bryta 17.01.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witaj Maggi Bylismy na urlopie najpierw u rodziny w Gdyni a potem w sanatorium w Kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja tez coraz czesciej uzywam telefonu internetowego Moze jakosc nie jest najlepsza ale jakie oszczednosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witaj Maggi Bylismy na urlopie najpierw u rodziny w Gdyni a potem w sanatorium w Kolobrzegu tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.01.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A teraz na nowo praca ,stresy, i zbieranie na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.01.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Bodekku - dzięki niestety mróz i brak czasu, więc narazie nie dogonię, może wiosną mnie mróz też hamuje ale jak będzie lód to ślizgiem pójdzie lepiej tylko bez kontroli trakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.01.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam ponownie!!!! DO UZYTKOWNIKOW OKIEN Z PCV W OKLEINIE CIEMNEJ PO ZEW. STRONIE(uzytkowanie powyzej 1 roku!):CZY WAM TEZ PROFIL SIE WYPACZA????????JEZELI NIE WIECIE TO SPRAWDZCIE I DAJCIE MI ZNAC!!!! blagam dajcie znac!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam wtorkowo, decyzja powzięta - zamawiamy projekt indywidualny A masz dobrego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 bardziej sie znasz, ja tez zostane przy tym...badziewiu.Na wiosne bedzie pospolite ruszenie w sprawie tepsy....wiec bedzie jakis tam wybor Jutro mają instalować, zobaczymy jak będzie chodzić. Czy Ty już masz 512 kbps? mam 512 ...ale w porywach jest gora 256 i to malo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Może wtrącę swoje 3 grosze, bo temat wywołał spore zainteresowanie. Internet przez GSM pracuje w 3 standardach: GPRS - wolne (prędkość tak jak modem analogowy) EDGE - teoretycznie do 384 kbps ale w praktyce trochę szybsze od GPRS odczuwalne przy większych plikach, prawie bez znaczenia przy otwieraniu stron UMTS - dostępny obecnie tylko w dużych miastach i to nie wszędzie. Używam obecnie GPRS/EDGE. Można kupić modem na USB do podłączenia do stacjonarnego komputera lub PCMCIA do notebooka. Co do VoIP (dla niezorientowanych: rozmowy głosowe przez internet) to jest ciekawe rozwiązanie Linksysa. Bramka wraz z numerem ze strefy numeracyjnej, którą się wybiera. Koszt urządzenia to 299 zł wraz z pakietem 100 minut. Brak abonamentu, rozmowy w grupie użytkowników IPFon (tak się nazywa) bezpłatne. Poza grupę to chyba coś koło 9 groszy za minutę na stacjonarne. Urządzenie jest o tyle ciekawe, że zapewnia funkcjonalność ISDN. Można prowadzić jednocześnie 2 rozmowy, chyba można także mieć 2 numery. Opłata za rozmowy to prepaid. Więcej dla zainteresowanych na priv, nie chciałbym być spamerem... Pozdrawiam PS Cały czas szukam czegoś ciekawego na prawobrzeżu. eee..wiekszosc bylaby ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam ponownie!!!! DO UZYTKOWNIKOW OKIEN Z PCV W OKLEINIE CIEMNEJ PO ZEW. STRONIE(uzytkowanie powyzej 1 roku!): CZY WAM TEZ PROFIL SIE WYPACZA????????JEZELI NIE WIECIE TO SPRAWDZCIE I DAJCIE MI ZNAC!!!! blagam dajcie znac!!!!!! mam kolor z dwoch stron....no i jest ok.Jolly kit ci wciskaja.....jesli mowia ze tak ma byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam chyba ostatni raz z tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam ponownie!!!! DO UZYTKOWNIKOW OKIEN Z PCV W OKLEINIE CIEMNEJ PO ZEW. STRONIE(uzytkowanie powyzej 1 roku!): CZY WAM TEZ PROFIL SIE WYPACZA????????JEZELI NIE WIECIE TO SPRAWDZCIE I DAJCIE MI ZNAC!!!! blagam dajcie znac!!!!!! Jolly ja mam kolor z zewnątrz a w środku biały, montaz sierpień 2003 roku - nie mam zadnych szparek, nawet przy najmocniejszym wietrze i przykładając rękę nie czuć podmuchów wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksześ 17.01.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Może wtrącę swoje 3 grosze, bo temat wywołał spore zainteresowanie. Internet przez GSM pracuje w 3 standardach: GPRS - wolne (prędkość tak jak modem analogowy) EDGE - teoretycznie do 384 kbps ale w praktyce trochę szybsze od GPRS odczuwalne przy większych plikach, prawie bez znaczenia przy otwieraniu stron UMTS - dostępny obecnie tylko w dużych miastach i to nie wszędzie. Używam obecnie GPRS/EDGE. Można kupić modem na USB do podłączenia do stacjonarnego komputera lub PCMCIA do notebooka. Co do VoIP (dla niezorientowanych: rozmowy głosowe przez internet) to jest ciekawe rozwiązanie Linksysa. Bramka wraz z numerem ze strefy numeracyjnej, którą się wybiera. Koszt urządzenia to 299 zł wraz z pakietem 100 minut. Brak abonamentu, rozmowy w grupie użytkowników IPFon (tak się nazywa) bezpłatne. Poza grupę to chyba coś koło 9 groszy za minutę na stacjonarne. Urządzenie jest o tyle ciekawe, że zapewnia funkcjonalność ISDN. Można prowadzić jednocześnie 2 rozmowy, chyba można także mieć 2 numery. Opłata za rozmowy to prepaid. Więcej dla zainteresowanych na priv, nie chciałbym być spamerem... Pozdrawiam PS Cały czas szukam czegoś ciekawego na prawobrzeżu. eee..wiekszosc bylaby ciekawa... To czekam na pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Krzesjesli szukasz dzialki to na moim osiedlu w Wielgowie jest jeszcze kilka Osiedle jest nowo powstajace tylko nowa zabudowa w otulinie lasu Od strony Dabia ulica Tczewska za lasem w lewo i do konca ulice Sokolnikow,sw Huberta zaznaczone sa na nowej mapie Duzo osob buduje na Zalomiu i w Pucicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.01.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam wieczorkowo Dostałem dziś nowe rysuneczki mojego domu. Pręty zbrojeniowe, słupy, więźba dachowa itp. Boże ile ja będę musiał lasów na więźbę wyciąć 9,2 m3 i ponad 4,5 tony ?? Mam nadzieję ze to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam po długim czasie. Można by rzec - "reaktywacja" Jak tu gwarno - jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.01.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam środkowo Życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.01.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam środkowo Joasia reaktywacja - kurka tyle cię nie było. opowiadaj co w twojej samotni słychać? no drogowcy znowu zaspali. rano, jadąc do pracy, nie zauważyłam żeby któraś z dróg (nawet krajowa) była muśnięta przez pług. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts