bodekku 18.01.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Joasiu - pramatko - witaj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam wszystkich Napiszcie jaka pogoda w Szczecinie bo u mnie w Berlinie napadalo duzo sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam po długim czasie. Można by rzec - "reaktywacja" Jak tu gwarno - jak zawsze Witaj, no masz racje "reaktywacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam wszystkich Napiszcie jaka pogoda w Szczecinie bo u mnie w Berlinie napadalo duzo sniegu u nas tez ciut napadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 witam zimowo cala grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witajcie, Joasia jak miło cie widzieć I baranka masz wciąż tego samego Napisz proszę, jak sie skończyła sprawa twojej więźby? Maggie decyzja najwazniejsza, wtedy łatwo podejmować pozostałe decyzje, melduj na bieżąco, jak wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Czy ktoś miał do czynienia z Expanderem? Jakieś uwagi na temat jakości i rzetelności porad? A przy okazji, jaki bank polecacie (do wziecia kredytu, oczywiscie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.01.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam ponownie!!!! DO UZYTKOWNIKOW OKIEN Z PCV W OKLEINIE CIEMNEJ PO ZEW. STRONIE(uzytkowanie powyzej 1 roku!): CZY WAM TEZ PROFIL SIE WYPACZA????????JEZELI NIE WIECIE TO SPRAWDZCIE I DAJCIE MI ZNAC!!!! blagam dajcie znac!!!!!! witajcie my mamy okna z MS okleina na zewnątrz. w oknach 150/150 (jedna tafla) po roku zrobiły się na dole banany ok.1 cm. wymienili skrzydła bez problemu. twierdzili że ktoś coś pomylił i była za cienka blacha na usztwnienu. od wymiany minęło 4 miesiące, na razie nie widac by coś się działo poz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trobe ja sie zastanawialam nad kredytem to najciekawsza oferte wedlug mnie mial Ge Money Bank 0% za wczesniejsza splate i bardzo kompetentni ale to sa tylko moje uwagi Amo jak sie mieszka w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trobe ja sie zastanawialam nad kredytem to najciekawsza oferte wedlug mnie mial Ge Money Bank 0% za wczesniejsza splate i bardzo kompetentni ale to sa tylko moje uwagi Z usług GE Money Bank (a właściwie GE Mieszkaniowy) korzystała moja siostra kupując mieszkanie - bez uwag. Natomiast mojemu znajomemu, który brał tam kredyt na dom, wymówiono kredyt w trakcie budowy w trybie niemal natychmiastowym tylko dlatego, że fotograf podretuszował mu troche zdjęcia (były nieostre, czy ciemne), które składał do banku po każdej transzy. Na nic odwołania, znajomy osiwiał w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.01.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Amo jak sie mieszka w nowym domku suuuuper. nareszcie jest przestrzeń. teraz widzimy jak niewielu mebli dotychczas się dorobiliśmy jeszcze dużo do zrobienia, ale radość już ogromna teraz czaekamy na wiosne, by zająć się ogrodem i wtedy będzie pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.01.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam Wszystkich Ruch dziś u nas jak na jarmarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dalf to nieciekawie a ja o nich myslalam , mialam na oku jeszcze Deutsche bank co o nich sadzisz Amo a jak sasiedztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech...łapki z tymi stronami opadaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dalf to nieciekawie a ja o nich myslalam , mialam na oku jeszcze Deutsche bank co o nich sadzisz Amo a jak sasiedztwo ja bylam w DB niestety nie byl korzystny ..przez okres 3 lat nie mozesz wpalcic wiecej niz przewiduje rata. natomaist co do kredytow to Millenium byl oststnio najkorzystniejzym bankiem. No i warto skorzystac z uslug Expandera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Amo a jak sasiedztwo a o co pytasz generalnie jest ok. teraz zimno więc rzadko wystawia się nos poza dom ale byliśmy z wizytą w największym domu na ulicy. (Didi - wiesz u kogo- a przy okazji gorąco trzymamy za Ciebie kciuki ) Tak powinno być w każdym ..... domu po prostu ekstra. Dopiero w kompletnie wykończonym domu widać jak ważne są dodatki i wszelkiego rodzaju upiększające duperele. Tylko czemu one tyle kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dalf to nieciekawie a ja o nich myslalam , mialam na oku jeszcze Deutsche bank co o nich sadzisz Amo a jak sasiedztwo Nie chciałam cię do nich zniechęcić, ale zwrócic uwagę na to. Wystarczy zapytac, czy ingerencja w zdjecia jakoś wpływa na warunki kredytu i co jeszcze może spowodowac wypowiedzenie kredytu. Także w innych bankach. O Deutche nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.01.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Zrobiłem ostatnio pewne rozeznanie w bankach. Oto wyniki dla zainteresowanych. http://republika.pl/klaus_gaiger/banki/oferty.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Amo a jak sasiedztwo a o co pytasz generalnie jest ok. teraz zimno więc rzadko wystawia się nos poza dom ale byliśmy z wizytą w największym domu na ulicy. (Didi - wiesz u kogo- a przy okazji gorąco trzymamy za Ciebie kciuki ) Tak powinno być w każdym ..... domu po prostu ekstra. Dopiero w kompletnie wykończonym domu widać jak ważne są dodatki i wszelkiego rodzaju upiększające duperele. Tylko czemu one tyle kosztują niestety...nawet glupie szmatki na okno....kosztuja...nie mowiac o innych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Klaus a co to jest ta prowizja zakupowa Teska Deutsche bank jako jedyny zaproponowal mi splate kredytu w euro bo tak zarabiam bez zadnego przeliczania Amo a kiedy zdiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts