Teska 12.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Skoro monopolista, to pewnie ten sam, co u Przemka. Mają oni jakąś stronę internetową, czy tylko kontakt telefoniczny? http://www.2morrow.pl ale to beznadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Klaus, nie przesadzaj. Można się nauczyć języka siedząc na 4 literach w kraju. Kwestia chęci, wytrwałości, dobrego nauczyciela i ... iskry Bożej. A kto mówi, że nie, tylko gramatyka do tego jest nieodzowna bo inaczej to musisz milion lekcji konwersacyjnych wykupić. Oczywiście nie mówię tu o nauce afrykańsko-niemieckiego tylko o języku Goethego i Hitlera. Aha no i jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy. To co słyszysz na wszelakich kursach językowych jest dość odległe o tego co usłyszysz na ulicy w obcym kraju. Generalnie dużo łatwiej dogadasz się ze swoim nauczycielem niż native speakerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.01.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 moj kolezanka przez rok, 3 razy w tygodniu poprzez konwersacje nauczyla sie angielskiego...oczywiscie cel byl jeden...dogadac sie i zrozumiec... optymistka jesteś. Chyba proszę, przepraszam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Klaus zakrecony cos jestes.... o elektryka tez pytano Może, niech Ci będzie, że twój diabeł starszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 http://www.2morrow.pl ale to beznadzieja. Jaka strona taki dostawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 moj kolezanka przez rok, 3 razy w tygodniu poprzez konwersacje nauczyla sie angielskiego...oczywiscie cel byl jeden...dogadac sie i zrozumiec... optymistka jesteś. Chyba proszę, przepraszam i dziękuję. nie..po prostu byla bardzo wytrwala i miala zaciecie....i calkiem niezle jej to idze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Skoro monopolista, to pewnie ten sam, co u Przemka. Mają oni jakąś stronę internetową, czy tylko kontakt telefoniczny? http://www.2morrow.pl ale to beznadzieja. Jedyne co się dowiedziałem z ich strony to, że jest w trakcie budowy , może dysponujesz jakimś kontaktem telefonicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No to czyli potwierdzasz, że pobór ciepła ponadprzeciętny, no to czyli na normalne warunki dużo, no to czyli jednak coś tam wiem. nazwałabym go raczej: niekontrolowanym no to sie rozumiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.01.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Adria - ja mam Novoferm nie narzekam Bodekku, czy kupowałeś swoją bramę w Bramoncie na Dąbrowskiego? - dzwonię tam drugą godzinę i tylko sztuczna sekretarka tam sziedzi. jak znajdę nr komórki - to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Skoro monopolista, to pewnie ten sam, co u Przemka. Mają oni jakąś stronę internetową, czy tylko kontakt telefoniczny? http://www.2morrow.pl ale to beznadzieja. Jedyne co się dowiedziałem z ich strony to, że jest w trakcie budowy , może dysponujesz jakimś kontaktem telefonicznym? 502497818 Tomek.Tylko on czesto nie odbiera telefonow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 moj kolezanka przez rok, 3 razy w tygodniu poprzez konwersacje nauczyla sie angielskiego...oczywiscie cel byl jeden...dogadac sie i zrozumiec... optymistka jesteś. Chyba proszę, przepraszam i dziękuję. Ja się nauczyłem w 7 miesięcy angielskiego od poziomu zero (nie umiałem nawet powiedzieć, ze nie mówie w tym jezyku ) do FCE. Tylko, że była to bardzo intensywna nauka, najlepszą z mozliwych metod (najlepszą, ale tylko do pewnego poziomu) w jednej z najlepszych szkół językowych na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 moj kolezanka przez rok, 3 razy w tygodniu poprzez konwersacje nauczyla sie angielskiego...oczywiscie cel byl jeden...dogadac sie i zrozumiec... optymistka jesteś. Chyba proszę, przepraszam i dziękuję. Ja się nauczyłem w 7 miesięcy angielskiego od poziomu zero (nie umiałem nawet powiedzieć, ze nie mówie w tym jezyku ) do FCE. Tylko, że była to bardzo intensywna nauka, najlepszą z mozliwych metod (najlepszą, ale tylko do pewnego poziomu) w jednej z najlepszych szkół językowych na świecie. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Adria - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.01.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 a własnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 moj kolezanka przez rok, 3 razy w tygodniu poprzez konwersacje nauczyla sie angielskiego...oczywiscie cel byl jeden...dogadac sie i zrozumiec... optymistka jesteś. Chyba proszę, przepraszam i dziękuję. Ja się nauczyłem w 7 miesięcy angielskiego od poziomu zero (nie umiałem nawet powiedzieć, ze nie mówie w tym jezyku ) do FCE. Tylko, że była to bardzo intensywna nauka, najlepszą z mozliwych metod (najlepszą, ale tylko do pewnego poziomu) w jednej z najlepszych szkół językowych na świecie. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 A o co się pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 A o co się pytasz? jak to najlepsza jest metoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.01.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Ta: http://www.callan.co.uk/languages/polish/polish_index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.01.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witam wszystkich,szukam ekipy tynkarskiej - sprawa pilnaHELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.01.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Najchętniej tynki tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts