bodekku 10.01.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Cześć, witam ponownie. Chciałem się przpomnieć. Byłaem na forum Grupy Szczecińskiej gdy zaczynałem szukać działki. teraz już mam działkę, projekt (Biuri Lipinscy p rojekt LMP07 - może ktoś coś takiego buduje?), jestem na etapie poszukiwania brygady budowlanej. Możecie się pochwalić ile Wy zapłaciliście za stan surowy zamknięty, z dachem? pozdr rygó przypomnij coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 10.01.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Cześć, witam ponownie. Chciałem się przpomnieć. Byłaem na forum Grupy Szczecińskiej gdy zaczynałem szukać działki. teraz już mam działkę, projekt (Biuri Lipinscy p rojekt LMP07 - może ktoś coś takiego buduje?), jestem na etapie poszukiwania brygady budowlanej. Możecie się pochwalić ile Wy zapłaciliście za stan surowy zamknięty, z dachem? pozdr rygó przypomnij coś więcej? Kupiłem działkę w Dobrej w kompleksie dzialek przy ul. Sportwowej (od Agrowestu). Zabieram się teraz juz "całą parą" za budowanie i w związku z tym chaciałem zorientować się ile płaciliście za stany surowe zamknięte z dachem i czy może ktoś buduje wg tego samego projektu co ja - fajnie byłoby zobaczyć "to coś" na żywo pozdr rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mam pytanie na jaka temperaturke macie ustawiona cw...chodzi mi o to zeby nalac ciepla wode....i nie koniecznie lac pozniej zimna??? u mnie ustawiłem + 40 stopni wystarcza hhmmm...sprobuje....teraz mam na 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dzien dobry wszyskim niesmialo przypomina sie krzymi (daaawno mnie nie bylo) .szukam elektryka. zobacz w rankigu wykonawcow.Polecam p.Struzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witam wieczorowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.01.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam i podciągam. Rygó, tak łatwo nie da się porównac cen, bo każdy budynek jest inny i wbrew pozorom robocizna też różni sie z tego powodu, ale spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 10.01.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dzieki Teska rozmawialem z tym panem w najblizszym okresie nie moze ( (moce przerobowe).Czy 15zl za metr tynku cementowo-wapiennego jest dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.01.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Zbigx, jak tam rekuperator? Rozgryzłeś temat? Nie ukrywam, że chętnie skorzystałabym z Twoich doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 10.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witamy wszystkich. Coś nam ostatnio notorycznie brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 10.01.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dzieki Teska rozmawialem z tym panem w najblizszym okresie nie moze ( (moce przerobowe).Czy 15zl za metr tynku cementowo-wapiennego jest dobra cena? krzymi, za 17-18 zł masz już tynki gipsowe... Dobrze zrobione umożliwiają zamieszkanie nawet bez szpachlowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 10.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Sila wyzsza ale tynki maja byc wap-zem.(wilgotny klimat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.01.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam. Schorowany leżący, obłożnie chory witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 a właśnie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Bodekku mam zapytanie..ile zuzywacie gazu na dobe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 witam grupkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.01.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam. Schorowany leżący, obłożnie chory witam ups...a co za choróbsko cie tak obłoznie złozylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Bodekku mam zapytanie..ile zuzywacie gazu na dobe??? nie wiem - ale popatrzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 ups...a co za choróbsko cie tak obłoznie złozylo A zapalenie oskrzeli dziadostwo jedne. Teska podaj mi linka do projektu twojego domu bo ten w dzienniku nie działa Zaczynam szukać tej działki z wiazdem od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts