Teska 01.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... No tak, ale wtedy miał możliwosć wymienić go na skowirówkę. eee...było wiele możliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... gorzej jak akurat do sklepu tylko ekspres do kawy restaracyjny hmm...chyba nie pamietasz..... za mloda jestes jak zdrowko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.02.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... gorzej jak akurat do sklepu tylko ekspres do kawy restaracyjny hmm...chyba nie pamietasz..... za mloda jestes jak zdrowko ok?? parę lat jednak miałam i pamietam jak stałam w kolejce po masło solone (do dziś je lubię ) a kupiłam mamie rajstopy i kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1251704,18,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.02.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Hm, brak zpachów chyba tylko dlatego, ze to plastikowa kupeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Didi, nie strasz. Już się zastanawiam, jak ograniczyć dostęp do komputera Młodemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No tak teraz nawet kupienie odkurzacza wymaga zapoznania się z literaturą, danymi technicznymi, rozwiązaniami, itd. A kiedyś było tak prosto, szło się do sklepu i kupowało odkurzacz (jak się dostało) ja pamietam czasy kiedy chciało sie kupic lodowke...stało sie pod sklepem na zapisy....a kupowało sie odkurzcaz..... bo akutar to przywiezli.... gorzej jak akurat do sklepu tylko ekspres do kawy restaracyjny hmm...chyba nie pamietasz..... za mloda jestes jak zdrowko ok?? parę lat jednak miałam i pamietam jak stałam w kolejce po masło solone (do dziś je lubię ) a kupiłam mamie rajstopy i kawę hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Hm, brak zpachów chyba tylko dlatego, ze to plastikowa kupeczka. do tego plastiku jest filtr...i z tylu odkurzcaz jest drugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam wszystkich Znowu mrozy Teska ja kupowalam niedawno odkurzacz wzielam bezworkowy . Jestem bardzo zadowolona naprawde super jest swietny do siersci zwierzat , smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper mrozy????? U ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Hm, brak zpachów chyba tylko dlatego, ze to plastikowa kupeczka. Rany, trobe, ty mnie przy życiu trzymasz Co do komputera, warto co jakis czas zrobic sobie backup najważniejszych danych - teraz jest dobry moment na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.02.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... Teska - trzeba było to robić jak wystygnie Albo kupić separator. W Castoramie też są chyba dostępne. info znajdziesz też tutaj: Separatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Hm, brak zpachów chyba tylko dlatego, ze to plastikowa kupeczka. Ale ze mnie analfabetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.02.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 smieci leca do plastkiowego kupeczka wiec nie ma zadnych zapachow . naprawde supper Hm, brak zpachów chyba tylko dlatego, ze to plastikowa kupeczka. Ale ze mnie analfabetka Eeee tam, zaraz analfabetka. Dobrze, że odebrałaś to w taki sposób:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Rany, trobe, ty mnie przy życiu trzymasz Co do komputera, warto co jakis czas zrobic sobie backup najważniejszych danych - teraz jest dobry moment na to Delf, staram się. W kwestii komputera masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to ja tez witam we srode..... wiecie.....odkurzacz mi sie wczoraj stopił.... chcialam popiol z kominka odkurzaczem.....no dobra wiem....ale tam bylo ciut tylko popiolu, w pewnym momencie dziwnie zaczeło pachniec i zaczał leciec dym....hahaha ja za odkurzacz....a on od spodu mial dwie wielgasne stopione dziury..... no nic.....chciałam bez kurzu wyczyscic kominek.... Teska - trzeba było to robić jak wystygnie Albo kupić separator. W Castoramie też są chyba dostępne. info znajdziesz też tutaj: Separatory widzialam...jutro jade do castoramy w zeszlym roku były po 99 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.02.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 witam czwartkowo.....i podnosze.... niemozliwe ze do tej pory pusto...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 no to zapełniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witam Coś rzeczywiście pustawo ostatnio, może jeszcze łącza nie odmarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts