GrzegorzR 12.02.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 trobe to są SL01 z nowej gali gresy podłogowe, ale cięte na inne wymiary. Też mi się podobają te płytki, mam je u siebie na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Masz może namiary na jakiegoś jeszcze(w miarę godnego polecenia) instalatora? Niestety nie mam nic w zanadżu. Ale będę szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.02.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jestem pierwsza w poniedzałek jak fajnie wszyscy spią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 trobe to są SL01 z nowej gali gresy podłogowe, ale cięte na inne wymiary. Extra, czy zdjęcia oddają ich naturalny kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Jestem pierwsza w poniedzałek jak fajnie wszyscy spią ) Nie, nie, ja o tej porze wyprowadzam brytana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.02.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 hhihihi dlatego na razie nie mam brytana .... w domu ( jak go zbuduje) otworzę mu tylko drzwi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 trobe to są SL01 z nowej gali gresy podłogowe, ale cięte na inne wymiary. Też mi się podobają te płytki, mam je u siebie na podłodze Próbowałam odpalic Twoje zdjęcia ale chyba pół bloku uwiesiło się w internecie, bo strasznie wolno ciągnie i mogę napisac tylko - nie widzę ich na zdjęciach! Czy ten sam kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.02.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo - gdyby ktoś nie zauważył to dziś jest 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 hhihihi dlatego na razie nie mam brytana .... w domu ( jak go zbuduje) otworzę mu tylko drzwi ) Już to widzę, nie będzie Ci żal wypielęgnownych klombów albo trawnika? Sierściuch na pewno doceni Twoją pracę. Inaczej. Poza tym , to fajnie rozprostowac kości patrząc, jak zwierzak cieszy się tarzając energicznie w lodo-śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo - gdyby ktoś nie zauważył to dziś jest 13 Super, może więc będzie to fajny dzień, choc zasadniczo nie lubie poniedziałków (w pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.02.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 hhihihi dlatego na razie nie mam brytana .... w domu ( jak go zbuduje) otworzę mu tylko drzwi ) Już to widzę, nie będzie Ci żal wypielęgnownych klombów albo trawnika? Sierściuch na pewno doceni Twoją pracę. Inaczej. Poza tym , to fajnie rozprostowac kości patrząc, jak zwierzak cieszy się tarzając energicznie w lodo-śniegu. JASNE że bedzie mi żal .... to może kota sobie zafunduje .... cos trzeba bedzie dzieciaki mi nie popuszczš i juz sie nie wykpie chomikiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 bardzo dziękuje Teska optymizm mój wynika z duuużej niewiedzy ale cóż... )) co tam kazdy z nas to przechodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam wszystkich sobotnio....... mam pytanko...czy ktos sie moze wybiera do Poznania??? ( o Ikeę mi chodzi) Dzisiaj się dowiedziałem, że my jedziemy za tydzień do Ikei, ale do Berlina. a czy masz moze katalog kuchnie niemiecki???? kumpelka kupiła sobie super garnki.....ja chciałabym zobzcayc czy sa takie wysokie bezowe donice...tzn osłonki....w poznaniu sa.... Tego katalogu nie mam, ale mozna na niemieckiej stronie Ikei w internecie zobaczyć, jest tam właściwie cały asortyment. dzięki...nawet nie pomysłałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Wiem dziwnie to wyglada na zdjęciu ale ma to sens. obok lodówki będzie piekarnik i mikrofala wbudowane a zaraz obok jest ciąg kuchenny, kominek nie jest centralną częścią pomieszczenia tylko jest w miejscu obok wyspy(jeszcze jej niema). Nie chcielismy mieć go w poblizu części wypoczynkowej bo ja go traktuje jako element konieczny a nie ozdobę. Obudowany będzie cegłą tą samą ktora jest na ścianach ale nie wsytępuje ona w poostaci płytek więc jak będzie troszkę cieplej to będziemy ją cieli na płytki 3 cm. wnęka będzie w tym samym kolorze co reszta ściany. no nie wiem łazienka fajna...ale szczerze salon.....ta lodowka przy kominku...zupelnie sorki nie trafiona....wiesz pale kominkiem juz 3 sezon...i wiem ze tam gdzie stoi lodowka bedzie starsznie goraco.... no ale...własnie to Twoj domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Co jest, istnieją! Posty oczywiście. Teska, czy facet od Viessmana pojawił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam poniedziałkowo - gdyby ktoś nie zauważył to dziś jest 13 ale poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 hhihihi dlatego na razie nie mam brytana .... w domu ( jak go zbuduje) otworzę mu tylko drzwi ) Już to widzę, nie będzie Ci żal wypielęgnownych klombów albo trawnika? Sierściuch na pewno doceni Twoją pracę. Inaczej. Poza tym , to fajnie rozprostowac kości patrząc, jak zwierzak cieszy się tarzając energicznie w lodo-śniegu. JASNE że bedzie mi żal .... to może kota sobie zafunduje .... cos trzeba bedzie dzieciaki mi nie popuszczš i juz sie nie wykpie chomikiem ) ja mam kota.....na poczatek skacze po firankach i drapie....ale pozniej jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam wszystkich poniedziałkowo Paweł - wielkie gratulki Jelik - jak pisali poprzednicy. najdrożej wykończeniówka i zależy od wielkości wkładu własnego. Powiem tak: myśmy sami nic nie robili oprócz dozoru i logistyki (zero umiejętności niestety). dom niewielki 105+36 garaż, parterówka. licząc tylko koszt budowy domu (bez działki, dokumentacji), myśmy te 250, w chwili obecnej nieznacznie już przekroczyli i.... dużo jeszcze zostało do zrobienia (puc, wykończyć garaż, łązienkę, postawić kominek, wreszcie umeblować). a nadmienię, że luksusów u mnie nie zobaczysz, a ekipy też nie należały do drogich. użyliśmy materiałów raczej ze średniej półki cenowej, choć i zdarzały się i rozwiązania tańsze (nie polecam). Więc radzę dużo ostrożności i skłaniam się do stosowania przelicznika 2,3-2,5 za metr - wtedy nie zrobisz wielkich oczu jak ja i zamkniesz budowę na tip top. Maggie - fajne masz sny. ale fajnie małżek podszedł do tematu: zapłacił i głowa spokojna pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam wszystkich sobotnio....... mam pytanko...czy ktos sie moze wybiera do Poznania??? ( o Ikeę mi chodzi) Dzisiaj się dowiedziałem, że my jedziemy za tydzień do Ikei, ale do Berlina. a czy masz moze katalog kuchnie niemiecki???? kumpelka kupiła sobie super garnki.....ja chciałabym zobzcayc czy sa takie wysokie bezowe donice...tzn osłonki....w poznaniu sa.... Tego katalogu nie mam, ale mozna na niemieckiej stronie Ikei w internecie zobaczyć, jest tam właściwie cały asortyment. a do której Ikei Wy jedziecie???? ( znalazlam 3 w Berlinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts