Daria 03.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Nie miałek najmniejszego zamiaru. Kolegi żona stwierdziła że nie jedzie i mamy problem. Ale wypadłem teraz Pisałem już o tym wyjeździe 2 miesiące temu - zawsze zamawiamy miejsca w październiku-listopadzie. no i masz - ja nie mogę, mąż mnie nie puści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 no i masz - ja nie mogę, mąż mnie nie puści .... .... a może nie pytać męża i..... samej się....puścić.... .....na wycieczkę oczywiście..... a co myśleliście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Wici rozpuściliśmy w wielu miejscach więc nie sądzę by był problem z "pokryciem" ... A więc jednak o pokrycie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.02.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Wici rozpuściliśmy w wielu miejscach więc nie sądzę by był problem z "pokryciem" ... A więc jednak o pokrycie chodzi. coś mi ten wyjazd podpada tomadyna rozumiem, że narty nieobowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Wici rozpuściliśmy w wielu miejscach więc nie sądzę by był problem z "pokryciem" ... A więc jednak o pokrycie chodzi. coś mi ten wyjazd podpada tomadyna rozumiem, że narty nieobowiązkowe Gadajcie sobie Gadajcie Nie będę się wdawał w polemikę Jak ktoś będzie poważnie zainteresowany zapraszam na PRIV, udzielę wszelkich informacji. A że jestem tu „stałym bywalcem” i że wiem, iż wielu z Forum-owiczów to narciarze więc dałem znać o wolnym miejscu. Jakie człowiek czasami popełnia błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 my tak z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 my tak z zazdrości bo nie możemy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 no tak.....a tu tak w podtescie erotycznie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 popołudniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.02.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 jak bedziesz mial moment czasu to zadzwon.....zmalazlam serwisantow -partnerow Viessmanna....rece opadają jaka Biały ma opinie..... Teska, czy to facet z"Techsanu"? On też jest specyficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 jak bedziesz mial moment czasu to zadzwon.....zmalazlam serwisantow -partnerow Viessmanna....rece opadają jaka Biały ma opinie..... Teska, czy to facet z"Techsanu"? On też jest specyficzny. tak.....a mozesz cos wiecej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Chyba były jeszcze osoby które szukają działek. Ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Chyba były jeszcze osoby które szukają działek. Ogłoszenie hej ja dzis przy jasku......a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.02.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Chyba były jeszcze osoby które szukają działek. Ogłoszenie hej ja dzis przy jasku......a Ty? Witam ja na razie kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.02.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No to robi się coraz ciekawiej. Teraz będą wyciągać konsekwencje w stosunku do dziennikarzy, którzy ośmielili się nie przyjść na konferencję prasową wielkiego wodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.02.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Zagadaka Czym się różnią Kaczyńscy od Łukaszenki? Jest ich dwóch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Teska i jak byli serwisanci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.02.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Teska, czy to facet z"Techsanu"? On też jest specyficzny. tak.....a mozesz cos wiecej???? Hm, rozmawiałam z nim wstępnie o ofercie. Po prawie półgodzinnym "ślizganiu się" po temacie zaoferował mi żeliwniak z otwartą komorą spalania i bardzo odradzał nie tylko kondensat ale jakikolwiek piec z zamkniętą komorą. Wszyscy inni pytani o to stukali się w głowę. Zresztą tę opinię o nim usłyszałam z ust innego instalatora. Chyba nieźle się znają, bo ten drugi od razu zgadł o kogo chodzi. Niby to nic istotnego ale jednak zastanawiające. Może po prostu warto również do jego opinii podejśc z większym dystansem. Oczywiście nie oznacza to, że pan B. jest OK, jednak oni wszyscy mają tendencję do postponowania pozostałych w branży z jednoczesnym wybielaniem własnych intencji. Swoją drogą, tego że B. jest be doświadczyliście na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Jak tu pusto Podciągam i witam wszystkich w słoneczną sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.02.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Zagadaka Czym się różnią Kaczyńscy od Łukaszenki? Jest ich dwóch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts