Iwonka i Adaś 09.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dziendobry wszystkim. Czy ktos moglby polecic mi sprawdzona brygade na budowe domku. Slawek Witam Sławku Może zacznij od listy rankingowej jest w moim i nie tylko podpisie. Pochwal się gdzie zamierzasz budować no własnie, ale zgodność ja tez jestem ciekawa, gdzie jest twoj "kawałek ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.01.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam wtorkowo I podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Drugi dzień z rzędu pierwszy Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jak często / co ile dni, za tę kwotę wywożą śmieci i czy pojemnik jest ich, czy sama kupowałaś? aaa, czy Dobrą też mają w zasięgu? pozdrowionka w umowie jest że kwartalnie 13x. tak więc u mnie są w każdy poniedziałek rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 ok odpowiedziane, podciągnięte, no to się:przywitam ze wszystkimi z ranka jeny jakiego mam lenia od rana. w sumie po za domem byłam wczoraj praktycznie do północy i rano nijak nie chciało mi się wstać.kiedy ja się wyśpię? a po za tym mróz trzyma tęgi, jak na nasze warunki. i z tym optymistycznym akcentem, pozdrawiam grupkę ps. moje prace nad formularzami ze zwrotem vat trwają. właśnie zakończyłam spisywanie 2004 r. ale powiem szczerze temat jest ogólnie mówiąc mętny: słabe wyjaśnienie ustawowe, błędy na fakturach. efekt? wolę niektóre, mniej istotne, pozycje odpuścić, niż mają mnie potem ścigać. a o każdą pierdołę nie bedę pisać do us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.01.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jeny jakiego mam lenia od rana. w sumie po za domem byłam wczoraj praktycznie do północy i rano nijak nie chciało mi się wstać. kiedy ja się wyśpię? Świat tak pędzi do przodu że czasami chciałbym by się na chwilę zatrzymał bym zdążył wysiąść Na Twoje niestety pytanie nie ma pozytywnych odpowiedzi - ale zawsze możesz spróbować w weekend Choć wtedy jest mnóstwo spraw do załatwienia które się uzbierały z tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mnie się też nie chce wstawać ale już jest trochę jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Bodekku - masz rację. jeszcze niedawno o 16.00 było ciemno. wczoraj panowała jasność. Tomadyna - niestety w weekend też się nie wyśpię bo idę na zajęcia ależ mam przechlapany tydzień, a jutro jeszcze delegacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 właśnie ta jasność bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witam grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mam pytanie na jaka temperaturke macie ustawiona cw...chodzi mi o to zeby nalac ciepla wode....i nie koniecznie lac pozniej zimna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.01.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam wszystkich w Nowym Roku ! Mam pytanie nie związane z naszym forum, ale może ktoś mi pomoże : chciałabym odkupić książkę dla dzieci : "Bajarka opowiada". Jest to zbiór baśni z całego świata. Bardzo mi na tym zależy. Może ktoś z Was ma i chciałby ją sprzedać? pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 10.01.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam wtorkowo I podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Drugi dzień z rzędu pierwszy Miłego dnia Radze uwazac na wjazd od Zasciankowej tuz a polbrukiem sa takie "niewinne" kaluze przykryte lodem (o glebokosci ponad polowy kola 16") a wyciaganie na linie tez jest ciekawe poniewaz wokol lod. Wiem, bo wpadlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Radze uwazac na wjazd od Zasciankowej tuz a polbrukiem sa takie "niewinne" kaluze przykryte lodem (o glebokosci ponad polowy kola 16") a wyciaganie na linie tez jest ciekawe poniewaz wokol lod. Wiem, bo wpadlem. Dziękuję ślicznie za ostrzeżenie. Ktoś to specjalnie tam zrobił - czy to pozostałości po kołach ?? Właśnie teraz mi się przypomniało że dawno mnie tam nie było (jak na mnie oczywiście). Ostatnio jak sobie oglądałem domki moich sąsiadów to zastanawiałem się który to jest Twój. Czy to jest ten z takim ogrodzeniem z modułów betonowych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mam pytanie na jaka temperaturke macie ustawiona cw...chodzi mi o to zeby nalac ciepla wode....i nie koniecznie lac pozniej zimna??? u mnie ustawiłem + 40 stopni wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 i znów spadliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 10.01.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dzien dobry wszyskim niesmialo przypomina sie krzymi (daaawno mnie nie bylo) .szukam elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 bardzo dawno cię nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 10.01.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Cześć, witam ponownie. Chciałem się przpomnieć. Byłaem na forum Grupy Szczecińskiej gdy zaczynałem szukać działki. teraz już mam działkę, projekt (Biuri Lipinscy p rojekt LMP07 - może ktoś coś takiego buduje?), jestem na etapie poszukiwania brygady budowlanej. Możecie się pochwalić ile Wy zapłaciliście za stan surowy zamknięty, z dachem? pozdrrygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts