Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam ponownie!!!!

DO UZYTKOWNIKOW OKIEN Z PCV W OKLEINIE CIEMNEJ PO ZEW. STRONIE(uzytkowanie powyzej 1 roku!):

CZY WAM TEZ PROFIL SIE WYPACZA????????JEZELI NIE WIECIE TO SPRAWDZCIE I DAJCIE MI ZNAC!!!!

blagam dajcie znac!!!!!!

witajcie

my mamy okna z MS okleina na zewnątrz. w oknach 150/150 (jedna tafla) po roku zrobiły się na dole banany ok.1 cm. wymienili skrzydła bez problemu. twierdzili że ktoś coś pomylił i była za cienka blacha na usztwnienu. od wymiany minęło 4 miesiące, na razie nie widac by coś się działo

poz.

Trobe ja sie zastanawialam nad kredytem to najciekawsza oferte wedlug mnie mial Ge Money Bank 0% za wczesniejsza splate i bardzo kompetentni ale to sa tylko moje uwagi

Z usług GE Money Bank (a właściwie GE Mieszkaniowy) korzystała moja siostra kupując mieszkanie - bez uwag. Natomiast mojemu znajomemu, który brał tam kredyt na dom, wymówiono kredyt w trakcie budowy w trybie niemal natychmiastowym tylko dlatego, że fotograf podretuszował mu troche zdjęcia (były nieostre, czy ciemne), które składał do banku po każdej transzy. Na nic odwołania, znajomy osiwiał w ciągu tygodnia.

Amo jak sie mieszka w nowym domku :D

suuuuper.

nareszcie jest przestrzeń. teraz widzimy jak niewielu mebli dotychczas się dorobiliśmy :wink:

jeszcze dużo do zrobienia, ale radość już ogromna :D

teraz czaekamy na wiosne, by zająć się ogrodem i wtedy będzie pełnia szczęścia

Dalf to nieciekawie a ja o nich myslalam , mialam na oku jeszcze Deutsche bank co o nich sadzisz

Amo a jak sasiedztwo

ja bylam w DB niestety nie byl korzystny ..przez okres 3 lat nie mozesz wpalcic wiecej niz przewiduje rata.

natomaist co do kredytow to Millenium byl oststnio najkorzystniejzym bankiem.

No i warto skorzystac z uslug Expandera.

Amo a jak sasiedztwo

a o co pytasz :roll:

generalnie jest ok. teraz zimno więc rzadko wystawia się nos poza dom

ale byliśmy z wizytą w największym domu na ulicy. (Didi - wiesz u kogo- a przy okazji gorąco trzymamy za Ciebie kciuki :D :wink: )

Tak powinno być w każdym ..... domu :D po prostu ekstra.

Dopiero w kompletnie wykończonym domu widać jak ważne są dodatki i wszelkiego rodzaju upiększające duperele. Tylko czemu one tyle kosztują :o :x :wink:

Dalf to nieciekawie a ja o nich myslalam , mialam na oku jeszcze Deutsche bank co o nich sadzisz

Amo a jak sasiedztwo

Nie chciałam cię do nich zniechęcić, ale zwrócic uwagę na to. Wystarczy zapytac, czy ingerencja w zdjecia jakoś wpływa na warunki kredytu i co jeszcze może spowodowac wypowiedzenie kredytu. Także w innych bankach. O Deutche nic nie wiem.

Amo a jak sasiedztwo

a o co pytasz :roll:

generalnie jest ok. teraz zimno więc rzadko wystawia się nos poza dom

ale byliśmy z wizytą w największym domu na ulicy. (Didi - wiesz u kogo- a przy okazji gorąco trzymamy za Ciebie kciuki :D :wink: )

Tak powinno być w każdym ..... domu :D po prostu ekstra.

Dopiero w kompletnie wykończonym domu widać jak ważne są dodatki i wszelkiego rodzaju upiększające duperele. Tylko czemu one tyle kosztują :o :x :wink:

niestety...nawet glupie szmatki na okno....kosztuja...nie mowiac o innych rzeczach