tomadyna 13.01.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Czy ktoś kupował działkę od firmy DOMBUD ?? Ja Wiem ale nie obraź się Ty jesteś ze starego podziału . Pytałem o tych nowych, takich jak ja z nowego podziału geodezyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Józia S. Działka rzeczywiście POTĘGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Wiem ale nie obraź się Ty jesteś ze starego podziału . Pytałem o tych nowych, takich jak ja z nowego podziału geodezyjnego Nie obrażam się ale może mogę Ci w czymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.01.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam wszystkich!Czy ktoś z Was może wie coś o oknach DREWEXIM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 podciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.01.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Daria, Klaus: maszt budują w początkowej części Zaściankowej, obok sklepiku po lewej stronie. Niestety prawie vis a vis przedszkola, do którego chodzi moja córeczka . W zeszłym roku jako rodzice oprotestowaliśmy WZ, sprawę nagłośniła TVN 24, ale budowa mimo to ruszyła . Zanosi się na niezły koktajl - linia WN i maszt komórkowy . Coś mi się zdaje, że to dobrze na człowieka nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Daria, Klaus: maszt budują w początkowej części Zaściankowej, obok sklepiku po lewej stronie. Niestety prawie vis a vis przedszkola, do którego chodzi moja córeczka . W zeszłym roku jako rodzice oprotestowaliśmy WZ, sprawę nagłośniła TVN 24, ale budowa mimo to ruszyła . Zanosi się na niezły koktajl - linia WN i maszt komórkowy . Coś mi się zdaje, że to dobrze na człowieka nie działa Maggie zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.01.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Daria, Klaus: maszt budują w początkowej części Zaściankowej, obok sklepiku po lewej stronie. Niestety prawie vis a vis przedszkola, do którego chodzi moja córeczka . W zeszłym roku jako rodzice oprotestowaliśmy WZ, sprawę nagłośniła TVN 24, ale budowa mimo to ruszyła . Zanosi się na niezły koktajl - linia WN i maszt komórkowy . Coś mi się zdaje, że to dobrze na człowieka nie działa Maggie zerknij na privka Teska czy masz jakieś ciekawe informacje dotyczące tego tematu, jeżeli można to jestem również zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 13.01.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witamy weekendowo Nam jakoś knoci się wszystko. No wszystko to może lekka przesada, ale ostatnio ( gdy została nam ostatnia do załatwienia sprawa do złożenia wszystkich papierów na pozwolenie na budowę) dowiedzieliśmy się, ze chyba najlepiej gdybyśmy sobie śmigłowiec kupili. W urzedzie doradzono najpierw, abysmy przeprojektowali położenie domu na działce aby wjazd zrobic od drogi głównej. Wjazd z drogi bocznej coś im nie pasował. Ucieszylismy się bo trzeba by było kilka dodatkowych zezwoleń od współużytkowników owej drogi. Teraz są jakieś problemy z kolei z główną drogą chociaż usytuowanie domu na działce urząd zatwierdził. Tak, że chyba śmigłowiec jak nic może tylko sytuacje załatwić ps. W przyszłym tygodniu mamy mieć nowe wieści w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.01.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Tak, że chyba śmigłowiec jak nic może tylko sytuacje załatwić ps. W przyszłym tygodniu mamy mieć nowe wieści w sprawie. To może kupimy jeden na spółkę, bo ja nadal walczę o wycinkę drzew na drodze dojazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 13.01.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 To może kupimy jeden na spółkę, bo ja nadal walczę o wycinkę drzew na drodze dojazdowej. Czy kiedyś bedzie normalnie. I to nie chodzi mi o to, że wszystko bedzie sielanką. Tylko, że nie będzie jak w kabarecie. Tylko wszystko jasne, można albo nie można kupić, można załatwić, albo nie. Jeden przepis, czy decyzja urzędu nie wyklucza drugiej. A wszystko jest jak na awatarku Delfa Delf awatarek bombowy i bardzo mi siępodoba , szkoda tylko, że ma tak wiele z rzeczywistością wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 pozdrawiam sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Daria, Klaus: maszt budują w początkowej części Zaściankowej, obok sklepiku po lewej stronie. Niestety prawie vis a vis przedszkola, do którego chodzi moja córeczka . W zeszłym roku jako rodzice oprotestowaliśmy WZ, sprawę nagłośniła TVN 24, ale budowa mimo to ruszyła . Zanosi się na niezły koktajl - linia WN i maszt komórkowy . Coś mi się zdaje, że to dobrze na człowieka nie działa Maggie zerknij na privka Teska czy masz jakieś ciekawe informacje dotyczące tego tematu, jeżeli można to jestem również zainteresowana... Daria.... nie....ja do maggie z zupelna inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 sobotnio witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Witam wszystkich GrzegorzR napisz mi jeszcze jaki masz profil. Czy ten półzlicowany (Tytan), czy niezlicowany (MSline)? Dla okien białych wybrałbym Tytanowe, bo mają szare uszczelki. Przy kolorowych (dąb bagienny) uszczelki bedą czarne, więc chyba wezmę MSline. Nie wiem jak te okna (okleinowane) wygladają na żywo. Umówie się z dilerem aby je zobaczyć jak bedzie miał jakies na magazynie. Mam wszystkie (oprócz balkonowych) profil Tytanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.01.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Daria, Klaus: maszt budują w początkowej części Zaściankowej, obok sklepiku po lewej stronie. Niestety prawie vis a vis przedszkola, do którego chodzi moja córeczka . W zeszłym roku jako rodzice oprotestowaliśmy WZ, sprawę nagłośniła TVN 24, ale budowa mimo to ruszyła . Zanosi się na niezły koktajl - linia WN i maszt komórkowy . Coś mi się zdaje, że to dobrze na człowieka nie działa Nie wiem co powiedzieć, ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Pozdrawiam sredecznie z SPSK nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ale miałam czytania - ho hozostały mi jeszcze do oglądnięcia zdjęcia Józi - ale za sekundę już to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Pozdrawiam sredecznie z SPSK nr 1 a co to za skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts