Teska 09.01.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ech.....widzialam torebke....za 400$ o takie zrobilam oczy i naprawde nic takiego....no ....Prado.... Też widziałem takie torebki a nawet droższe i naprawdę nic takiego. A co ciekawe identyczne murzyni sprzedawali na chodniku po 10$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 09.01.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam niedzielnie. Obiad wstawiony to mogę trochę poczytać Czy szanowni forumowiczowie mogą wskazać namiary na dostawców więźby - będę wdzięczny. Interesuje mnie także z jakim wyprzedzeniem ją zamawialiście. Witaj! ja brałem więźbę w Elgeronie (Mierzyn). Mozna było się dogadać. Zamawiałem ok. 3 tygodni wcześniej. Słyszałem że w kilku przypadkach mieli obsuwę w czasie, u mnie jednak zroboina OK i terminowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 09.01.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ja korzystam od począku z jumara i nie narzekam bo, chociaż jest punktualny. sąsiady moje mieli jantrę i szybko z niej zrezygnowali (powód mi nie znany). fakt po podwyżkach płacę 45,90 zł za kwartał - pojemnik 120l, ale cóż poradzić. jak często / co ile dni, za tę kwotę wywożą śmieci i czy pojemnik jest ich, czy sama kupowałaś? aaa, czy Dobrą też mają w zasięgu? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 09.01.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam WszystkichCo do JUMARU: Dobra jest przez nich obsługiwana, pojemnik jest ich i są punktualni. Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.01.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam niedzielnie. Obiad wstawiony to mogę trochę poczytać Czy szanowni forumowiczowie mogą wskazać namiary na dostawców więźby - będę wdzięczny. Interesuje mnie także z jakim wyprzedzeniem ją zamawialiście. Witaj! ja brałem więźbę w Elgeronie (Mierzyn). Mozna było się dogadać. Zamawiałem ok. 3 tygodni wcześniej. Słyszałem że w kilku przypadkach mieli obsuwę w czasie, u mnie jednak zroboina OK i terminowo... GrzesiekB Dziękuję serdecznie - rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.01.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Maggie mamy działkę na Bezrzeczu, a wziązky z tym że jest wąska wybraliśmy projekt "Dom Doskonały B" z pracowani Jota. Ach to BEZRZECZE rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 09.01.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam niedzielnie. Obiad wstawiony to mogę trochę poczytać Czy szanowni forumowiczowie mogą wskazać namiary na dostawców więźby - będę wdzięczny. Interesuje mnie także z jakim wyprzedzeniem ją zamawialiście. Witaj! ja brałem więźbę w Elgeronie (Mierzyn). Mozna było się dogadać. Zamawiałem ok. 3 tygodni wcześniej. Słyszałem że w kilku przypadkach mieli obsuwę w czasie, u mnie jednak zroboina OK i terminowo... GrzesiekB Dziękuję serdecznie - rzuć okiem na PRIV Rzuciłem Odpowiedź już masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.01.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Maggie mamy działkę na Bezrzeczu, a wziązky z tym że jest wąska wybraliśmy projekt "Dom Doskonały B" z pracowani Jota. Ach to BEZRZECZE rośnie w siłę Tak tak - oficjalnie zasiliłam "Bezrzeczowców" szeregi w tamtym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 czyli lewobrzeże górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.01.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 czyli lewobrzeże górą teraz już pełną parą! mieszkanie mam w Mierzynie ..... ale nadal czuję się mieszczuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 czyli lewobrzeże górą tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Teska - jak to miło że się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Teska - jak to miło że się zgadzamy zawsze sie zgadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 czyli lewobrzeże górą Oczywiście że TAK Zresztą w świetle faktów chyba nikt w to nie wątpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.01.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Hej, Panowie i Panie poszukuję projektów na działkę z wjazdem od północy. Hmm, to zupełnie jak z damskim kierunkowskazem: miga lewy- pojedzie w prawo. trochę więcej wiary w swoją płeć Wiara wiarą a praktyka praktyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Panie i Panowie! Grupa spadła na samo dno aktywności towarzyskiej, więc podciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawomir Pagas 09.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dziendobry wszystkim.Czy ktos moglby polecic mi sprawdzona brygade na budowe domku. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.01.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.01.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dziendobry wszystkim. Czy ktos moglby polecic mi sprawdzona brygade na budowe domku. Slawek Witam Sławku Może zacznij od listy rankingowej jest w moim i nie tylko podpisie. Pochwal się gdzie zamierzasz budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.01.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witaj Sławek, myślę, ze najpierw spojrz na nasza liste rankingowa zainicjowana przez Klausa i moze tam znajdziesz coś dla siebie. Lista ta znajduje sie przy niektorych postach naszych forumowiczow. Najblizej to kilka postów wyzej u tomadyny kliknij na czerwony napis ranking. Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts