delf 06.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzisiaj nikt mnie nie przebije: w pracy mamy +2.4 st.C brrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzisiaj nikt mnie nie przebije: w pracy mamy +2.4 st.C brrrrrrrrrrrrrrr delf, przymarzniesz do komputera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzisiaj nikt mnie nie przebije: w pracy mamy +2.4 st.C brrrrrrrrrrrrrrr Otwórzcie okno, może się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witajcie wszyscy.... niestety zostałem podle okradziony na budowie... Skradziono mi rozdzielnię elektrycznš (a piękna była Rb-etka... nowiuka). Pal lichgo samš skrzynkę, ale przy okazji korzystajšc z siekiery wyršbano kable energetyczne, które teraz trzeba mufować.... Nawiasem mówišc: jak podchodzilicie do realizacji prac. Czy "w rodku" zaczynalicie jakie (tynki, CO, instalacje elektryczne) bez okien i drzwi wejciowych? Z dowiadczenia bowiem wiem, że majac okna, trzeba ich solidnie pilnować.... sšsiadowi ukradli je kilka godzin po zamontowaniu... Wszystkim oprócz złodzieja miłej nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 witam wszystkich chyba krecica sie zagazowala ....dzis tez nic.... za to mam piekne korytarze nornic.......w sobote mam nadzieje pogoda pozwoli na jakies prace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzisiaj nikt mnie nie przebije: w pracy mamy +2.4 st.C brrrrrrrrrrrrrrr delf, przymarzniesz do komputera! nie zdążę, zaraz stąd uciekam, hehe poza tym najzimniej jest od biurka w dół, więc zaraz sobie pójdę, zanim przmarzne do podłogi i nie będe mogła juz uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 [quote name="Maggie mąż mi się podoba, nawet bardzo , tylko zdecydowanie mniej kłopotów było przy dokonywaniu wyboru. Ot, trafił się od razu taki, jak trzeba! [/quote] W takim razie masz szczęście a skoro tak jest, to pewnie i sensowny projekt też się znajdzie. Zastanów się nad indywidualnym za rozsądną cene. To może być rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 [quote name="maro74Ja znam tego gościa. U siebie w firmie zlecałem jemu wymianę 30 szt okien 860*1150 i kilka większych w naszych biurach. Wstawiałiśmy okna Deceuninck profil 5-komorowy, bardzo fajne okna. Gość konkretny robota zrobiona szybko, porządnie i zdecydowanie taniej niż konkurencja. Maro, super! Bardzo dziękuję. Prowadzę z nim zaawansowane rozmowy. Twoja opinia bardzo mi się przyda przy podejmowaniu ostatecznej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich Coś mocno rozrzutną córkę macie. Co będzie w przyszłości Niech się martwi przyszły mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 GrzegorzB, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 nie zdążę, zaraz stąd uciekam, hehe poza tym najzimniej jest od biurka w dół, więc zaraz sobie pójdę, zanim przmarzne do podłogi i nie będe mogła juz uciec Delf, byle szybko. Ewentualnie możesz kupić sobie barchanowe gacie. Przydatki będą wdzięczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich Witajcie! u nas to wszystko przymocowane na kabelkach , bo nasza córka co chwilę zwala klawiaturę lub mysz , bezprzewodowa mysz już dawno znalazłaby się gdzieś pod jakimś meblem, a ja szukałabym ją przez parę godzin, tak jak jest z wieloma rzeczami w naszym domu -szczególnie z pilotami. Coś mocno rozrzutną córkę macie. Co będzie w przyszłości Witam hmm narazie jest malutka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich Coś mocno rozrzutną córkę macie. Co będzie w przyszłości Niech się martwi przyszły mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.01.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 nie ma nikogo to ja otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.01.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.01.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ja znam tego gościa. U siebie w firmie zlecałem jemu wymianę 30 szt okien 860*1150 i kilka większych w naszych biurach. Wstawiałiśmy okna Deceuninck profil 5-komorowy, bardzo fajne okna. Gość konkretny robota zrobiona szybko, porządnie i zdecydowanie taniej niż konkurencja. Maro, super! Bardzo dziękuję. Prowadzę z nim zaawansowane rozmowy. Twoja opinia bardzo mi się przyda przy podejmowaniu ostatecznej decyzji. Czy mowa o firmie RADO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.01.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 I ja wtrącę swoje wrażenia odnośnie klawiatur: bezprzewodowe imponowały mi do czasu, kiedy podczas pracy zdechły baterie, projekt nie zapisany, zwieńczenie kilku godzin pracy, musiałam zbiec z 4 pietra porzucając świezo zaparzona kawkę i wygrzany fotel i poszukać baterii w pobliskich kioskach, po czym wdrapać się znowu, założyć baterie i liczyć na szczęście, że nic mi po drodze nie padnie...uff, udało się. Ale już wyleczyłam się z bezprzewodowych klawiatur i myszy. Obiektywnie rzecz biorąc nie było zagrożenia utraty danych z powodu nie działającej klawiatury. Ale dane to warto zapisywać dużo częściej niż raz na kilka godzin. A co by było jakby prąd wyłączyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.01.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Klaus, czy słyszałeś coś więcej o firmie Okna-Wiktor Rado, o której wspomniałeś na forum? Może jakieś opinie użytkowników okien jego wykonawstwa? Mój wykonawca mi go polecił. Robił u niego w domu. Bliższy kontakt z firmą nie zniechęcił a to już dużo. Dostałem ofertę. Jedna z lepszych, okna też OK. Więc jest spora szansa, że ja u nich zamówię ale to dopiero za jakieś pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 rece opadaja.....lusterko mi ukradli.... pod sklepem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.01.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 rece opadaja.....lusterko mi ukradli.... pod sklepem..... no to współczuwam znam to z autopsji; ale co najciekawsze to kradną tylko w Szczecinie normalnie wiocha z tramwajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts