czlowiek 20.11.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 aha. dzieki. jak podlaczysz mam nadzieje ze sie podzielisz wrazeniami moze masz jakies dodatkowe materialy itp. bylbym wdzieczny za kazde info. moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.11.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 dzwonil moj barciszek i doniosl mi, ze w zetce ktos z ministerstwa finansow wypowiedzial sie, ze jeśli nie parlament nie uchwali przed końcem roku nowej ustawy VATowskiej to ministerstwo wykona odpowiednie czynności zapewniające, że stawka na materiały będzie do końca kwietnia 7% tzn.ministerstwo wyda nowelizacją rozporządzenia do obecnej ustawy VATowskiej z dołączonym wykazem materiałów na 7%Czy ktos cos slyszal dokladnie??wiecie, ze porotherm zdrozal w ostatnim czasie z 3,83 na 3,97 za sztuke?? ale z drugiej strony to na wiosne tez nie bedzie taniej, bo zaczna kupowac inni aby zdazyc przed kwietniowa stawka vat.czy ktos moze mi powiedziec daaczego gdy biore w hurtowniach oferty na amterialy to wychodzi tak jak by porotherm a juz na pewno poroton byl w tej sameh cenie co beton z rurki?? po rabatach?? dlaczego bardziej oplaca sie budowac z betonu?? help!aha- i jeszcze chcialam zapytac, kto ostatnio dostal warunki przylaczy z enei i umowe do podpisania. bo oni cos rzezbia, ze podlacza prad w ciagu 6 miesiecy od daty uzyskania ostatecznego pozwolenia na budowe?? bo musza zrobic projekt itp???? i powiedzieli, ze nie uzyskam pozwolenia na budowe, zanim oni nie uzyskaja swojego??? nic nie rozumiem?? jaka s tepa jestem? o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 20.11.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 witam bikosa. enea zawsze straszy. mam podobną sytuację w wielgowie, zawarłem umowe w czerwcu i też dali sobie 6 miesięcy na wszelkie uzgodnienia i uzyskanie ostatecznego pozwolenia na budowę. Ale to nie przeszkadza. muszą Ci wydać oświadczenie o zapewnienieniu dostaw i to wystarcza do pozwolenia na budowę domu głowa do góry grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 20.11.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 aha wszystkich serdecznie pozdrawiam jutro wylewają nam strop boby budownicze mówią że im się nasza budowa śni po nocach, takie kwiatki stworzył projektant do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Bikosa bo Bk napewno jest lepszy niz poroton i porotherm...w kolejnosci: silka, bk i inne ceramiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2003 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Bikosa: ja tez uważam że BK jest całkiem OK.. dobrze sie go potem obrabia, bo ma duze znaczenie jeśli chce sie samemu grzebać potem przy wykończeniach.a tak wogole to fajnie ze dziś piątek i wolne od pracy przed namipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Maksiu, niech żyje piątek. Jak ja kocham ten dzień, zwłaszcza za 10 trzecia. Ten dreszczyk, że za 10 min wolność dwudniowa.Maksiu, czy córeczka jest pierwszym dzieckiem, czy masz już synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Teska, z Twoich relacji wynika, że Ty już lada moment mogłabyś się przeprowadzać, gdyby nie ten gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Joasiu, jak tam po zebraniu. Ja przeżyłam to doświadczenie w środę, ale było spoko. Pani sie z wolna uspakaja w trzeciej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 A na froncie budowlanym znów się u mnie dzieje. Układają kanalizację podposadzkową, zagęszczają i zalewają.Dostaliśmy też kredycik, we wtorek podpisuję. Ciekawa jestem jak to się mojemu mężowi spodoba, gdy wróci z morza? Hahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Witajcie S.P musze jeszce polozyc podłogi, kafle....zamontować kibelki ,wanny ....zamowic meble do kuchni....troche jeszcze jest pracy...ale wygląda już coraz lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Teska, czy Ty też szafki robisz własnoręcznie, czy może gdzieś zamawiasz. A jeśli gdzieś, to gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 21.11.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 byłem wczoraj z żoną na usg i wiem że będę miał córeczkę pozdrawiam Jaaaaaaaaa! Jak ja bym chciała mieć córeczkę! Gratulacje tatusiu - bycie ojcem córki jest bardzo wdzięcznym zadaniem. Będziesz mężczyzną jej życia Córeczka tatusia Ci to mówi Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 S.P nie robimy własnoręcznie szafek....mam do wyboru dwóch stolarzy....jednego widziałam prace u znajomego ( dzieki Marcin) .....ma mi zrobic wycene chce szafki drewniane ...Drugi stolarz był wczoraj....wrazenie doskonałe, mase fotek zrobionych kuchni...i opinii..tez ma zrobić mi wycene.... Innego stolarza, az z Dębna Lubuskiego mam do drzwi - był u mnie pomierzył ( dzięki Marcin) widziałam jego drzwi....cudenko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2003 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 SP. to pierwsze nasze dziecko.. ale wcale nie znaczy ze ostatnie pozdrawiam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2003 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Mamona: z gratulacjami to jeszcze chwilke poczekajmy, ale nie zmienia to faktu że się ciesze ogromnie, bo chciałem mieć córkepozdrawiamps. będzie miała na imię Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Maksiu, piękne imię dla dziewczynki. Też chciałam mieć Malgosię ale stał się Michałek, ... i tak jakoś już zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.11.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Witajcie - ta wywiadówka to trochę nieporozumienie. Taki sąd i ostateczność nad jednym z uczniów - nadpobudliwym bardzo - delikatnie mówiąc. Wychowawczyni nie ma sposobu, żeby go przenieść do innej klasy. A mały rozwala całe lekcje i zaczynają sie obmacywanki panieniek i ściąganie spodni. Dobrze że nie jestem matką tego dzieciaka... O firmie od frontów napiszę w dzienniku.... mało baby nie zagryzłam. Ale doprowadziłam ją do piany z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.11.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Boże, na jakie stresy jesteśmy narażeni, my rodzice naszych bezstresowo wychowywanych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.11.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Małgosia i Antoś?? Brzmi niezle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts