GrzegorzR 11.02.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 nie wiem jaki to numer drogi ale to na trasie do Gorzowa przed Pyrzycami To jest droga nr 3, ja myślałem o innym kierunku - na Toruń, to teraz "modna" trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.02.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 nie wiem jaki to numer drogi ale to na trasie do Gorzowa przed Pyrzycami To jest droga nr 3, ja myśałem o innym kierunku - na Toruń, to teraz "modna" trasa Ale numer - ja myślałam o Żabowie koło Nowogardu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 To może Teska niech objaśni gdzie kupowała ale na 99% procent tam gdzie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 No to ja jednak wcale nie myślałem o Żabowie, to znaczy myślałem, ale jak sprawdziłem na mapie to się okazało, że to Żabowo, o którym myslałem to się nazywa Żółwino. A na drodze nr 3 przed Pyrzycami jadąc od Szczecina jest Żabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam sobotnio. Z kawką w ręku leczę kaca czytając oczywiście forum. Niestety mimo zapowiedzi nie dostałem na weekend gotowego projektu ups.....a gdziez to sie było????? Dałem się namówić na tupanie nóżką ; dawno nigdzie nie byłem . W sumie wydawało mi się że jestem młody ale przyznam że czułem się trochę jak dinozaur Ale co tam pokazaliśmy małolatom jak się należy bawić - oj się działo . a to fakt....małolaty nie berdzo potrafia sie super bawic.... no ale zeby zaraz na siebie dinozaur....to co ja mam powiedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 witam wszystkich sobotnio....... mam pytanko...czy ktos sie moze wybiera do Poznania??? ( o Ikeę mi chodzi) Dzisiaj się dowiedziałem, że my jedziemy za tydzień do Ikei, ale do Berlina. a czy masz moze katalog kuchnie niemiecki???? kumpelka kupiła sobie super garnki.....ja chciałabym zobzcayc czy sa takie wysokie bezowe donice...tzn osłonki....w poznaniu sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Paweł_, gratulacje! Ale miałeś owocny rok! Klaus, monka - a macie jakieś namiary na niedrogi i ładny bruk granitowy w Szczecinie lub okolicach? Magie ja kupowałam w Zabowie, ale oni teraz cos kreca nosem....z transportem... na gdanskiej tez jest ok...nie wiem jak to cenowo, ale maja transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Magie w zabowie maja super na sciezki ikladzinowa kostke , ona jest tansza bo nieregularna ma grubosc i tylko nadaje sie na sciezki....kostka granitowa byla tylko ciut drozsza niz polbruk, roznica jest w robociznie..kosztuje 100% drozej niz polbruk..ale warto...polbruk jest tragiczny...( i czywiscie jest kwestia gustu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Czy chodzi o to Żabowo, gdzie z drogi nr 10 skręca się na Drawno? Grezgorz Zabowo jest tuz przed Pyrzycami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam niedzielnie witaj tez niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Paweł_, gratulacje! Ale miałeś owocny rok! Klaus, monka - a macie jakieś namiary na niedrogi i ładny bruk granitowy w Szczecinie lub okolicach? Mi się podoba CRH albo Roeben. Do kupienia w Euroklinkierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie i ma swój gust, ale z tą ohydą to chyba trochę przesadziłeś. Moim zdaniem nie wygląda to gorzej niż zwykły polbruk, który chyba jest najczęściej spotykanym materiałem wykorzystywanym na podjazdy itp., a też nie jest zachwycający. Dobry polbruk nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Klaus, wysłałam Ci mailem swoją ofertę od Grześka13. Przepraszam,że dopiero teraz ale miałam problem z pocztą. Dziękuję bardzo. Drogo cię ten piec z zasobnikiem wyniósł. A nie myślałaś o Vaillant ecoCompact? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 popołudniowo podnosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.02.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Klaus, wysłałam Ci mailem swoją ofertę od Grześka13. Przepraszam,że dopiero teraz ale miałam problem z pocztą. Dziękuję bardzo. Drogo cię ten piec z zasobnikiem wyniósł. A nie myślałaś o Vaillant ecoCompact? ja myślę o ecoCompact, orientujecie się w jakiej cenie można go teraz dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.02.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Czy chodzi o to Żabowo, gdzie z drogi nr 10 skręca się na Drawno? Grezgorz Zabowo jest tuz przed Pyrzycami.... czyli że dobrze pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam projekt kupiony papierki poskładane ( czekam ) może sie uda do maja kredyt obgadany... oznacza dadzą taaaaki !! chyba że namieszaja w kredytach waluowych ( NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ... POCZĄTEK 4 MAJA!!! CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 monka, dzięki. W Żabowie do tej pory kupowałam ... miód Jak rozwiązujesz kwestie ogrzewania w części garażowo-mieszkalnej? Czy garaż robisz ogrzewany, czy porządną izolację między garażem, a poddaszem dla męża? Czy chodzi o to Żabowo, gdzie z drogi nr 10 skręca się na Drawno? Grezgorz Zabowo jest tuz przed Pyrzycami.... czyli że dobrze pamiętałam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam projekt kupiony papierki poskładane ( czekam ) może sie uda do maja kredyt obgadany... oznacza dadzą taaaaki !! chyba że namieszaja w kredytach waluowych ( NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ... POCZĄTEK 4 MAJA!!! CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE To gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts