Teska 08.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam wszystkich porannie, wiosna idzie jaka śliczna odwilż teraz to robota pójdzie Józiu kobieto zyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam Wczoraj na wieczorny spacer z psem musiałem założyć kalosze , ale i tak najgorsze pewnie dopiero będzie, jak zniknie warstewka lodu i zostanie jedynie namoknięta ziemia, tworząca błotnistą maź, na szczęście droga jest utwardzona. No to trochę ponarzekałem , a teraz niech szybko przychodzi wiosna to zrobi się podjazdy i opaski wokół domu. ale najpierw bedzie spychacz??? ja tez sie na niego pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Józia - co porabiasz ciekawego kobito? Cześć Czupurku, ano ociepliliśmy dach i czekamy na Bolka od tynków. Dzisiaj ma wziąć miarę a od poniedziałku wchodzi na robotę. Gdzie kupić instalację do odkurzacza centralnego, bo chcemy zdążyć przed tynkami? zapytaj Iwonki od Adasia , ona ma całe urzadzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 witam grupkę......moze wiosna idzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Teska, prawdę rzekłaś,Bolek najpierw chce kasę, ale w sumie miły gość. Żyję jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja też witam środowo, jeszcze raz dzięki za wsparcie moralne . Józia S: Jak sama wiesz: "Einmal ist keinmal", a apetyt rośnie w miarę jedzenia . Tym razem przymierzamy się do budowy domu całorocznego w Tanowie. Gratuluję postępów na budowie, tak trzymać! trobe: zobaczymy, czy koncepcja projektantki jest zbieżna z naszą jelik, witaj w grupie . O czyim projekcie piszesz, że Ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Teska, prawdę rzekłaś, Bolek najpierw chce kasę, ale w sumie miły gość. Żyję jakoś... no mowiłam ale nie zwieje z ta kaska i zrobi.....a zaczał jzu cos robic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Słuchajcie, jak to jest z przyłączem energetycznym? Jeśli ZE sam robi projekt (za drobną opłatą przyłączeniową ) i uzgodnienia, to czy można wystąpić z wnioskiem o wykonanie samego przyłącza na plac budowy jeszcze przed uzyskaniem pozwolenia na budowę domu? Jak ZE wywiązywał się u Was z terminów opracowania projektu zawartych w umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 witam wszystkich . Ja dopiero przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.02.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Słuchajcie, jak to jest z przyłączem energetycznym? Jeśli ZE sam robi projekt (za drobną opłatą przyłączeniową ) i uzgodnienia, to czy można wystąpić z wnioskiem o wykonanie samego przyłącza na plac budowy jeszcze przed uzyskaniem pozwolenia na budowę domu? Jak ZE wywiązywał się u Was z terminów opracowania projektu zawartych w umowie? zaraz Ci coś wyślę, coś co rozsyłał Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Maggiedopiero zobaczyłam, że nie ma Twojego mailadaj mi go na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 witam wszystkich . Ja dopiero przy kawce Ja tez.....nie moge sie obudzić......pije druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ale najpierw bedzie spychacz??? ja tez sie na niego pisze.... Spychacz będzie, zresztą mam obiecaną ziemię, tylko że ostatnie mrozy uniemożliwiały jej przetransportowanie, bo była zmarznięta. Mam nadzieję, że w temacie obietnic dotyczących ziemi nic się nie zmieniło, więc czekam cierpliwie. Jak tylko będę wiedział kiedy będzie przewożona to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ale najpierw bedzie spychacz??? ja tez sie na niego pisze.... Spychacz będzie, zresztą mam obiecaną ziemię, tylko że ostatnie morzy uniemożliwiały jej przetransportowanie, bo była zmarznięta. Mam nadzieję, że w temacie obietnic dotyczących ziemi nic się nie zmieniło, więc czekam cierpliwie. Jak tylko będę wiedział kiedy będzie przewożona to dam znać. duzo masz tej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Didi, adres podałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Didi - dziękuję, doszło! Nadal mam jednak wątpliwości, czy przy budowie przyłącza inwestorem jestem ja, czy Zakład Energetyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 bo spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 duzo masz tej ziemi? Trochę jej jest, ale zupełnie inaczej wygląda jak jest na hałdzie, a inaczej jak jest już rozplantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 witam grupkę......moze wiosna idzie????? obyś rację miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.02.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam środowo popołudniowo i podciągam bo zaraz na drugą stronę spadniemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts