Joasia Jasia 17.11.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Podaję ceny - dla jaj i porównania cymbałowatości dostawców. Towar ten sam - wszystko tak samo oprócz ceny:Hurtownia Beta - poważna firma i hurt - 266 zł/m2 - 4 tygodnie oczekiwaniaSotex - 220/m2 - 2 tygodniejakaś mizerna stolarzyna - 180 zł/m2 - 3 tygodnieNo i ja siem zapytujem czemu hurtownia ma cenę z wieszaka? i tak jest ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.11.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Dzięki Bodekku - wiedziałam ze coś na B - oczywiście Bronowicka Joasiu - jak będą takie ceny to chyba odszukam kontakt do Poznania, cymbały - jeszcze się nie nauczyli Parapety mieli w normalnych cenach w Becie, na Bronowickiej były tańsze o 1 zł na metrze - nie chciało mi się tam jechać bo mają czynne do 15.30. Sprawdzałaś ceny Castoramy - też widziałam drzwiczki na sztuki (albo mi się wydawało). A i jeszcze zapytam rodziców - oni ściągali drzwiczki dębowe (lite drewno jak się okazało) od producenta - a namiar wzięli z Sotexu (z reklamówki) - wyszło im dużo taniej Bodekku - może znasz nazwę tej firmy z Bronowickiej? Jej stronki były w internecie z cennikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.11.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Joasiu, czy ciebie nóżki nie bolą od tego ciągłego skakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 czołem kobietki ....oj i Panowie wróciłam padnieta z budowy Joasiu masz dobrze....wszystko idzie swoim tempem.....w srode zaczynaja kominek, zamowiłam parapety marmur w czesci reprezentacyjnej i botticino w reszcie grube te parapety 3 cm...długie 156 a szerokie 35 cm...ale te marmurowe....no nie mogłam sie oprzec... S.P ...widzisz ile do szczescia potrzeba?????? swiatełka, ale sie cieszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 18.11.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam wszystkich.Tesko - do końca "wykończenia" jeszcze daleko, ale na razie do spokojnego zamieszkiwania wystarczy. Zainteresował mnie temat kuchni, bo akurat na dniach zaczynają mi montować. Dziwią mnie Wasze opinie o Sotexie - kupiłam u nich blaty i trochę innych materiałów i wydaje mi się, że są jednak dosyć tani i przyjaźni.Jeżeli chodzi o dodatki (lampki, uchwyty, nogi do barku i inne takie) to polecam szczerze Mat na Powstańców Wielkopolskich.Podziwiam Waszą odwagę w kwestii samodzielnego "budowania" kuchni. Ja zdecydowałam się na szafki z Jakub Meble (MDF - na nic więcej nie mogłam się porwać, ale wygląda dosyć solidnie i systemy szuflad i cargo mają naprawdę dobre (Blumen czy jakoś tak), natomiast dodatki dokupiłam sama.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.11.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 księgowa - niestety nazwy nie znam to tylko z czasów, kiedy się tam plątałem Pozdrowienia Acha Dzień dobry wszystkim ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.11.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Klaudia: Klonem Mata na Powstańców jest Biuro Styl 2000 na Świerczewskiej - co oni tam mają.... ojej... Same pyszności.Bikosa: jak tak kicam to chudnę a i Maksiu mnie nie może od żmij wyzywać...Teska: może jednak zdążycie zamieszkać na Gwiazdkę?Pozdrowienia dla wszystkich materiałów budulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 18.11.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam! Już wiem - firma od drzwiczek na Bronowickiej to Alpo - http://www.alpo.com.pl - niestety nie robią drewnianych. Klaudia - to rzeczywistość mnie zmusza do takiej "odwagi" - i jak sądzę większa dokładność i staranność wykonania też jest atutem (robię to dla siebie), mam już dosyć jakichkolwiek ekip - jak jedno robią to drugie potrafią zniszczyć Sami dobrze wiecie jak im trzeba patrzeć na ręce - bo jak nie to pójdą na łatwiznę. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.11.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 księgowa: dzięki wielkie - mają najtańszą ofertę i za 14 dni będe miała drzwiczki )))))) la la laaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 witajcie a ja w sobotę odpalam kominek:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 18.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Joasiu - daj znać jak zamówisz. Przyznaję ze podałam ten namiar trochę w ciemno - jeszcze tam nie byłam (właściwie byłam ale pocałowałam klamkę) - nie wiem czy oni tak chętnie sprzedadzą os. prywatnej. A jak Ci się podobają fronty - bo po katalogu ja nie kumam - za mało obrazków w kolorze a za dużo rys. technicznych. Ja jestem z tych co muszą zobaczyć i dotknąć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.11.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Ojejku ale te nasz dziewczyny zdolne, kafelkują, fugują, szafki skręcają. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.11.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Teska- zywego ognia ci zycze! Joasia- masz racje, ze Maksiu juz Cie od zmij nie bedzie wyzywal Ale co jak zmieni Twoja płec i z owieczki wyjdzie baranek ? Teraz bedzie, ze ja Ci dokuczam. Ale to z zazdrosci- o domek i piekny obrazek (ja ciagle sierota w tych sprawach?). Milego dnia!! A swoja droga- Maksiu, gdzie sie podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.11.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Maksiu pracuje, tak w każdym razie na gg się ukazuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.11.2003 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Czyzby moje owieczki zateskniły już za mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.11.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 beeeee beeeeeee beeeeeeeeeeee - Pasterzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.11.2003 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Mówiłem do owieczek, a nie przebranych żmijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 18.11.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam późnym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 19.11.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam wszystkich. Teska - jaki masz kominek (tzn. wkład) i jak obudowaliście?Fajny jest moment odpalania. Pamiętam jak pierwszy raz rozpalając w kominku ustawiliśmy krzesła w rzędzie, usiedliśmy niczym w kinie i gapiliśmy się jak w ekran.Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.11.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam towarzystwo budujące. Słuchajcie mam problem, gdzie najtaniej zakupić piasek zasypowy do zagęszczenia pod płytę betonową, no i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts