Daria 06.02.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich pare dni temu był wniosek o konkurs: kto otworzy więcej razy nową stronę czyli popularne u nas drzwi nudziło mi się trochę więc poniżej trochę statystyki na ten temat: miejsce I - Teska - drzwi otworzyła 99 razy (niekwestionowana liderka) miejsce II - Bodekku - otworzył 63 razy miejsce III - Maksiu - otworzył 37 razy i miejsca dalsze: Didi - 31 razy SP - 25 razy Czupurek - 21 razy Maggie - 17 razy Jolly - 13 razy Bikosa - 11 razy Józia S - 10 razy Delf - 10 razy Po 8 razy otworzyli: Paweł, Tomadyna, Monka. 7 razy: Olka. Po 6 razy otworzyli: JoasiaJasia i Stasiek. Po 5 razy otworzyli: Trobe, Agniesia, Linka, GrzesiekB, GrzesiekR. Po 4 razy otworzyli: Miśki, Agnieszka1, Iwonka i Adaś. Po 3 razy otworzyli: RomaW, Mar35, Kaso01, Grapusek, Iwa-k, Ivette, SylwiaB,Koks. Po 2 razy otworzyli:Ewa Hebda, Księgowa, Ulcia i Krzyś, Wociek, Karol_a, Lalka, Bryta, MariuszR, Klaus, Bedi, Martynka, Amo Po 1 razie otworzyli: Redakcja, Mamona Liza, Przemko, Jasiu, Maro74, GośkaJ, Kimonod, MAmata i Tatuj, Zibi 336, Bezwies, Hagrzesiek, Felek, Dred, Dzióbek. Ewar, Agneska, Maamona Liza, G&M, Kombi. I jeszcze: Pierwszą stronę otworzył - Maksiu Drugą - Teska 100 - Maggie 200 - Olka 300- Koks 400 - GrzesiekB Pierwszą wzmiankę o zacięciu drzwi zgłosił Maksiu 17.07.2002 r. Póki co jesteśmy na 489 stronie ufff..... a mnie nie udało się ani razu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich pare dni temu był wniosek o konkurs: kto otworzy więcej razy nową stronę czyli popularne u nas drzwi nudziło mi się trochę więc poniżej trochę statystyki na ten temat: miejsce I - Teska - drzwi otworzyła 99 razy (niekwestionowana liderka) miejsce II - Bodekku - otworzył 63 razy miejsce III - Maksiu - otworzył 37 razy i miejsca dalsze: Didi - 31 razy SP - 25 razy Czupurek - 21 razy Maggie - 17 razy Jolly - 13 razy Bikosa - 11 razy Józia S - 10 razy Delf - 10 razy Po 8 razy otworzyli: Paweł, Tomadyna, Monka. 7 razy: Olka. Po 6 razy otworzyli: JoasiaJasia i Stasiek. Po 5 razy otworzyli: Trobe, Agniesia, Linka, GrzesiekB, GrzesiekR. Po 4 razy otworzyli: Miśki, Agnieszka1, Iwonka i Adaś. Po 3 razy otworzyli: RomaW, Mar35, Kaso01, Grapusek, Iwa-k, Ivette, SylwiaB,Koks. Po 2 razy otworzyli:Ewa Hebda, Księgowa, Ulcia i Krzyś, Wociek, Karol_a, Lalka, Bryta, MariuszR, Klaus, Bedi, Martynka, Amo Po 1 razie otworzyli: Redakcja, Mamona Liza, Przemko, Jasiu, Maro74, GośkaJ, Kimonod, MAmata i Tatuj, Zibi 336, Bezwies, Hagrzesiek, Felek, Dred, Dzióbek. Ewar, Agneska, Maamona Liza, G&M, Kombi. I jeszcze: Pierwszą stronę otworzył - Maksiu Drugą - Teska 100 - Maggie 200 - Olka 300- Koks 400 - GrzesiekB Pierwszą wzmiankę o zacięciu drzwi zgłosił Maksiu 17.07.2002 r. Póki co jesteśmy na 489 stronie ufff..... a mnie nie udało się ani razu ..... Witajcie wszyscy... nawet nie przypuszczałem, że tak rzadki gośc jak ja, moze być tak "wysko" w rankingu... Gratulacje za wytrwałość... A tak a propos. Właśnie zabieram się za podbitkę i zastanawiam co wybrać. Lakierobejcę czy zwykłą bejcę. Co mozecie doradzić? Pozdrawiam GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 06.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pare dni temu był wniosek o konkurs: kto otworzy więcej razy nową stronę czyli popularne u nas drzwi nudziło mi się trochę więc poniżej trochę statystyki na ten temat: miejsce I - Teska - drzwi otworzyła 99 razy (niekwestionowana liderka) miejsce II - Bodekku - otworzył 63 razy miejsce III - Maksiu - otworzył 37 razy i miejsca dalsze: Didi - 31 razy SP - 25 razy Czupurek - 21 razy Maggie - 17 razy Jolly - 13 razy Bikosa - 11 razy Józia S - 10 razy Delf - 10 razy Po 8 razy otworzyli: Paweł, Tomadyna, Monka. 7 razy: Olka. Po 6 razy otworzyli: JoasiaJasia i Stasiek. Po 5 razy otworzyli: Trobe, Agniesia, Linka, GrzesiekB, GrzesiekR. Po 4 razy otworzyli: Miśki, Agnieszka1, Iwonka i Adaś. Po 3 razy otworzyli: RomaW, Mar35, Kaso01, Grapusek, Iwa-k, Ivette, SylwiaB,Koks. Po 2 razy otworzyli:Ewa Hebda, Księgowa, Ulcia i Krzyś, Wociek, Karol_a, Lalka, Bryta, MariuszR, Klaus, Bedi, Martynka, Amo Po 1 razie otworzyli: Redakcja, Mamona Liza, Przemko, Jasiu, Maro74, GośkaJ, Kimonod, MAmata i Tatuj, Zibi 336, Bezwies, Hagrzesiek, Felek, Dred, Dzióbek. Ewar, Agneska, Maamona Liza, G&M, Kombi. I jeszcze: Pierwszą stronę otworzył - Maksiu Drugą - Teska 100 - Maggie 200 - Olka 300- Koks 400 - GrzesiekB Pierwszą wzmiankę o zacięciu drzwi zgłosił Maksiu 17.07.2002 r. Póki co jesteśmy na 489 stronie ufff..... reklamacja mi też się udało z raz otworzyć a nie ma mnie na liście "otwieraków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 pare dni temu był wniosek o konkurs: kto otworzy więcej razy nową stronę czyli popularne u nas drzwi nudziło mi się trochę więc poniżej trochę statystyki na ten temat: miejsce I - Teska - drzwi otworzyła 99 razy (niekwestionowana liderka) miejsce II - Bodekku - otworzył 63 razy miejsce III - Maksiu - otworzył 37 razy i miejsca dalsze: Didi - 31 razy SP - 25 razy Czupurek - 21 razy Maggie - 17 razy Jolly - 13 razy Bikosa - 11 razy Józia S - 10 razy Delf - 10 razy Po 8 razy otworzyli: Paweł, Tomadyna, Monka. 7 razy: Olka. Po 6 razy otworzyli: JoasiaJasia i Stasiek. Po 5 razy otworzyli: Trobe, Agniesia, Linka, GrzesiekB, GrzesiekR. Po 4 razy otworzyli: Miśki, Agnieszka1, Iwonka i Adaś. Po 3 razy otworzyli: RomaW, Mar35, Kaso01, Grapusek, Iwa-k, Ivette, SylwiaB,Koks. Po 2 razy otworzyli:Ewa Hebda, Księgowa, Ulcia i Krzyś, Wociek, Karol_a, Lalka, Bryta, MariuszR, Klaus, Bedi, Martynka, Amo Po 1 razie otworzyli: Redakcja, Mamona Liza, Przemko, Jasiu, Maro74, GośkaJ, Kimonod, MAmata i Tatuj, Zibi 336, Bezwies, Hagrzesiek, Felek, Dred, Dzióbek. Ewar, Agneska, Maamona Liza, G&M, Kombi. I jeszcze: Pierwszą stronę otworzył - Maksiu Drugą - Teska 100 - Maggie 200 - Olka 300- Koks 400 - GrzesiekB Pierwszą wzmiankę o zacięciu drzwi zgłosił Maksiu 17.07.2002 r. Póki co jesteśmy na 489 stronie ufff..... Czupurek Zwaliło mnie z nóg. I Ty tak na piechotę strona po stronie - podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.02.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wieczorkiem cóż za osobliwy konkurs. Ale i ja się załapałem w rankingu i chociaż blado wypadłem to na otarcie łez mam to że pierwszy post w 2006 na grupie był mój. Ale ja skromny jestem . Może ktos szuka ekipy budowlanej http://foto.onet.pl/upload/4/40/_576051_n.jpg Zajefajne chłopaki . Tylko kurde namiarów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witajcie! Ja tak na chwilę zaglądnęłam, poczytałam i uciekam. Czupurek zazdroszczę, że masz czas na statystyki Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja dziś rozpocząłem casting na kierownika budowy - byłem na pierwszym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witam wtorkowo Iwa-k - no akurat mam trochę luzu. a jak mawia mój małż: trza się było uczyć Zbigx - poprawię. Faktycznie raz otworzyłeś, ale przy przepisywaniu zjednoczyłeś mi się z Zibi. Po zliczeniu faktycznie brakuje jednej duszczki. Jeszcze raz przepraszam i podziwiam za czujność (żeby takie coś zapamiętać ) wieści ze wsi: godz. 23.30 telefon - dzwoni sąsiad (czyżby zemsta za sobotni poranek? ). Okazuje się, że ulice dalej znowu awaria, mam nałapać wody, bo zaraz zakręcają. wychodzi na to, że te trefne śruby będą teraz trzaskać na całym osiedlu pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witam odwilzowo grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 to moj ptaszek gosc.....nie wiem co to jest http://212.244.189.200/teska/ptak1.jpg http://212.244.189.200/teska/ptak2.jpg http://212.244.189.200/teska/ptak3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witam wtorkowo Iwa-k - no akurat mam trochę luzu. a jak mawia mój małż: trza się było uczyć Zbigx - poprawię. Faktycznie raz otworzyłeś, ale przy przepisywaniu zjednoczyłeś mi się z Zibi. Po zliczeniu faktycznie brakuje jednej duszczki. Jeszcze raz przepraszam i podziwiam za czujność (żeby takie coś zapamiętać ) wieści ze wsi: godz. 23.30 telefon - dzwoni sąsiad (czyżby zemsta za sobotni poranek? ). Okazuje się, że ulice dalej znowu awaria, mam nałapać wody, bo zaraz zakręcają. wychodzi na to, że te trefne śruby będą teraz trzaskać na całym osiedlu pozdrawiam wszystkich cale szczescie ze u nas poki co jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam wieczorkiem cóż za osobliwy konkurs. Ale i ja się załapałem w rankingu i chociaż blado wypadłem to na otarcie łez mam to że pierwszy post w 2006 na grupie był mój. Ale ja skromny jestem . Może ktos szuka ekipy budowlanej http://foto.onet.pl/upload/4/40/_576051_n.jpg Zajefajne chłopaki . Tylko kurde namiarów nie mam hahahah niezła ta ekipa.....szukaj namiarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 sa, sa posty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska - ty farciaro!ale pogoda faktycznie "mokrawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska - ty masz jakiś patent na to, otwieranie drzwi? Zazdraszczam tych ptaszków. u mnie tylko bażanty chodzą. Nietety ja się na gatunkach nie znam. odróżniam bociana, dzięcioła i.... to chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Teska - ty masz jakiś patent na to, otwieranie drzwi? Zazdraszczam tych ptaszków. u mnie tylko bażanty chodzą. Nietety ja się na gatunkach nie znam. odróżniam bociana, dzięcioła i.... to chyba wszystko. wczoraj napewno byly kosy, a ten gosciu to juz sie zadomowił na amen pasuje na Drozda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no wiec....moj gosć to Kwiczoł - Turdus Pilaris najwiekszy z Drozdów.... hahahah kuzyn mnie odwiedził......ciekawe tylko skad on wie ze mamy takie same pochodne "nazwiska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 http://212.244.189.200/teska/ptak1.jpg http://212.244.189.200/teska/ptak2.jpg http://212.244.189.200/teska/ptak3.jpg i jeszce raz....ciekawe czy zbuduje gniazdo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts