GrzegorzR 06.01.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 rece opadaja.....lusterko mi ukradli.... pod sklepem..... jakaś plaga ostatnio, jaki to sklep pod którym nie nalezy zostawiać auta bez opieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.01.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Teska - dzwoniłem do Jantry, z tego co się dowiedziałem, to już nie obsługują naszych rejonów, zdecydowałem się na Jumar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.01.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam piątkowo ale miałem dziś dzień - mega kaca po wczorajszym , a w firmie to tak naprawdę kompletnie NIC mi nie szło , wszystko pod górę i do tego nie można sobie zapalić dla wyluzowania (7 miesiąc) nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić - kompletnie mnie dzień rozwalił. I nic w sprawie domu też nie zrobiłem. Jak ja nienawidzę przełomów roku Teska Z przykrością muszę stwierdzić że mimo zmasowanych poszukiwać nie udało się odnaleźć tej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 rece opadaja.....lusterko mi ukradli.... pod sklepem..... no to współczuwam znam to z autopsji; ale co najciekawsze to kradną tylko w Szczecinie normalnie wiocha z tramwajami nie tylko...mojemu znajomemu w Poznaniu....wylamali zamek...wytlukil szyby... zdemolowali stacyjkę...i nie odjechali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Teska - dzwoniłem do Jantry, z tego co się dowiedziałem, to już nie obsługują naszych rejonów, zdecydowałem się na Jumar. maja 40 zl za kwartal??? i raz w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam piątkowo ale miałem dziś dzień - mega kaca po wczorajszym , a w firmie to tak naprawdę kompletnie NIC mi nie szło , wszystko pod górę i do tego nie można sobie zapalić dla wyluzowania (7 miesiąc) nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić - kompletnie mnie dzień rozwalił. I nic w sprawie domu też nie zrobiłem. Jak ja nienawidzę przełomów roku Teska Z przykrością muszę stwierdzić że mimo zmasowanych poszukiwać nie udało się odnaleźć tej nazwy. Ok i tak dzięki....ale moze ( puk puk odpukuje) juz ja zagazowlam...narazie nic nowego mi nie przybylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 wieczorowo witam...przy Jasku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 06.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 wieczorowo witam...przy Jasku.... Witam wszystkichw tym nowym roku.TERESKA jak wisisz na komp. to przyjdż kupiłam ci to co chciałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.01.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Obiektywnie rzecz biorąc nie było zagrożenia utraty danych z powodu nie działającej klawiatury. Ale dane to warto zapisywać dużo częściej niż raz na kilka godzin. A co by było jakby prąd wyłączyli? Płacz i zgrzytanie zębów! A z tym zapisywaniem, to oczywiście racja i z reguły się tego trzymam, wręcz obsesyjnie, co ruch, to zapisz; ale czasami jak się człowiek tak jakoś zapracuje, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam piątkowo ale miałem dziś dzień - mega kaca po wczorajszym , a w firmie to tak naprawdę kompletnie NIC mi nie szło , wszystko pod górę i do tego nie można sobie zapalić dla wyluzowania (7 miesiąc) nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić - kompletnie mnie dzień rozwalił. I nic w sprawie domu też nie zrobiłem. Jak ja nienawidzę przełomów roku Tomadyna, dla mnie ten dzień też . Ja postaram się o kaca na jutro a Ty lecz swojego klinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Klaus, czy słyszałeś coś więcej o firmie Okna-Wiktor Rado, o której wspomniałeś na forum? Może jakieś opinie użytkowników okien jego wykonawstwa? Mój wykonawca mi go polecił. Robił u niego w domu. Bliższy kontakt z firmą nie zniechęcił a to już dużo. Dostałem ofertę. Jedna z lepszych, okna też OK. Więc jest spora szansa, że ja u nich zamówię ale to dopiero za jakieś pół roku Klaus, dzięki za odzew. Ja w zasadzie jestem już zdecydowana ale zamówic też na razie nie mogę, bo pomiar otworów byłby jedynie wirtualny. Czekam na ściany. Próbowałeś negocjowac cenę, czy akceptujesz ją bez dyskusji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 rece opadaja.....lusterko mi ukradli.... pod sklepem..... Teska, współczuję. Sama również miałam podobne przyjemności dwa razy. Dobrze, że nie więcej, bo pewnie budżet nie wytrzymałby mojej zasady kupowania części tylko z pewnego (oficjalnego) źródła. A złodziejom obcinałabym łapy. Starożytni mieli dobre prawo. No i oni nie martwili się, kto wykarmi kalekich "członków społeczeństwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Powitać grupę dobry wieczór i mam pytanie czy może ktoś z grupy buduje się na ul ostoi-zagórskiego wjazd od kredowej za drewnianym płotem w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Kombi, to nie ja, ale zaspokój moją ciekawośc - dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.01.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 ano pytam dlatego że buduje się tam nie duży domek parter juz wyciągnięty zostało wieniec i strop a ja wczoraj 5,5 t pręta 10 i 12 wiozłem na ta budowę uważam ze tej stali o połowę zadużo ale to sprawa inwestora brygada która to stawia też oświadczyła że to za duzo ale nie mój to problem chyba ze to ma byc bunkier to wtedy sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 06.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witajcie po długiej nieobecności z przyczyn od nas niezależnych. Międzyinnymi gdy Wy miewaliście problemy z klawiaturami to nam się całkiem komputer rozłożył. Póki co działa, ciekawe jak długo? Oczywiście wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU wszystkim od vitulaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ano pytam dlatego że buduje się tam nie duży domek parter juz wyciągnięty zostało wieniec i strop a ja wczoraj 5,5 t pręta 10 i 12 wiozłem na ta budowę uważam ze tej stali o połowę zadużo ale to sprawa inwestora brygada która to stawia też oświadczyła że to za duzo ale nie mój to problem chyba ze to ma byc bunkier to wtedy sory Kombi, to nie zawsze jest proste. U mnie też wszyscy (wykonawcy, geodeta) łapali się za głowy nad fundamentem a wątpliwości żadnych nie miał ani architekt, ani konstruktor. Ba, podobno inni konstruktorzy proszeni o konsultacje również zajęli takie samo stanowisko. Suma sumarum zakopałam w ziemi z bólem serca kuuuupę kasy, no bo komuś jednak trzeba zaufac (mimo wszystko jednak wolałam zawierzyc wykształconym w dziedzinie budownictwa, niż tylko praktykom-rutyniarzom, chociaż nie zawsze może jest to wybór oczywisty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Cześc Vitulaki, cześc wszyscy. Czy wiecie, że ten zmierzch za oknem jest naprawdę późnym porankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 wieczorowo witam...przy Jasku.... Witam wszystkichw tym nowym roku.TERESKA jak wisisz na komp. to przyjdż kupiłam ci to co chciałaś . i byłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ano pytam dlatego że buduje się tam nie duży domek parter juz wyciągnięty zostało wieniec i strop a ja wczoraj 5,5 t pręta 10 i 12 wiozłem na ta budowę uważam ze tej stali o połowę zadużo ale to sprawa inwestora brygada która to stawia też oświadczyła że to za duzo ale nie mój to problem chyba ze to ma byc bunkier to wtedy sory Kombi, to nie zawsze jest proste. U mnie też wszyscy (wykonawcy, geodeta) łapali się za głowy nad fundamentem a wątpliwości żadnych nie miał ani architekt, ani konstruktor. Ba, podobno inni konstruktorzy proszeni o konsultacje również zajęli takie samo stanowisko. Suma sumarum zakopałam w ziemi z bólem serca kuuuupę kasy, no bo komuś jednak trzeba zaufac (mimo wszystko jednak wolałam zawierzyc wykształconym w dziedzinie budownictwa, niż tylko praktykom-rutyniarzom, chociaż nie zawsze może jest to wybór oczywisty). ja ze stala zrobiłam tak samo.....budowlancy łapali sie za głowe czy ja bunkier buduję....no nic.....wolałam zaufac konstruktorowi.....no i z wiezba byłao tak samao....strasznie grubasna...ale z tego tez nie zrezygnowalam.... i kupa kaski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts