Didi 30.01.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam Nareszcie po kilkugodzinnej walce z MS Windows, udało mi się dostać do sieci. Bil był naprawdę twardy. a u mnie powerpoint nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 http://foto.onet.pl/upload/32/95/_573954_n.jpg Widzę, że wraz ze wzrostem temperatury otoczenia krew u Ciebie żywiej krąży. No i praca wre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.01.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witajcie, wróciłam po tygodniu szlifowania podhalańskich stoków. Ale tam to dopiero zimno było: -15 do -20, dobrze, że choć słoneczko świeciło. Niestety przeziębiłam zatoki - widać beret miałam za cienki Ale i tak było warto! Nawet moja 3,5-letnia córcia dzielnie poczyniła pierwsze postępy na nartach, tęsknie wzdychając: "No kiedy ja będę mogła już jeździć na tym przeciągu?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.01.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dzień Dobry wszystkim ! Dziękuję że odpowiedzieliscie na moje pytanie dotyczące kominków z płaszczem wodnym, ale powiem szczerze, że teraz to dopiero mam mętlik.Sama nie wiem co mam teraz wybrać. No cóż ale jakoś trzeba będzie wybrnąć z tego problemu dam radę jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrwiwm eszystkich. Iwona, ja też intensywnie myślę o ogrzewaniu kominkowym. Skłaniam się jednak ku DGP jako systemie niezależnym od centralnego gazowego i ewentualnych przerw w zasilaniu prądem. Jak wyłączą elektryczność, to przynajmniej nie zamarzniemy. Wydaje mi się też, że takie rozwiązanie jest mniej awaryjne niż płaszcz wodny, jeszcze połączony z CO z innego źródła. Co prawda podobno bardziej się kurzy i może ściany trochę szybciej się brudzą, ale jeśli w kominku będę popalać od czasu do czasu, to pewnie instalowanie płaszcza się nie opłaca. A ściany przy dwójce żywotnych dzieciaków pewnie i tak długo nie pozostaną bez skazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.01.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Aha, za 8 dni będę miała do odebrania w gminie decyzję o WZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Niestety przeziębiłam zatoki - widać beret miałam za cienki Zbyt cienki, to nie. Pewnie kolor niedobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Aha, za 8 dni będę miała do odebrania w gminie decyzję o WZ! Gratuluję! Oby nie była szokująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam serdecznie grupę szczecińską.Trochę wiało i przywiało mnie z grupy krakowskiej.A tak bez żartów to mam prośbę do Klausa, jeśli możesz to odpowiedz mi na e-maila, bo nie mogę zrobić kosztorysu.Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam serdecznie grupę szczecińską. Trochę wiało i przywiało mnie z grupy krakowskiej. A tak bez żartów to mam prośbę do Klausa, jeśli możesz to odpowiedz mi na e-maila, bo nie mogę zrobić kosztorysu. Pozdrawiam Monika Nie dostałem e-maila od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam serdecznie grupę szczecińską. Trochę wiało i przywiało mnie z grupy krakowskiej. A tak bez żartów to mam prośbę do Klausa, jeśli możesz to odpowiedz mi na e-maila, bo nie mogę zrobić kosztorysu. Pozdrawiam Monika Nie od dziś wiadomo, że najlepsi żeglarze są w Małopolsce, a najlepsze Kluby Wysokogórskie nad morzem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tzn, dostałem już dawno i odpowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witajcie, wróciłam po tygodniu szlifowania podhalańskich stoków. Ale tam to dopiero zimno było: -15 do -20, dobrze, że choć słoneczko świeciło. Kochana, ciesz się, że cię tutaj nie było: -18 do -20 i do tego szczecińska wilgotność brrrrrrr Niestety przeziębiłam zatoki - widać beret miałam za cienki To wszytsko przez te przeciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tzn, dostałem już dawno i odpowiedziałem. co ty taki niezdecydowany...., jak panna na wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Grzesiek13, odpowiedziałem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tzn, dostałem już dawno i odpowiedziałem. co ty taki niezdecydowany...., jak panna na wydaniu Co najwyżej kawaler z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tys piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tys piknie ... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Klaus otrzymałam odpowiedź dopiero teraz. Nic wcześniej nie przyszło i dlatego szukałam Cię na grupie szczecińskiej. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Klaus otrzymałam odpowiedź dopiero teraz. Nic wcześniej nie przyszło i dlatego szukałam Cię na grupie szczecińskiej. Pozdrawiam Monika Teraz odpowiedziałem ponownie, no ale nie ma sprawy, ważne że się dogadaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Pewno wiadomość ocenzurowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts