Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam :D

Wczoraj na wieczorny spacer z psem musiałem założyć kalosze :( , ale i tak najgorsze pewnie dopiero będzie, jak zniknie warstewka lodu i zostanie jedynie namoknięta ziemia, tworząca błotnistą maź, na szczęście droga jest utwardzona. No to trochę ponarzekałem :wink: , a teraz niech szybko przychodzi wiosna to zrobi się podjazdy i opaski wokół domu.

ale najpierw bedzie spychacz??? ja tez sie na niego pisze....

Józia - co porabiasz ciekawego kobito?

Cześć Czupurku,

ano ociepliliśmy dach i czekamy na Bolka od tynków. Dzisiaj ma wziąć miarę a od poniedziałku wchodzi na robotę.

Gdzie kupić instalację do odkurzacza centralnego, bo chcemy zdążyć przed tynkami?

zapytaj Iwonki od Adasia , ona ma całe urzadzonko :lol:

Ja też witam środowo,

jeszcze raz dzięki za wsparcie moralne :wink: .

Józia S: Jak sama wiesz: "Einmal ist keinmal", a apetyt rośnie w miarę jedzenia 8) . Tym razem przymierzamy się do budowy domu całorocznego w Tanowie. Gratuluję postępów na budowie, tak trzymać!

trobe: zobaczymy, czy koncepcja projektantki jest zbieżna z naszą :p

jelik, witaj w grupie :) . O czyim projekcie piszesz, że Ci się podoba?

Słuchajcie, jak to jest z przyłączem energetycznym?

Jeśli ZE sam robi projekt (za drobną opłatą przyłączeniową :wink: ) i uzgodnienia, to czy można wystąpić z wnioskiem o wykonanie samego przyłącza na plac budowy jeszcze przed uzyskaniem pozwolenia na budowę domu?

Jak ZE wywiązywał się u Was z terminów opracowania projektu zawartych w umowie?

Słuchajcie, jak to jest z przyłączem energetycznym?

Jeśli ZE sam robi projekt (za drobną opłatą przyłączeniową :wink: ) i uzgodnienia, to czy można wystąpić z wnioskiem o wykonanie samego przyłącza na plac budowy jeszcze przed uzyskaniem pozwolenia na budowę domu?

Jak ZE wywiązywał się u Was z terminów opracowania projektu zawartych w umowie?

zaraz Ci coś wyślę, coś co rozsyłał Maro

Spychacz będzie, zresztą mam obiecaną ziemię, tylko że ostatnie mrozy uniemożliwiały jej przetransportowanie, bo była zmarznięta. Mam nadzieję, że w temacie obietnic dotyczących ziemi nic się nie zmieniło, więc czekam cierpliwie. Jak tylko będę wiedział kiedy będzie przewożona to dam znać.

Spychacz będzie, zresztą mam obiecaną ziemię, tylko że ostatnie morzy uniemożliwiały jej przetransportowanie, bo była zmarznięta. Mam nadzieję, że w temacie obietnic dotyczących ziemi nic się nie zmieniło, więc czekam cierpliwie. Jak tylko będę wiedział kiedy będzie przewożona to dam znać.

duzo masz tej ziemi?