bodekku 14.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam! Tomadyna gratulacje domowniku widać nie było w tym czasie na forum Bodekku, bo to on pilnuje awansów Didi bo się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 witam wtorkowo no kurka zawsze coś... nie wiem czy ma to, coś wspólnego z niedawną awarią sieci wodociągowej, ale leci mi woda z rurki umieszczonej za reduktorem ciśnień przy piecu (mam założony reduktor bo mamy wysokie ciśnienie i bluzgało wodą). rok był spokój, nic się nie działo. a od wczoraj... jestem ciekawa, czy "puścił" reduktor, czy też ciśnienie po awarii podnieśli i reduktor jest za słaby. czekam na serwis, wylewając co jakiś czas wodę z miseczki (wiadro byłoby lepsze się nie mieści ) Tomadyna - gratulki wielgachne. A papcie kupione? pozdrawiam Ja też tak miałam, gdy na jesieni w Kliniskach przebili przy wykopach jakąś rurę. Leciała woda jak głupia. Przyjechał Pańka - coś przekrecił, przestawił i.....teraz nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.02.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku - ty nie bądź taki mądry Didi - i na to liczę, że przyjedzie, pokręci i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku - ty nie bądź taki mądry Didi - i na to liczę, że przyjedzie, pokręci i będzie ok ja tylko chciałem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A jakie macie plany na dzisiejsze Walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bodekku - wiem, dlatego nie udusiłam od razu. Didi - u mnie w pracy, wszyscy latają do wszystkich: całuski i czekoladki w ruchu. W domu będę późnym popołudniem, ale mam nadzieję, że na czekoladki i winko się załapię. Na zewnątrz się nie wybieram, bo w piątek będę pląsać na balu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A my się wybieramy na "Sztuke kochania" Może ktoś jeszcze się wybiera na tę sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.02.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Didi Czupurek Bodeku Dziekuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dzień dobry, durne gołębie chyba też z okazji walentynek poczuły wolę bożą i - jak co roku - usiłują założyć gniazdo na moim balkonie . Czyżby wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wtorkowo i przy kawce Czy moze ktos z was robil ogrodzenie z siatki 1,5 metra i wie jakie sa koszty za metr i gdzie mozna kupic tanio . Jak fajnie ze swieci sloneczko Moze niedlugo wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Bryta ja robiłam latem. kupowałam w karo na struga. za m2 siatki powlekanej płaciłam 6,91 zł. całość (słupki, druty, śrubki etc, bez betonu i robocizny) na 140metrów bieżących (wys. 1,5) dałam 4.300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czupurku ja potrzebuje zielona siatke czy Ty tez kupowalas zielona czy to bez roznicy w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wtorkowo i przy kawce Czy moze ktos z was robil ogrodzenie z siatki 1,5 metra i wie jakie sa koszty za metr i gdzie mozna kupic tanio . Jak fajnie ze swieci sloneczko Moze niedlugo wiosna ja kupowałam w hurtowni siatke Baekerta na Chopina.....za 100 mb słupji ( co 2 m) i jakies druty itp placilam 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czupurku ja potrzebuje zielona siatke czy Ty tez kupowalas zielona czy to bez roznicy w cenie kupowałam ocynkowana zieloną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Z obu stron sasiedzi juz ogrodzili na podmurowce czy lepiej robic podmurowke czy wkopac betonowe bloczki takie do ogrodzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Z obu stron sasiedzi juz ogrodzili na podmurowce czy lepiej robic podmurowke czy wkopac betonowe bloczki takie do ogrodzen ja mam podmurowke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 14.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum i postanowiłam również się przyłączyć (super sprawa). Mamy działkę w Dobrej (koło boiska) i zamierzamy ruszyć z budową w tym roku. Wątpliwości i obaw strasznie dużo. Trzeba zacząć podejmować decyzje a ja mam wiele wątpliwości (nie wiedziałam ze to takie trudne). Wybraliśmy już projekt ale zwlekamy z jego kupnem sama nie wiem dlaczego (może boję się że w rzeczywistości może okazać się ze to nie to chciałam). Teraz wydaje mi się że po kilku drobnych przeróbkach w środku i powiększeniu garażu do dwustanowiskowego będzie ok. ale pewności brak. Zerknijcie proszę na projekt „dom w bluszczu 2” firmy Archon http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m42e0dba9d7b79 Powiedzcie co o nim myślicie i co warto by było przerobić. Nam brak jest doświadczenia. Projekt chcemy kupić w przyszłym tygodniu więc czasu nie jest zbyt wiele. Ponadto interesuje mnie kontakt z osobami które już się tam wybudowały albo się budują. Proszę dodajcie mi i mojemu mężowi trochę otuchy. Boimy się że sobie nie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Cześć Krasnoludek Wygląda na to, że będziemy sąsiadami. Ja się właśnie tam buduję - a raczej zamierzam budować. działka kupiona, jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności (pomimo, że dzialka jest uzbrojona to jednak trochę tego wszystkiego zostało). Mam nadzieję, że pod koniec marca, najpóźniej w kwietniu ruszę z budową. Możesz powiedzieć, w którym miejscu masz działkę - zobaczymy czy będziemy bliskimi czy dalekimi sąsiadami. Pozdr Rygó Witam Rygó! Fajnie ze się odezwałeś. My mamy działkę hmm... jak by ci to wytłumaczyć. To jest tak mniej więcej "wis a wis" boiska ale w głębi, ulica będzie się nazywała chyba frezjowa. Na tyle naszej działki stoi już kilka domów jeden z nich to taki charakterystyczny z czerwanym dachem i zieloną elewacją. Widac go już od boiska. My też jesteśmy na etapie załatwiania formalności. Właśnie dzisiaj mąż jest w Policach w starostwie - strasznie to wszystko jest uciążliwe a to dopiero początek, prawda? Zdradź, jeśli możesz oczywiście, swoją lokalizację i pochwal się jak będzie wyglądał Twój domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie Krasnoludek Ja niestety mam zamiar budować w Policach , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam we wtor szczególnie nowych bobów budowniczych, kto ma do polecenia firemkę do układania kostki beton lub granit i jeszcze jakie ceny za m2 "krzyczą" nikt nie może nic polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts