntu do uchwalenia planu zagospodarowania przestrzennego - lekko licząc - druga połowa br. Więc mam zagwozdkę. Ech, czasem myślę, że łatwiej byłoby męża znaleźć ... Z drugiej strony - wymarzonej działki też szukałam pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ale wiater duje! oj duje, chyba znów zima idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.01.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 trobe kable (u mnie lekko o 5 cm przykrótkie) wywołują we mnie podobne uczucia, może dodałabym jeszcze do k@$#%cy Ale zapewniam, że jest to niczym w obliczu złażenia z 4 pietra i szlajania sie po okolicy w poszukiwaniu baterii, a wena wówcza ucieeeeeka... Ale jakże byłoby nudno, gdybyśmy byli jednakowi Maggie ależ ty masz wymagania co do domu i mąż też ci sie już nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 05.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie wszyscy.... niestety zostałem podle okradziony na budowie... Skradziono mi rozdzielnię elektrycznš (a piękna była Rb-etka... nowiuka). Pal lichgo samš skrzynkę, ale przy okazji korzystajšc z siekiery wyršbano kable energetyczne, które teraz trzeba mufować.... Nawiasem mówišc: jak podchodzilicie do realizacji prac. Czy "w rodku" zaczynalicie jakie (tynki, CO, instalacje elektryczne) bez okien i drzwi wejciowych? Z dowiadczenia bowiem wiem, że majac okna, trzeba ich solidnie pilnować.... sšsiadowi ukradli je kilka godzin po zamontowaniu... Wszystkim oprócz złodzieja miłej nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 to ja jednak zostanę przy przewodowych; po co tyle baterii i promieniowania Witajcie! u nas to wszystko przymocowane na kabelkach , bo nasza córka co chwilę zwala klawiaturę lub mysz , bezprzewodowa mysz już dawno znalazłaby się gdzieś pod jakimś meblem, a ja szukałabym ją przez parę godzin, tak jak jest z wieloma rzeczami w naszym domu -szczególnie z pilotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 GrzesiekB to sku... co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.01.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie wszyscy.... niestety zostałem podle okradziony na budowie... Skradziono mi rozdzielnię elektrycznš (a piękna była Rb-etka... nowiuka). Pal lichgo samš skrzynkę, ale przy okazji korzystajšc z siekiery wyršbano kable energetyczne, które teraz trzeba mufować.... Nawiasem mówišc: jak podchodzilicie do realizacji prac. Czy "w rodku" zaczynalicie jakie (tynki, CO, instalacje elektryczne) bez okien i drzwi wejciowych? Z dowiadczenia bowiem wiem, że majac okna, trzeba ich solidnie pilnować.... sšsiadowi ukradli je kilka godzin po zamontowaniu... Wszystkim oprócz złodzieja miłej nocy... Zabić to mała kara Współczuję Zasadniczo mściwy nie jestem ale jak bym dorwał to można by nogi z dup...... i głowę urwać i nasi.... do szyi i jeszcze paluszki przetrącić i przypalić jakimś żelastwem i szkoda gadać i jeszcze ten wandalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 GrzesiekB, brak mi słów... współczuję bardzo . Szkoda, że złodziejom już nie obcinają rąk, może by co niektórych odstraszyło . delf, mąż mi się podoba, nawet bardzo , tylko zdecydowanie mniej kłopotów było przy dokonywaniu wyboru. Ot, trafił się od razu taki, jak trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Klaus, czy słyszałeś coś więcej o firmie Okna-Wiktor Rado, o której wspomniałeś na forum? Może jakieś opinie użytkowników okien jego wykonawstwa? Ja znam tego gościa. U siebie w firmie zlecałem jemu wymianę 30 szt okien 860*1150 i kilka większych w naszych biurach. Wstawiałiśmy okna Deceuninck profil 5-komorowy, bardzo fajne okna. Gość konkretny robota zrobiona szybko, porządnie i zdecydowanie taniej niż konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.01.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich Witajcie! u nas to wszystko przymocowane na kabelkach , bo nasza córka co chwilę zwala klawiaturę lub mysz , bezprzewodowa mysz już dawno znalazłaby się gdzieś pod jakimś meblem, a ja szukałabym ją przez parę godzin, tak jak jest z wieloma rzeczami w naszym domu -szczególnie z pilotami. Coś mocno rozrzutną córkę macie. Co będzie w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.01.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.01.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 GrzesiekB - współczuję, bandyctwo strasznie się panoszy, a najgorsze, że policja pewnie i tak nie wykryje sprawców . Jestem za surowym karaniem takich złodziejo wandali, ale niestety wpierw ich trzeba znaleźć. Co do obcinania rąk to obawaim się, że chyba nie bardzo by to odstraszyło, a najwyżej utrudniło kradzieże tym z obciętymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam weekendowo. U was też tak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts