maro74 29.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Delf Ty nie narzekaj na kafelkarzy A swoją droga jak mi ktoś pokarze jak przyciąć pod kątem takie twarde kafle standartową przecinarką np DEDRA i nie wykruszyć krawędzi zapłacę niezłą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 29.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 o właśnie, delf ty nie narzekaj na kafelkarzy tylko na kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.01.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Grupkę, Czy ktoś wie gdzie w Dołujach jest ulica Tura, jeśli tak to po której stronie czy na Lubieszyn czy na Koscino? Nie mogłam ostatnio znaleźć. Pozdr. adria na koscino to raczej nie......bo ja mieszkam w koscinie i u nas sa ulice ptasie. Wczesniej sa ulice zwierzece....to moze tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Niestety z przykrością muszę poinformować iż nie udało się nic załatwić w wodociągach odnośnie zgody na wodomierz w garażu. Są strasznie sztywni w tym temacie. No cóż trzeba brnąć dalej. no sa.....jak rodzina sprzedaje studzienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.01.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam w smutny poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.01.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 witam grupkę Adria - raczej w starych Dołujach w stronę na Kościno (Czyli od miasta w lewo), bo na osiedlu w stronę Lubieszyna są nazwy kwiatowe pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.01.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 poniedziałkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 o właśnie, delf ty nie narzekaj na kafelkarzy tylko na kafelki W zasadzie masz rację: ci paskudni producenci kafli, na złość takie twarde robią...ech maro o hobbystach nie rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 30.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Grupkę, Czy ktoś wie gdzie w Dołujach jest ulica Tura, jeśli tak to po której stronie czy na Lubieszyn czy na Koscino? Nie mogłam ostatnio znaleźć. Pozdr. adria na koscino to raczej nie......bo ja mieszkam w koscinie i u nas sa ulice ptasie. Wczesniej sa ulice zwierzece....to moze tam... Dzięki Teska, wczoraj znalazłam - właśnie tam gdzie są "zwierzęce" - Lisia itd. - swoją drogą uroczo tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.01.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Delf, Hobby czy nie hobby ,a dociąć trzeba i weź zrób jak się kruszy. Ale dziś kupię jeszcze inną tarcze do maszyny i zobaczę jak pójdzie. Jeśli znowu nie będzie szło to już nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Grupkę, Czy ktoś wie gdzie w Dołujach jest ulica Tura, jeśli tak to po której stronie czy na Lubieszyn czy na Koscino? Nie mogłam ostatnio znaleźć. Pozdr. adria na koscino to raczej nie......bo ja mieszkam w koscinie i u nas sa ulice ptasie. Wczesniej sa ulice zwierzece....to moze tam... Dzięki Teska, wczoraj znalazłam - właśnie tam gdzie są "zwierzęce" - Lisia itd. - swoją drogą uroczo tam. pewnie ja mieszkam dalej....na ptasich chcesz tam kupic dzialke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 30.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Grupkę, Czy ktoś wie gdzie w Dołujach jest ulica Tura, jeśli tak to po której stronie czy na Lubieszyn czy na Koscino? Nie mogłam ostatnio znaleźć. Pozdr. adria na koscino to raczej nie......bo ja mieszkam w koscinie i u nas sa ulice ptasie. Wczesniej sa ulice zwierzece....to moze tam... Dzięki Teska, wczoraj znalazłam - właśnie tam gdzie są "zwierzęce" - Lisia itd. - swoją drogą uroczo tam. pewnie ja mieszkam dalej....na ptasich chcesz tam kupic dzialke?? Myślę o tym, ale interesują mnie tylko super okazje, chętnie za jakieś 15 lat wynieślibyśmy się gdzieś na wieś. Jakbyś słyszała o fajnej działeczce na sprzedaż po bardzo atrakcyjnej cenie w twoich okolicach to pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Grupkę, Czy ktoś wie gdzie w Dołujach jest ulica Tura, jeśli tak to po której stronie czy na Lubieszyn czy na Koscino? Nie mogłam ostatnio znaleźć. Pozdr. adria na koscino to raczej nie......bo ja mieszkam w koscinie i u nas sa ulice ptasie. Wczesniej sa ulice zwierzece....to moze tam... Dzięki Teska, wczoraj znalazłam - właśnie tam gdzie są "zwierzęce" - Lisia itd. - swoją drogą uroczo tam. pewnie ja mieszkam dalej....na ptasich chcesz tam kupic dzialke?? Myślę o tym, ale interesują mnie tylko super okazje, chętnie za jakieś 15 lat wynieślibyśmy się gdzieś na wieś. Jak byś słyszała o fajnej działeczce na sprzedaż po bardzo atrakcyjnej cenie w twoich okolicach to pamiętaj o mnie. hmm..nie ma u nas okazyjnych cen.....slyszlam ze na Bocianiej ma jakis dzialki facet.ale ceny nie znam 9 kolacze mi ze okolo 40 zl) Kolo mnie sa od 100 zł do 140 z vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 30.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 hmm..nie ma u nas okazyjnych cen.....slyszlam ze na Bocianiej ma jakis dzialki facet.ale ceny nie znam 9 kolacze mi ze okolo 40 zl) Kolo mnie sa od 100 zł do 140 z vatem Ok, dzięki, muszę się więc tam bardziej rozejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 http://foto.onet.pl/upload/32/95/_573954_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 30.01.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 miodzio te beretony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Nareszcie po kilkugodzinnej walce z MS Windows, udało mi się dostać do sieci. Bil był naprawdę twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts