bodekku 15.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 dzióbek - gratuluje "Forumowicza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 czupurek - ty mnie nie przerażaj moja "mała" teraz do gimnazjum! i kolejne stresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Bodekku - nie mam zamiaru. my tak po prostu trafiliśmy. było dobrze, chcieliśmy lepiej i... przedobrzyliśmy. a potem już nie było możliwości wrócić do pkt. wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 czupurek - ty mnie nie przerażaj moja "mała" teraz do gimnazjum! i kolejne stresy a moj 'mały" teraz mature ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Dobre poziom w gimnazjach to wg mojej wiedzy: urbańczyk i przy lo nr 9. dobre notowania ma któreś na pogodnie i gumieńcach (jak ustalę jskie dam znać) napewno nie polecam: na dubois i mikołajczyka. jak inne, już nie pamiętam, skleroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a mój "mały" w kwietniu ma egzamin gimnazjalny i wybór szkoły średniej. z opisywanych wyżej powodów, drżę czy nie wyląduje gdzieś na kucharza, a informatyka mu się marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a mój "mały" w kwietniu ma egzamin gimnazjalny i wybór szkoły średniej. z opisywanych wyżej powodów, drżę czy nie wyląduje gdzieś na kucharza, a informatyka mu się marzy. nie smutaj....bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a ja się zastanawiam pomiędzy gimnazjum przy LO nr 9a gimnazjum przy LO nr 5??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja grupo.. prosze o zaangażowanie w konkurs na najlepszy dziennik, liczy się każdy głos.. wkrotce zamykamy glosowanie a jest bardzo malo glosow...link -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja grupo.. prosze o zaangażowanie w konkurs na najlepszy dziennik, liczy się każdy głos.. wkrotce zamykamy glosowanie a jest bardzo malo glosow... link -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63251 jakos tak na "łapu capu" sie nie da a czytac dzienniki to juz trzeba było dawo zaczac zeby moc ocenic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Klaus Ile Ci wyszło w m3 więźby na dach domu ?? Dziś z Peterz-em mieliśmy dylemat. Wiem że dachy mało porównywalne Bo właśnie dziwna sprawa wyszła z tą więźbą - w oryginalnym projekcie było 7,2 kubika .. ale wyrzuciliśmy płatwie stalowe z konstrukcji dachu .. więc po tej zmianie i po dodaniu garażu zrobiło się 11 z kawałkiem .. ale jak to przeliczył wykonawca wraz z dostawcą (pierwszy i drugi bez wątpienia fachura) to wyszło prawie 16 - niesamowita rozbieżność .. Pozdrawiam, Piotr U mnie w projekcie jest 11.95m3 Nie weryfikowałem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja grupo.. prosze o zaangażowanie w konkurs na najlepszy dziennik, liczy się każdy głos.. wkrotce zamykamy glosowanie a jest bardzo malo glosow... link -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63251 maksiuuuuuuuuuuuuuuuuuu dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja grupo.. prosze o zaangażowanie w konkurs na najlepszy dziennik, liczy się każdy głos.. wkrotce zamykamy glosowanie a jest bardzo malo glosow... link -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63251 jakos tak na "łapu capu" sie nie da a czytac dzienniki to juz trzeba było dawo zaczac zeby moc ocenic.... przeciez nie prosze o glosowanie 'w ciemno', nie wierze w to ze ludzie z grupy szczecinskiej nie czytaja dziennikow, napewno kazdy ma swoje ulubione.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moja grupo.. prosze o zaangażowanie w konkurs na najlepszy dziennik, liczy się każdy głos.. wkrotce zamykamy glosowanie a jest bardzo malo glosow... link -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63251 maksiuuuuuuuuuuuuuuuuuu dawno cię nie było a no niestety tak bywa... trzeba zdrowo napocic zeby forum sie kulalo, tak ze juz na nic innego nie starcza czasu.., ale podczytuje od czasu do czasu GSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a no niestety tak bywa... trzeba zdrowo napocic zeby forum sie kulalo, tak ze juz na nic innego nie starcza czasu.., ale podczytuje od czasu do czasu GSz A co ciekawego w tym Głosie Szczeciński piszą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Maksiu - przecież jam głosowała i to, właśnie na te starsze, bo nowych nie czytam ostatnio - brak czasu Teska - niestety bojem i kłopotam i tak będzie do czerwca Bodekku - przy nr 9 jest wysoki poziom. ważne: oprócz świadectwa końcowego, biorą pod uwagę oceny z półrocza, no i jest egzamin z języka. dość trudno się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a no niestety tak bywa... trzeba zdrowo napocic zeby forum sie kulalo, tak ze juz na nic innego nie starcza czasu.., ale podczytuje od czasu do czasu GSz A co ciekawego w tym Głosie Szczeciński piszą????? GSz = Grupa Szczecińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 czupurek - dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a no niestety tak bywa... trzeba zdrowo napocic zeby forum sie kulalo, tak ze juz na nic innego nie starcza czasu.., ale podczytuje od czasu do czasu GSz A co ciekawego w tym Głosie Szczeciński piszą????? GSz = Grupa Szczecińska przecież wiem , to było takie zaczepne - sprawdzałam czy nadal jesteś z nami na forum praojcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 a no niestety tak bywa... trzeba zdrowo napocic zeby forum sie kulalo, tak ze juz na nic innego nie starcza czasu.., ale podczytuje od czasu do czasu GSz A co ciekawego w tym Głosie Szczeciński piszą????? GSz = Grupa Szczecińska przecież wiem , to było takie zaczepne - sprawdzałam czy nadal jesteś z nami na forum praojcze praojciec jest wieczny... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts