monka 11.02.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Oczywiście że myślę o bruku klinkierowym albo granitowym. Tym bardziej że od początku planowałam taras na gruncie. Z tej strony spodobał mi się tylko pomysł na ścieżkę ogrodową reszta raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witam sobotnio. Z kawką w ręku leczę kaca czytając oczywiście forum. Niestety mimo zapowiedzi nie dostałem na weekend gotowego projektu ups.....a gdziez to sie było????? Dałem się namówić na tupanie nóżką ; dawno nigdzie nie byłem . W sumie wydawało mi się że jestem młody ale przyznam że czułem się trochę jak dinozaur Ale co tam pokazaliśmy małolatom jak się należy bawić - oj się działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 11.02.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witajcie Jak myslicie - uda sie postawić chatkę 120 m uż do 250 tys. Jesli tylko samą chate i na dodatek niezbyt skomplikowaną, to 250tyś wystarczy bez własnej pracy fizycznej, ale z bardzo dużą własną pracą logistyczną. Moge Ci przesłać swój kosztorys. Dom 116 m2 pow uż + 16 m2 garaż wyjdzie ponizej 250tyś. pozdrawiam Konrad Dzieki za odpowiedzi chetnie oglądne twój projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 11.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witajcie Jak myslicie - uda sie postawić chatkę 120 m uż do 250 tys. Jesli tylko samą chate i na dodatek niezbyt skomplikowaną, to 250tyś wystarczy bez własnej pracy fizycznej, ale z bardzo dużą własną pracą logistyczną. Moge Ci przesłać swój kosztorys. Dom 116 m2 pow uż + 16 m2 garaż wyjdzie ponizej 250tyś. pozdrawiam Konrad Dzieki za odpowiedzi chetnie oglądne twój projekt. Pozdrawiam Gratuluje miejsca budowy - coś pięknego!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witajcie!! melduje ze mam kontakt ze światem, w moim domku pojawil się internet, więc moze troszke wiecej będe mogł pisac na forum, b w pracy nie ma czasu:(. Jaki moment uznaliscie u siebie za koniec budowy? czy moze to się nigdy nie konczy? Ja mam ciągle coś do zrobienia i juz nawet nie wiem czy koniec to wtedy kiedy się mieszka czy wtedy kiedy nie ma juz zadnej srubki do przykręcenia. Więc u mnie to chyba prawie koniec a śrubki itp. będe pewnie robil przez najblizsze kilka lat. Podsumuję ubiegły rok: -3 lipca : rozpoczęcie budowy -15 wrzesien: opuścilismy mieszkanie -1 pazdziernika: zmienilismy stan cywilny -1 listopad: przeprowadzilem sie na budowę(ktos to musial pilnowac) -20 grudnia przeprowadzila się moja żona(i pies) więc powiem tak: troszkę stresu to mnie kosztowalo, teraz też wychodzą jakies poprawki, zostaje sporo do zrobienia jeszcze, ale było warto. zdjęcia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Dzięki.Podaj swojego maila (jesli chcesz kosztorys).pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Monka Obejrzałęm fotki, podoba mi się twoj domek, wlasnie takie lubie, proste, fukcjonalne, za to sporo przestrzeni. Ekonomiczny dom. Zazdroszczę ci tego garazu i pomieszczenia nad nim. Tego mi wlasnei brakuje u mnie, moj jest za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Klaus, wysłałam Ci mailem swoją ofertę od Grześka13. Przepraszam,że dopiero teraz ale miałam problem z pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 11.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Dzięki. Podaj swojego maila (jesli chcesz kosztorys). pozdrawiam Konrad Prześlij mi proszę na adres [email protected] P.S. Jeśli możesz to przeslij mi jak najwiecej info na temat tej chałupki( rzuty, przekroje,itp) Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Kosztorys poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 witam wszystkich sobotnio....... mam pytanko...czy ktos sie moze wybiera do Poznania??? ( o Ikeę mi chodzi) Dzisiaj się dowiedziałem, że my jedziemy za tydzień do Ikei, ale do Berlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Paweł_, gratulacje! Ale miałeś owocny rok! Klaus, monka - a macie jakieś namiary na niedrogi i ładny bruk granitowy w Szczecinie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 11.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Kosztorys poszedł. Jeszcze raz wielkie dzięki za szczegóły Projekt ok no i to piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Nie widziałam tego na żywo, jak zadałeś pytanie to wrzuciłam w google i znalazłam taką stronkę producenta http://www.styl-bet.com.pl Dzięki za info zajrzę do tego składu przy Tesco. Bez urazy ale ohydne są te ich wyroby. Czemu nie pomyślicie o tanim bruku granitowym albo klinkierowym. Różnica w cenie nieduża albo żadna a robocizna tyle samo kosztuje. Rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie i ma swój gust, ale z tą ohydą to chyba trochę przesadziłeś. Moim zdaniem nie wygląda to gorzej niż zwykły polbruk, który chyba jest najczęściej spotykanym materiałem wykorzystywanym na podjazdy itp., a też nie jest zachwycający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Monka Obejrzałęm fotki, podoba mi się twoj domek, wlasnie takie lubie, proste, fukcjonalne, za to sporo przestrzeni. Ekonomiczny dom. Zazdroszczę ci tego garazu i pomieszczenia nad nim. Tego mi wlasnei brakuje u mnie, moj jest za mały. Pawle dziękuje ci bardzo, nawet nie wiesz ile twoje słowa sprawiły mi przyjemności a pomieszczenie nad garażem wymarzył sobie mój mąż i ma co do niego swoje plany ale ja też je bardzo lubię. Twój domek też mi się podoba, właśnie chciałam zerknąć na fotki ale widzę że album zniknął. Pokaż koniecznie efekt końcowy. No i miłego mieszkania, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Maggie kostkę granitową z tego co pamiętam to Teska kupowała w Żabowie. Cen niestety nie znam. Na razie nie interesowałam się bo do tego etapu mi jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Maggie raczej dobra izolacja wchodzi w grę, zobaczymy jeszcze.A ten skład z granitem jest widoczny z drogi głównej, kiedyś go wypatrzyłam jadąc do Babci. Tyle lat tam jeżdżę ale nigdy nie zwracałam na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Czy chodzi o to Żabowo, gdzie z drogi nr 10 skręca się na Drawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 nie wiem jaki to numer drogi ale to na trasie do Gorzowa przed Pyrzycami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts