czupurek 14.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja tez mam pieska z przodu dam chyba taka tymczasowa siatke ta cieniutka Za brame chcieli prawie 2 tys zlotych teraz rozumiem dlaczego domy sa takie drogie A mi sie mazy taki sloneczny dom z duza iloscia przeszklen nie zrozumiałam z tą siatką z przodu. za jaką bramę garażową czy wjazdową i za jaki rodzaj? to nie jest źle że ci się marzy. np montowanie na takich szkleniach rolet zewnętrznych wydatnie ogranicza ubytek ciepła. ja mam zwłaszcza przeszklone sporo w jednym pomieszczeniu i z torbami nie poszłam. za to, gorzej z myciem tyle metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Teska - są inni operatorzy ??? jakos nie ma...tele 2 jest jeszcze gorsze..pozatym chodzi mi o te konkretna usluge..... a przecież dostawcami netu są również konkurenci tepsy ? dostawca netu u mnie to nie Tepsa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ale telefoniczni też inni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie Krasnoludek Ja niestety mam zamiar budować w Policach , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam dzióbek - nasz DUDEK rośnie i rośnie .. strop nad garażem już gotowy .. jutro lejemy resztę .. więźba zamówiona .. Śniegi poszły w niepamięć - kiedy zawitasz ?? (o ile pamiętam nie masz zimówek a teraz to już nie problem). Pozdrawiam, Piotr Witajcie Moze byscie pokazali projekt wstawcie linka chetnie obejrzymy Bardzo chętnie .. : http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=750&sh=768 do domku 'domalowany' jest garaż na elewacji wschodniej – to ta bez okien .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.02.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie Krasnoludek Ja niestety mam zamiar budować w Policach , a chcemy zacząć w połowie maja jak wróci z daleka druga połowa. Narazie czekam na pozwolenie. Pozdrawiam A czemu niestety . Ja jestem zadowolony, że kupiłem działke w Policach, a juz miałem zamiar gdzieś na "zadupiu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czupurku tyle za brame ogrodzeniowa wiec przud zrobie chyba tymczasowy. Bardzo lubie proste domy bardzo fajny projekt . Teraz wypuscili nowe szklo ktore samo sie czysci ale w niemczech jest potwornie drogie . Nie wiem czy w polsce go uzywaja . Podobaja mi sie projekty z ogrodami zimowymi ale nie wiem czy sie zdecyduje czy poprostu bardziej oszklony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.02.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niestety bo chyba malutką dam do szkoły do Szczecina i trochę nie uśmiechają mi się dojazdy, a niestety polickie szkoły mają bardzo kiepskie wyniki końcowych testów - ponizej sredniej krajowej. Chociaż mam nadzieje, ze to się za te 3 latka zmieni. Mam już upatrzoną szkołe na wojska polskiego ale zycie pokaże i kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niestety bo chyba malutką dam do szkoły do Szczecina i trochę nie uśmiechają mi się dojazdy, a niestety polickie szkoły mają bardzo kiepskie wyniki końcowych testów - ponizej sredniej krajowej. Chociaż mam nadzieje, ze to się za te 3 latka zmieni. Mam już upatrzoną szkołe na wojska polskiego ale zycie pokaże i kasa. to sobie trochę pojeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 14.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Dużo się naczytałam na forum ... Cześć Krasnoludek Wygląda na to, że będziemy sąsiadami... Witam Rygó! Fajnie ze się odezwałeś. My mamy działkę hmm... jak by ci to wytłumaczyć... Pozdrawiam Cześć Krasnoludku!! Moja dzialka jest w drugiej części "naszego osiedla" - tej z "jeziorkiem", Nie mamy sprecyzowanego terminu rozpoczęcia byle by zdążyć do zimy ze stanem surowym. Początkowo chcieliśmy zakończyć do zimy całość i się wprowadzić ale stwiedziliśmy ze poczekamy z wprowadzeniem do przyszłego roku. A Ty kiedy planujesz zkończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czupurku tyle za brame ogrodzeniowa wiec przud zrobie chyba tymczasowy. Bardzo lubie proste domy bardzo fajny projekt . Teraz wypuscili nowe szklo ktore samo sie czysci ale w niemczech jest potwornie drogie . Nie wiem czy w polsce go uzywaja . Podobaja mi sie projekty z ogrodami zimowymi ale nie wiem czy sie zdecyduje czy poprostu bardziej oszklony dom to nie drogo za tą bramę chyba. moja z furtką 3.350.,, i to, nic specjalnego - ręczna, suwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czupurku tyle za brame ogrodzeniowa wiec przud zrobie chyba tymczasowy. Bardzo lubie proste domy bardzo fajny projekt . Teraz wypuscili nowe szklo ktore samo sie czysci ale w niemczech jest potwornie drogie . Nie wiem czy w polsce go uzywaja . Podobaja mi sie projekty z ogrodami zimowymi ale nie wiem czy sie zdecyduje czy poprostu bardziej oszklony dom to nie drogo za tą bramę chyba. moja z furtką 3.350.,, i to, nic specjalnego - ręczna, suwana Ta co mi podano to najprostrzy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.02.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 DOSTAŁEM KOMPLETNY PROJEKT No to gratulacje, czego Ci jeszcze brakuje do pełnej dokumentacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.02.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A tego postu to wczoraj nie widziałem. A co Cię(Was) interesuje ? RF NIP, PESEL, REGON, nr dowodu, itp . Zartowałem Nie, no to ja zdecydowanie poproszę o PIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Moze byscie pokazali projekt wstawcie linka chetnie obejrzymy Bardzo chętnie .. : http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=750&sh=768 do domku 'domalowany' jest garaż na elewacji wschodniej – to ta bez okien .. To, co mnie się podoba w projektach Charkiewicza, to fakt że zawsze jest garderoba, spiżarnia i pomieszczenie gospodarcze, które może ewentualnie pomieścic pralnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niestety bo chyba malutką dam do szkoły do Szczecina i trochę nie uśmiechają mi się dojazdy, a niestety polickie szkoły mają bardzo kiepskie wyniki końcowych testów - ponizej sredniej krajowej. Chociaż mam nadzieje, ze to się za te 3 latka zmieni. Mam już upatrzoną szkołe na wojska polskiego ale zycie pokaże i kasa. A którą? Chyba nie tą hamerykanską? Moja córka też za 3 lata pójdzie do szkoły i też pewnie będę mieć podobny dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.02.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A coś z tą szkołą nie tak?? Bo narazie według wstępnego rozeznania wypadła nieżle i dobry dojazd. Ale to takie narazie nasze rozmyślania, mamy na to trzy lata i życie wtedy pokaże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.02.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 DOSTAŁEM KOMPLETNY PROJEKT No to gratulacje, czego Ci jeszcze brakuje do pełnej dokumentacji? Niestety jeszcze tylko małego "drobiazgu" wypisu/wyrysu z aktualnego planu zagospodarowania terenu By móc złożyć o pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ale telefoniczni też inni są jak nie mamy kabla ,to maja nas w du......Netia byłaby chetna gdyby telekomuna kable połozyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niestety jeszcze tylko małego "drobiazgu" wypisu/wyrysu z aktualnego planu zagospodarowania terenu By móc złożyć o pozwolenie na budowę. A nie mogą ustalić indywidualnie warunków zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niestety jeszcze tylko małego "drobiazgu" wypisu/wyrysu z aktualnego planu zagospodarowania terenu By móc złożyć o pozwolenie na budowę. A nie mogą ustalić indywidualnie warunków zabudowy? Niestety - gdyby to było możliwe ..... ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts