Teska 14.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 My z Joasią.....dwie skorpionki...lalalalallaal mamy dzisiaj urodzinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 14.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 WITAM, WITAM! Wszystkim skorpionom starszym i młodszym wszystkiego naj... naj... najlepszego - ślicznych domków i o czym jeszcze tam sobie marzycie - oby sie spełniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.11.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Joasiu Tobie również życzymy samych wspaniałości. Świetnej imprezy, szczęśliwych lat spędzonych w ślicznym domku na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.11.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 a co to takie milczenie w szczecińskiej, wszyscy balują u Teski i Joasi, czy żyją już weekendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.11.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Witam i dziękuję bardzo.S.P. - nie gadam - bo odpieram dzielnie wszystkie życzenia na GG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Joasiu - moc szczęśliwości i super miłego mieszkania w swoim domku z wiadomej okazji bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.11.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Joasiu, wszystkiego naj lepszego z okazji kolejnych 17tych urodzin zyczy bikoska z rodzina. Uff.. wlasnie wrocilam z wielkiej wyprawy w nieznane czyli rajdu z antosiem (zniosl to dzielnie ale budowlanca z niego nie bedzie- caly czas spal a jak wiadomo fachowcow trzeba pilnowac a nie przymykac oczy po szczecinskich hurtowniach budowlanych. nie powiem, robilam wrazenie trzymajac w jednym reku antka w foteliku a w drugiej projekt domu a w trzeciej katalogi okienek a w czwartej- o kurcze gdzie moja czwarta reka?? Zlecilam im przygotowanie wycen materialow jakie chcialabym u nich zakupic. Najlepsza obsluga byla w HMB pan potrafil pare rzeczy doradzic i rzeczywiscie rozsadnie mowil- co mimo wszystko sprawdze u mojego inspektora nadzoru. Teraz bedziemy czekali na odpowiedzi. Czy mowi cos komus nazwa zakladu budowlanego Tonda? facet nazywa sie Koń?? Pewnie juz nikogo nie ma bo wszyscy na imprezce ale milego weekendu. Okna beda zdecydowanie fakro. dachowka- ciagle nie wiem, chcemy ciemno czerwony a w euronicie jest taki jakis buraczek. kolor bardziej mi odpowiada z unibetu. nic to jeszcze popatrze. Musze jeszcze jedno powiedziesz- strasznie sie ciesze, ze Was wszystkich mam. Jakos tak razniej sie czlowiek czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 witajcie rankiem BIKOSA znaczy jestes nastepną kobietą która zdecydowanie da radę sobie zbudową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.11.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Witam! Bikosa - znam p. Krzysztofa Konia - do tej pory mi wycenia moją budowę (od marca trzyma projekt i jakoś nie miał czasu się odezwać, nie odbierał również komórki - widocznie uznał że na mnie nie zarobi). A robił u koleżanki - nie wiem czy było OK, nie skarżyła się, ale na pewno drogo (budowała z ytonga). Bikosa porównaj ceny HMB z innymi hurtowniami - nie są tani. Okazuje się że jednak większość budów prowadzą kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 15.11.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Serdecznie witam. Na wstępie serdeczne spóźnione życzenia dla dwóch 18-letnich forumowiczek - wiele zdrówka i siły - teraz na mężusiów i dzieciaczki bo na budowlańców już miałyście i macie - toż budowy prawie na wykończeniu. U nas szalują wieńce stropów i schody. Chcemy zalać się - tffffu, co ja piszę oczywiście strop betonem w tym tygodniu, bo zapowiada sie kilka miłych i ciepłych jesiennych dni. Potem zapadamy w sen zimowy i aby do wiosny. No to zdrowie na budowie. Pa. Grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Grapusek dzieki, za te 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.11.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Ksiegowa-Dzieki za info o koniu oczywiscie jestem w`trakcie porownywania hurtowni- do konca tygodnia wyrobie sobie zdanie. narazie okna fakro (mam strasznie duze 78x160) wyszly u nich najtaniej, co do reszty zobacze. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Bikosa a dzwoniłaś do mojego hurtownika??? Ivetta tam kupiła taniej, namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.11.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 W piatek pojezdzilam po miescie. nie udalo mi sie trafic na te welecka na mierzynie- na mojej mapce nie figurowala a potem maluch sie znudzil i trzeba bylo wiac do domku. ale na pewno bede dzwonic- w koncu mi zalezy aby bylo jak najtaniej- przy tej ilosci. a jak postepy na budowie?? jaki etap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.11.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Pierwszego dnia szkoly, przed rozpoczeciem lekcji, nauczycielka przedstawia nowego ucznia amerykanskiej klasie:- To jest Sakiro Suzuki z JaponiiLekcja sie zaczyna. Nauczycielka mowi:- Dobrze, zobaczymy jak sobie radzicie z historia. Kto mi powie czyje to ja slowa: "Dajcie mi wolnosc albo smierc"?W klasie cisza jak makiem zasial, tylko Suzuki podnosi reke i mowi: "Patrick Henry 1775W Filadelfii."- Bardzo dobrze Suzuki. A kto powiedzial: "Panstwo to ludzie, ludzie nie powinni wiec ginac"?Znowu wstaje Suzuki: "Abraham Lincoln 1863 w Waszyngtonie."Nauczycielka spoglada na uczniow z wyrzutem i mowi: - Wstydzcie sie. Suzuki jest japonczykiem i zna amerykanska historie lepiej od Was!W klasie zapadla cisza i nagle slychac czyjs glosny szept- Pocaluj mnie w dupe pierprzony japonczyku- Kto to powiedzial? - krzyknela nauczycielka na co Suzuki podniosl reke i bez czekania wyrecytowal: "General McArthur 1942 w Guadalcanal oraz Lee Iacocca 1982 na walnym zgromadzeniu w Chryslerze."Wklasie zrobilo sie jeszcze ciszej i tylko dalo sie uslyszec cichy szept: "Rzygac mi sie chce..."- Kto to byl? - wrzasnela nauczycielka, na co Suzuki szybko odpowiedzial: "George Bush seniordo japonskiego premiera Tanaki w 1991 podczas obiadu."Jeden z naprawde juz wkurzonych uczniow wstal i powiedzial kwasno- Obciagnij mi druta!Na to nauczycielka zrezygnowanym tonem- To juz koniec. Kto tym razem?- Bill Clinton do Moniki Levinsky w 1997 roku w Gabinecie Owalnym w Bialym Domu - odparl Suzuki ber drgnienia okaNa to inny uczen wstal i krzyknal- Suzuki to kupa gowna!Na co Suzuki:- Valentino Rossi w Rio na Grand-Prix Brazylii w 2002 rokuKlasa juz calkowicie popada w histerie, nauczycielka mdleje gdy otwieraja sie drzwi i wchodzi dyrektor- Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widzialemSuzuki: - Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budzetowej w Warszawie w 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 witam w niedzielny poranek piję kawke i jade na budowe bo elektryk wiercic bedzie dziury w sufitach Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 łolaboga cały dzien nikogo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 16.11.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 ja jestem na chwilke ale znikam bo maly czerwony terrorysta wzywadzieki teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Bikosa mały Antoś terrorystą..i do tego czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts