trobe 08.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Dzieki Delf. Właśnie też słyszeliśmy, że wiosna to nie najlepszy okres na rozpoczęcie budowy. Jednak nie mamy wyboru i zacząc na wiosne musimy. Co do wyniesienia budynku to też słyszeliśmy o takim rozwiązaniu, ale chyba musimy przedyskutować sprawę z naszym przyszłym kierownikem budowy, człowiekiem który również robił nam adaptację. Bo nie wiemy czy można tak poprostu wynieść budynek o 20-30 cm bez zmian w adaptacji projektu? vitulaki Tak, czy inaczej, warto zrobic badanie gruntu (w tej sytuacji najlepiej wiosną, przed wbiciem pierwszej łopaty) albo oceniac bezpośrednio w wykopie i na gorąco dyskutowac z konstruktorem, projektantem albo sensownym kierownikiem budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 hmm..rece opadja.....poszlam z synusiem ubrac go na studniowke i zamarlam....garnitur...1000 zł koszula 110, krawat 130...buty 270.....pasek...36..... hahaha szok przezyłam..... A co powiesz Teska na damską torebkę za osiemset ? Jakie jest uzasadnienie takich cen, bo garnitur ma chociaż sporo materiału i robocizna też pewnie niemała a torebka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Gratulacje. Wejdź w Google i wpisz: projekty domów. Większośc projektów jest przewidziana do typowych warunków, czyli z wjazdem od północy, zachodu lub wschodu. To właśnie wjazdów od południa jest mało i czasem trzeba nieźle się naszukac, żeby znależc interesujący projekt. Oczywiście psia mać mam wjazd od południa i dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.01.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Udało się ....... już dawno nie byłem pierwszy Witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.01.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 równiez witam w nowym tygodniu. Teska - gdzie ci to, lusterko jumneli parszywcy? no to twój synek elegancko się zaprezentuje i tylko się modlić żeby ciucha na dłużej starczyło. ja korzystam od począku z jumara i nie narzekam bo, chociaż jest punktualny. sąsiady moje mieli jantrę i szybko z niej zrezygnowali (powód mi nie znany). fakt po podwyżkach płacę 45,90 zł za kwartał - pojemnik 120l, ale cóż poradzić. GrzegorzB - współczuję !@$%#@ . z tego co słyszę to, w waszych okolicach kradną od lat i to, na potęgę, jakiś trójkąt bermudzki. w sumie chyba opłacałoby się wam kogoś wynająć (typu goła głowa, telewizory pod pachami), żeby złapać i przetrzepać amatorów cudzego. a u mła w kompie padł radiator z kulerem. oczywiście taaaaaakich starych części to, już nie można kupić bo nie ma. dostałam radiator 3 razy większy od oryginału, ale razem z synusiem, wymontowaliśmy to i owo i jakoś wpasowaliśmy go (trochę na wcisk ) i wiecie co? o dziwo wszystko działa . pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Hej, Panowie i Panie poszukuję projektów na działkę z wjazdem od północy. Hmm, to zupełnie jak z damskim kierunkowskazem: miga lewy- pojedzie w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.01.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Oczywiście dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam wszystkich po długim urlopie Teraz trzeba zmobilizować się do pracy, ale ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Hej, Panowie i Panie poszukuję projektów na działkę z wjazdem od północy. Hmm, to zupełnie jak z damskim kierunkowskazem: miga lewy- pojedzie w prawo. trochę więcej wiary w swoją płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 hmm..rece opadja.....poszlam z synusiem ubrac go na studniowke i zamarlam....garnitur...1000 zł koszula 110, krawat 130...buty 270.....pasek...36..... hahaha szok przezyłam..... A co powiesz Teska na damską torebkę za osiemset ? Jakie jest uzasadnienie takich cen, bo garnitur ma chociaż sporo materiału i robocizna też pewnie niemała a torebka?? ech.....widzialam torebke....za 400$ o takie zrobilam oczy i naprawde nic takiego....no ....Prado.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Gratulacje. Wejdź w Google i wpisz: projekty domów. Większośc projektów jest przewidziana do typowych warunków, czyli z wjazdem od północy, zachodu lub wschodu. To właśnie wjazdów od południa jest mało i czasem trzeba nieźle się naszukac, żeby znależc interesujący projekt. Oczywiście psia mać mam wjazd od południa i dlatego pytam ja mam od poludnia i nie narzekam...a nawet jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 witam oczywiscie grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 istnieją...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ale pogoda jest przepiękna nareszcie słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 pewnie...i super mrozik ciut jeszcze sniegu by sie przydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.01.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ech.....widzialam torebke....za 400$ o takie zrobilam oczy i naprawde nic takiego....no ....Prado.... Też widziałem takie torebki a nawet droższe i naprawdę nic takiego. A co ciekawe identyczne murzyni sprzedawali na chodniku po 10$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam wszystkich poniedziałkowo! Przepraszam wszystkich za brak odpowiedzi kilka dni temu ale w domu internet mi nawalił i nie miałam jak sie łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Maggiemamy działkę na Bezrzeczu, a wziązky z tym że jest wąska wybraliśmy projekt "Dom Doskonały B" z pracowani Jota. Gdyby działka była szersza to na pewno wzięlibyśmy CYRUSA z pracowni projektowej Archimaat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts