czupurek 01.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 witam środkowo. znowu mrozy zapowiadają pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 witam środkowo. znowu mrozy zapowiadają pozdrawiam grupkę ale male .......tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 nie, duże -20.jedyna nadzieja, że może nie będzie tyczyć naszego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 nie, duże -20. jedyna nadzieja, że może nie będzie tyczyć naszego regionu mam dosc juz tej zimy....ja chce wiosne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... Teska - trzeba było to robić jak wystygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.02.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... no to masz powód aby kupić nowy super odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.02.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... ale niezły numer sobie wykręciłaś. na pocieszenie opowiem, że miałam podobny. jeszcze na starej chacie cyklinowaliśmy, no więc ja za odkurzacz i dawaj sprzątać. przy okazji sprzątnęłam też popielniczkę (widocznie któryś z petów był jeszcze aktywny) i nagle czuję swąd - oglądam się a tam.... uhu... dymiło się aż miło. po akcji gaśniczej syf jeszcze większy, aa odkurzacz do wymiany. cóż współczuję, bo będziesz musiał wydać kasę na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... ale niezły numer sobie wykręciłaś. na pocieszenie opowiem, że miałam podobny. jeszcze na starej chacie cyklinowaliśmy, no więc ja za odkurzacz i dawaj sprzątać. przy okazji sprzątnęłam też popielniczkę (widocznie któryś z petów był jeszcze aktywny) i nagle czuję swąd - oglądam się a tam.... uhu... dymiło się aż miło. po akcji gaśniczej syf jeszcze większy, aa odkurzacz do wymiany. cóż współczuję, bo będziesz musiał wydać kasę na nowy no wydałam własnie.....chyba ich pogięło....odkurzacze od 400 zł wzwyz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... Teska - trzeba było to robić jak wystygnie no własnie on był wystygniety bynajmniej tak mi sie wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 no i całe szczescie wcale nie jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.02.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Teska dzisiaj po 19 pasuje Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam wszystkich Znowu mrozy Teska ja kupowalam niedawno odkurzacz wzielam bezworkowy . Jestem bardzo zadowolona naprawde super jest swietny do siersci zwierzat , smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Teska dzisiaj po 19 pasuje Tobie? Ok.Bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam wszystkich Znowu mrozy Teska ja kupowalam niedawno odkurzacz wzielam bezworkowy . Jestem bardzo zadowolona naprawde super jest swietny do siersci zwierzat , smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper tez kupiłam...bezworkowy z palstikowym pojemnikiem na kurz ktory jest filtrowany....ogolnie odkurzacz ma 2 filtry.....i moc 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... No tak, ale wtedy miał możliwosć wymienić go na skowirówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... gorzej jak akurat do sklepu tylko ekspres do kawy restaracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts