delf 13.02.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witajcie Jak myslicie - uda sie postawić chatkę 120 m uż do 250 tys. Uważam, że spokojnie - zakładając oczywiście pracę własną na co niektórych etapach i zaangażowanie w kupno materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 delf, wróciłaś już, czy dalej dręczysz biednych niemieckich studentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A czy na układaniu jakiś desek i innych drobiazgów zdołasz zaoszczędzić istotne kwoty? Obawiam się, że wątpię. Radzę załóż raczej czarny scenariusz jeśli nie chcesz wpędzić siebie i rodziny w tarapaty. Ale już układanie parkietu (paneli tym bardziej), kładzenie kafli, obudowa schodów (stopnie i barierki), jeśli ma się zdolności, a często panowie mają: położenie kabli, montaż gniazdek (elektryka w ogóle), malowanie scian, nawet gipsowanie końcowe lub gipsowanie w ogóle w przyapdku płyt GK, obudowa kominka (niektórzy to potrafią), montaż, czy nawet wykonanie parapetów... - ja tu widzę parę dziesiątek tysięcy do zaoszczędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Paweł_, gratulacje! Ale miałeś owocny rok! Klaus, monka - a macie jakieś namiary na niedrogi i ładny bruk granitowy w Szczecinie lub okolicach? Nie wiem, czy tani, ale ładny i duży wybór jest na Bulwarze Gdańskim (wjazd od Heyki albo od Gdańskiej, jak się jedzie w kierunku miasta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.02.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Mamy działkę w Dobrej ....... Wygląda na to, że będziemy sąsiadami. Pozdr Rygó Lewobrzeże dalej rośnie w siłę A, bo nie wiecie, co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witajcie, przepraszam, że tak od d.py strony i sie nie przywitałam na początku, ale tyle było czytania, że postanowiłam na bieżąco się "wtrancać" Wróciłam, wróciłam; cisza, spokój, czas tylko dla siebie... - wiecie, jakos sie nie stęskniłam za moją bandą domową - czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witajcie, przepraszam, że tak od d.py strony i sie nie przywitałam na początku, ale tyle było czytania, że postanowiłam na bieżąco się "wtrancać" Wróciłam, wróciłam; cisza, spokój, czas tylko dla siebie... - wiecie, jakos sie nie stęskniłam za moją bandą domową - czy to normalne? ja też tak miewam . Za krótko byłaś w trasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.02.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wtorkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.02.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich. Tomadyna, podwójnie gratuluję. Witajcie, przepraszam, że tak od d.py strony i sie nie przywitałam na początku, ale tyle było czytania, że postanowiłam na bieżąco się "wtrancać" Wróciłam, wróciłam; cisza, spokój, czas tylko dla siebie... - wiecie, jakos sie nie stęskniłam za moją bandą domową - czy to normalne? ja też tak miewam . Za krótko byłaś w trasie . Hm, ja przetrenowałam trzy tygodnie i też nic. Jakie wnioski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RF 14.02.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 tomadyna, gratuluję projektu i domownika RF, Rygó: czy to może te działki w Kobylance za lasem, w kierunku na Kołbacz? Tak to są te działki, zaraz za tablicą Kobylanka RF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RF 14.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam grupę W zwiazku z tym, że czekam już na pozwolenie na budowę poszukuje ekip budowlanych, (oprócz tych ze szczecińskiej listy). Najlepiej jakby były z okolic Kobylanki, Stargardu Szcz., ale inne też moga być . RF napisz coś o sobie ??? A tego postu to wczoraj nie widziałem. A co Cię(Was) interesuje ? RF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.02.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam we wtorszczególnie nowych bobów budowniczych,kto ma do polecenia firemkę do układania kostki beton lub graniti jeszcze jakie ceny za m2 "krzyczą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam grupę W zwiazku z tym, że czekam już na pozwolenie na budowę poszukuje ekip budowlanych, (oprócz tych ze szczecińskiej listy). Najlepiej jakby były z okolic Kobylanki, Stargardu Szcz., ale inne też moga być . RF napisz coś o sobie ??? A tego postu to wczoraj nie widziałem. A co Cię(Was) interesuje ? RF NIP, PESEL, REGON, nr dowodu, itp . . . . . . Zartowałem PS. Dzięki za namiary na sprzedającego działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RF 14.02.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 KAS01: Tak myślałem RF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 tomadyna - gratuluję Domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 i oczywiście powodzenia z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 witam wtorkowo no kurka zawsze coś... nie wiem czy ma to, coś wspólnego z niedawną awarią sieci wodociągowej, ale leci mi woda z rurki umieszczonej za reduktorem ciśnień przy piecu (mam założony reduktor bo mamy wysokie ciśnienie i bluzgało wodą). rok był spokój, nic się nie działo. a od wczoraj... jestem ciekawa, czy "puścił" reduktor, czy też ciśnienie po awarii podnieśli i reduktor jest za słaby. czekam na serwis, wylewając co jakiś czas wodę z miseczki (wiadro byłoby lepsze się nie mieści ) Tomadyna - gratulki wielgachne. A papcie kupione? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam! Tomadyna gratulacje domownikuwidać nie było w tym czasie na forum Bodekku, bo to on pilnuje awansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 czupurku a może przedłużyć rurkę do wiadra będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts