Teska 15.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.01.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witajcie, trochę wyszłam na zdołowaną, ale 2 lata budowy, to termin nieprzekraczalny, nam zaraz minie 2.5 i to jest zdecydowanie za długo. Organizm ma swoje określone granice i nie może trwać w stanie zawieszenia i huśtawki emocjonalnej dłużej niż...może W zasadzie juz koniec, a tu ciągle znajduje jakies kwiatki na ścianie, gdzie trzeba poszpachlowac, pomalować jeszcze raz, trzeba kominek zbudować no i poręcze wyrzeźbić...tak więc wciąż nie mogę posprzątać i iść do przodu, zamiast się wciąż cofać do niby zakończonych etapów. Za Chiny Ludowe nie wróciłabym do etapu ściany, więźba itp. Józia - chyle czoła i podziwiam Może kiedys, kiedys, jak zapomnę i ochłonę. na to wszytsko nakłada sie totalny rozgardiasz w moim mieszkaniu, którego nawet nie próbuje opanowywać, bo przecież my sie niedługo przeprowadzamy!!! Może wiosna przyniesie mi trochę, tak potrzebnej w końcówce, energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 15.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 kafelkarza poszukuję, tylko proszę, nie takiego co powie, że się nie da albo zapije i ucieknie, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 wieczorowo witam Ja też przy jaśku. Nastawiam się na jutrzejsze występy gościnne w gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja jestem tak wściekła że przy psie dzis pozostane ) pozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Dobry wieczór, ja wyluzowany winem domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witam wieczorkiem. Dawno nie zaglądałem aleście się rozpisali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.01.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witajcie, trochę wyszłam na zdołowaną, ale 2 lata budowy, to termin nieprzekraczalny, nam zaraz minie 2.5 i to jest zdecydowanie za długo. Organizm ma swoje określone granice i nie może trwać w stanie zawieszenia i huśtawki emocjonalnej dłużej niż...może W zasadzie juz koniec, a tu ciągle znajduje jakies kwiatki na ścianie, gdzie trzeba poszpachlowac, pomalować jeszcze raz, trzeba kominek zbudować no i poręcze wyrzeźbić...tak więc wciąż nie mogę posprzątać i iść do przodu, zamiast się wciąż cofać do niby zakończonych etapów. Za Chiny Ludowe nie wróciłabym do etapu ściany, więźba itp. Józia - chyle czoła i podziwiam Może kiedys, kiedys, jak zapomnę i ochłonę. na to wszytsko nakłada sie totalny rozgardiasz w moim mieszkaniu, którego nawet nie próbuje opanowywać, bo przecież my sie niedługo przeprowadzamy!!! Może wiosna przyniesie mi trochę, tak potrzebnej w końcówce, energii nie matrw sie...mialam podobnie...i minelo.Nie minela natomiast niechec np do budowy nowego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja jestem tak wściekła że przy psie dzis pozostane ) pozdr kasia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wieczorowo witam Ja też przy jaśku. Nastawiam się na jutrzejsze występy gościnne w gminie to jak juz wrocisz to zdaj relacje...jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 tez witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam, maro, jak tam plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.01.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wszystkim dziekuje za pozdrowienia i ........zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wszystkim dziekuje za pozdrowienia i ........zdrowia zycze kiedy bedziesz w domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 mam pytanie na jaka temperaturke macie ustawiona cw...chodzi mi o to zeby nalac ciepla wode....i nie koniecznie lac pozniej zimna??? u mnie ustawiłem + 40 stopni wystarcza hhmmm...sprobuje....teraz mam na 50 z tym ustawieniem to, bywa różnie. ja miałam 45 i było dla mnie zbyt letnio, zanim napełniła się wanna, woda była dla mnie za chłodna. teraz mam bodaj 55 (sprawdzę) i leje się gorąca (oczywista dopuszczam zimnej, ale wg mnie tak jet lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 mam pytanie na jaka temperaturke macie ustawiona cw...chodzi mi o to zeby nalac ciepla wode....i nie koniecznie lac pozniej zimna??? u mnie ustawiłem + 40 stopni wystarcza hhmmm...sprobuje....teraz mam na 50 z tym ustawieniem to, bywa różnie. ja miałam 45 i było dla mnie zbyt letnio, zanim napełniła się wanna, woda była dla mnie za chłodna. teraz mam bodaj 55 (sprawdzę) i leje się gorąca (oczywista dopuszczam zimnej, ale wg mnie tak jet lepiej) niom..ja tez m,am teraz ustawione na 50.pod prysznic jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Teska - dzwoniłem do Jantry, z tego co się dowiedziałem, to już nie obsługują naszych rejonów, zdecydowałem się na Jumar. maja 40 zl za kwartal??? i raz w tygodniu? Tak jak ktoś już napisał za kwartał 45,90zł; pojemnik 120l wywożony raz w tygodniu. Przy podpisywaiu umowy coś wspominali, że od kwietnie ma być podwyżka, ale jak ktoś podpisując do tego czasu umowę zdecyduje się za płatność jednorazową za cały rok, to cena ma taką jak teraz. Wczoraj mi przywieźli pojemnik, pewnie ci sami co zabierają śmieci, niestety wczoraj już został wypełniony to to chyba by zdrowo przesadzili z tą podwyżką, bo właśnie kwartał temu podnieśli z trzydziestu paru, tłumacząc że 3 lata nie podwyższali i teraz muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts