axel 12.02.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam projekt kupiony papierki poskładane ( czekam ) może sie uda do maja kredyt obgadany... oznacza dadzą taaaaki !! chyba że namieszaja w kredytach waluowych ( NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ... POCZĄTEK 4 MAJA!!! CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE Witam Gratulacje i zycze powodzenia Przymierzamy sie rowniez do zakupu takiego projektu. W zwiazku z powyzszym bede mial kilka pytan ale moze juz na priwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam projekt kupiony papierki poskładane ( czekam ) może sie uda do maja kredyt obgadany... oznacza dadzą taaaaki !! chyba że namieszaja w kredytach waluowych ( NAJWAŻNIEJSZE UMOWA Z WYKONAWCĄ PODPISANA!!! STAN WYKONCZONY BEZ PIECA I KAFELEK W ŁAZIENKACH ... POCZĄTEK 4 MAJA!!! CENNIK MOGE DLA ZAINTERESOWANYCH PODAC NA PRIV POZDRAWAIM OPTYMISYCZNIE Witam Gratulacje i zycze powodzenia Przymierzamy sie rowniez do zakupu takiego projektu. W zwiazku z powyzszym bede mial kilka pytan ale moze juz na priwa... oczywiscie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.02.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 bardzo dziękuje Teska optymizm mój wynika z duuużej niewiedzy ale cóż... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 witam wszystkich sobotnio....... mam pytanko...czy ktos sie moze wybiera do Poznania??? ( o Ikeę mi chodzi) Dzisiaj się dowiedziałem, że my jedziemy za tydzień do Ikei, ale do Berlina. a czy masz moze katalog kuchnie niemiecki???? kumpelka kupiła sobie super garnki.....ja chciałabym zobzcayc czy sa takie wysokie bezowe donice...tzn osłonki....w poznaniu sa.... Tego katalogu nie mam, ale mozna na niemieckiej stronie Ikei w internecie zobaczyć, jest tam właściwie cały asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 wracając do cen ..... na ile za dom z wykończeniem 9 bez kafelek i pieca) o pow 240 m pow całkowitej o dachu 4 spad powinnam przystać .... jest jeszcze mały margines do zbicia .... ale naszły mnie wątpliwości czy to aż tak tanio wziął... jak sądzę ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 witam z wieczorka Powiedzcie mi na jakie opłaty muszę sie przygotować posiadając działkę.W chwili obecnej to działka rolnicza 1200m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 12.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam!! dodałem galerię, zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam!! dodałem galerię, zapraszam do oglądania. Fajnie - podobają mi się takie żywe kolory, ale nie mogę zrozumieć tej lodówki obok kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 witam z wieczorka Powiedzcie mi na jakie opłaty muszę sie przygotować posiadając działkę. W chwili obecnej to działka rolnicza 1200m. Zdaje się, że każda gmina może ustalać wysokość podatku od nieruchomości w drodze uchwały. Za działkę około 700 m2 podatek od gruntu rolnego wynosił około 8 zł za rok i był rozłożony na cztery raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.02.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam!! dodałem galerię, zapraszam do oglądania. Przydałyby się zdjęcia z trochę większą perspektywą, może mas też jakieś rzuty z rozmieszczeniem pomieszczeń, no i rzeczywiście lodówka koło kominka wygląda zagadkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Fajnie - podobają mi się takie żywe kolory, ale nie mogę zrozumieć tej lodówki obok kominka ? Eee tam, na pewno rozumiesz. To po to, żeby nie ganiac za daleko po kostki lodu do drinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Dziękuję bardzo. Drogo cię ten piec z zasobnikiem wyniósł. A nie myślałaś o Vaillant ecoCompact? Klaus, ja na razie dopiero rozglądam się w ofertach i nie podjęłam jeszcze decyzji - mam trochę czasu. Co do Vaillanta - myślałam ale coś długo czekam na ofertę z "Miedzika". Masz może namiary na jakiegoś jeszcze(w miarę godnego polecenia) instalatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 12.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiem dziwnie to wyglada na zdjęciu ale ma to sens. obok lodówki będzie piekarnik i mikrofala wbudowane a zaraz obok jest ciąg kuchenny, kominek nie jest centralną częścią pomieszczenia tylko jest w miejscu obok wyspy(jeszcze jej niema). Nie chcielismy mieć go w poblizu części wypoczynkowej bo ja go traktuje jako element konieczny a nie ozdobę. Obudowany będzie cegłą tą samą ktora jest na ścianach ale nie wsytępuje ona w poostaci płytek więc jak będzie troszkę cieplej to będziemy ją cieli na płytki 3 cm. wnęka będzie w tym samym kolorze co reszta ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Co jest, istnieją! Posty oczywiście.Teska, czy facet od Viessmana pojawił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Fajnie - podobają mi się takie żywe kolory, ale nie mogę zrozumieć tej lodówki obok kominka ? Eee tam, na pewno rozumiesz. To po to, żeby nie ganiac za daleko po kostki lodu do drinków. Ten powód mi się podoba Ale może rzeczywiście większa perspektywa by coś wyjasniła albo rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Paweł, co to za płytki w łazience na początku albumu? Podobają mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 12.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Postaram się zeskanować projekt wnętrza, tylko muszę zapytać pani arch. o pozwolenie na publikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiem dziwnie to wyglada na zdjęciu ale ma to sens. obok lodówki będzie piekarnik i mikrofala wbudowane a zaraz obok jest ciąg kuchenny, kominek nie jest centralną częścią pomieszczenia tylko jest w miejscu obok wyspy(jeszcze jej niema). Nie chcielismy mieć go w poblizu części wypoczynkowej bo ja go traktuje jako element konieczny a nie ozdobę. Obudowany będzie cegłą tą samą ktora jest na ścianach ale nie wsytępuje ona w poostaci płytek więc jak będzie troszkę cieplej to będziemy ją cieli na płytki 3 cm. wnęka będzie w tym samym kolorze co reszta ściany. A ściany z naturalnej cegły są zajefajne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 12.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 trobe to są SL01 z nowej gali gresy podłogowe, ale cięte na inne wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts