Didi 14.01.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Pozdrawiam sredecznie z SPSK nr 1 a co to za skrót? oj! to taki duży budynek na Uni Lub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 chyba nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Józia rzeczywiscie ......działka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 chyba nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 chyba nic poważnego no to 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 chyba nic poważnego no to 3mam kciuki wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.01.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Delf awatarek bombowy i bardzo mi siępodoba , szkoda tylko, że ma tak wiele z rzeczywistością wspólnego Taki mam jakiś nastrój pod koniec budowy... Wy już na początku..nie dajcie się kurka blada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 chyba nic poważnego hmm....zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 14.01.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Taki mam jakiś nastrój pod koniec budowy... Wy już na początku..nie dajcie się kurka blada!!! No co Ty, ani nam w głowie poddawanie się (dokrwi ostatniej)!!! Dzięki za słowa otuchy Didi, trzymamy kciuki.............. i nie tylko. 3MAJ SIĘ !!! ps. Nie mamy zamiaru inwestować w śmigłowiec . Póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Delf awatarek bombowy i bardzo mi siępodoba , szkoda tylko, że ma tak wiele z rzeczywistością wspólnego Taki mam jakiś nastrój pod koniec budowy... Wy już na początku..nie dajcie się kurka blada!!! Delf, no co Ty, nie dołuj się - taki ładny dom postawiłaś! Didi, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 14.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Delf, teraz dopiero zaskoczyliśmy.Czy Twój nastrój jest spowodowany jakimiś problemami, czy tym poprostu że to już końcówka przygody?Napisz cos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witam niedzielnie.....alez piękne widoki za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 pozdrawiam niedzielnie i mroźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 pozdrawiam niedzielnie i mroźno ale w domku....hahah mam 26 kominek ....jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 pozdrawiam niedzielnie i mroźno ale w domku....hahah mam 26 kominek ....jest super! Fajnie masz! No cóż, u mnie i domek i kominek jeszcze wciąż w sferze marzeń, niemniej faza koncepcyjna posuwa się naprzód Ja też pozdrawiam w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 pozdrawiam niedzielnie i mroźno ale w domku....hahah mam 26 kominek ....jest super! Fajnie masz! No cóż, u mnie i domek i kominek jeszcze wciąż w sferze marzeń, niemniej faza koncepcyjna posuwa się naprzód Ja też pozdrawiam w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Pozdrawiam sredecznie z SPSK nr 1 a co to za skrót? oj! to taki duży budynek na Uni Lub. Pozdrawaim ja ten budynek opuścilam z córka w piątek sieć działa tam bez zarzutu trzymaj sie to przygnebiajace miejsce pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hmmm, tomadyna, no to nieciekawie... Już i tak mało fajnie, że budują maszt telefonii komórkowej na Zaściankowej, to jeszcze bloki ... Od wczoraj jestem załamany. Mam nadzieję że w poniedziałek jak się dokładnie wszystkiego dowiem na miejscu to przestanę wyglądać tak No to pięknie !!!!!!!!!! kilka dni tu nie zagladałam , a teraz to nawt żaluje że to zrobilam ................ ( w razie gdyby trzeba było gdzies zaprotestowć to sie włączam ..... może to fikcja literacka jakiegos zagospodarowania przestrzennego ..... nie chce bloków na przeciw moich okien ........ mam wątpliwości czy rozpoczynać wiosną może sprzedać i uciec na wieś ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hmmm, tomadyna, no to nieciekawie... Już i tak mało fajnie, że budują maszt telefonii komórkowej na Zaściankowej, to jeszcze bloki ... Od wczoraj jestem załamany. Mam nadzieję że w poniedziałek jak się dokładnie wszystkiego dowiem na miejscu to przestanę wyglądać tak No to pięknie !!!!!!!!!! kilka dni tu nie zagladałam , a teraz to nawt żaluje że to zrobilam ................ ( w razie gdyby trzeba było gdzies zaprotestowć to sie włączam ..... może to fikcja literacka jakiegos zagospodarowania przestrzennego ..... nie chce bloków na przeciw moich okien ........ mam wątpliwości czy rozpoczynać wiosną może sprzedać i uciec na wieś ??????? Jutro robię najazd na Gminę Mam nadzieję że będę jutro wszystko wiedział - dam znać jak wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hmmm, tomadyna, no to nieciekawie... Już i tak mało fajnie, że budują maszt telefonii komórkowej na Zaściankowej, to jeszcze bloki ... Od wczoraj jestem załamany. Mam nadzieję że w poniedziałek jak się dokładnie wszystkiego dowiem na miejscu to przestanę wyglądać tak No to pięknie !!!!!!!!!! kilka dni tu nie zagladałam , a teraz to nawt żaluje że to zrobilam ................ ( w razie gdyby trzeba było gdzies zaprotestowć to sie włączam ..... może to fikcja literacka jakiegos zagospodarowania przestrzennego ..... nie chce bloków na przeciw moich okien ........ mam wątpliwości czy rozpoczynać wiosną może sprzedać i uciec na wieś ??????? Jutro robię najazd na Gminę Mam nadzieję że będę jutro wszystko wiedział - dam znać jak wrócę. to moze po jednym??? ja przy jasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts