Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich.

Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek.

Teska ale twój domek piękny.

no ja mieszkam wlasnie w koscinie.Jak chcesz to padam ci namiary na paru wlascicieli....

no i jeszcze ten teren taki wydaje mi się mokrawy trochę, ziemia taka raczej gliniasta, i w odległości kilkunastu metrów takie małe bajorka się tworzą

gdzie???? w koscinie jest ok...a bajorka teraz beda wszedzie...bo ziemia zmarznieta i nie przyjmuje wody...

witam wszystkich czwarteczkowo

dzisiaj tylko trochę będę bo jadę za wioseczkę z tramwajami, do wioseczki bez tramwajów

Ewek - piszesz, że rolna, nie uzbrojona. wydaje się dość sporo. widać chłopy we wsi rozpuszczone niemiłosiernie. a spróbuj zadzwonić tu: 602-531-435 lub 423-3038. to są działki w dołujach, ale te należące do osiedla przy zanie i z tego co wiem, to właśnie sprzedawane są działki leżące w stronę kościna (stojąc oczywiście w polu :wink: ). tam większość jest już uzbrojona i co najważniejsze przekwalifikowana. a osiedle spokojne. niestety większość gruntów jest gliniasta (bynajmniej na moim odcinku).

pozdrawiam wszystkich

Witam wszystkich.

Ja dalej szukam działeczki. Mam ofertę w Dołujach na ul Tarpana 15. Działka rolna przeznaczona w planie pod budownictwo. Nieuzbrojona. Obok stoją domy.Właściciel chce 48000 (740m kw.) jak myślicie czy to dużo za nieuzbrojoną. A tak wogule to najbardziej podobają mi się działki w Kościnie. Po prawej stronie zaraz przy drodze. Ale coś nie mogę trafić na zadną ofertę sprzedaży tych działek.

Co prawda od dawna nie interesowałam się ceną ziemi ale wydaje mi się, że prawie 68 zł za metr ziemi rolnej, to sporo. Zorientuj się, jakie są możliwości uzbrojenia (ale te informacje zbiera się nie od sprzedającego!).

to duzo 68 zł......bo jak bedziesz uzbrajac to wiem napewno wyjdzie ci kolo 90 zł.......

W koscinie sa dzialeczki uzbrojone....w cenach roznych.Ale najtansza słyszłam teraz 90 zł.....i masz swiety spokoj....

( o uzbrojeniu , komiteteach itp poczytaj w moim dzienniku)

Natomiast badania gruntu ok....ale jezeli chodzi o koscino to naprawde jest spokojnie.

Ostatnio robił GrzegorzR - Kościniak :lol:

witam wszystkich czwarteczkowo

dzisiaj tylko trochę będę bo jadę za wioseczkę z tramwajami, do wioseczki bez tramwajów

Ewek - piszesz, że rolna, nie uzbrojona. wydaje się dość sporo. widać chłopy we wsi rozpuszczone niemiłosiernie. a spróbuj zadzwonić tu: 602-531-435 lub 423-3038. to są działki w dołujach, ale te należące do osiedla przy zanie i z tego co wiem, to właśnie sprzedawane są działki leżące w stronę kościna (stojąc oczywiście w polu :wink: ). tam większość jest już uzbrojona i co najważniejsze przekwalifikowana. a osiedle spokojne. niestety większość gruntów jest gliniasta (bynajmniej na moim odcinku).

pozdrawiam wszystkich

ups dzwonili z Bydgoszczy....ładują auto z moim Parysem :lol: :lol: jutro beda witrynki :lol:

Witam czwartkowo.

P.S>

Teska

Ile zajęło sunusiowi odprowadzanie koleżanki "na przystanek" :D

ech....1,5 godziny :cry: :cry: pomylily im sie rozkłady jazdy pks-ow

Wiesz Teska szukaj pozytywów.

Wieczorem było zimno wiec może tylko się przytulali.

Choć czasami to podobno i wiatropylnie :D bywa.

P.S.

Ciekawe ........... wnuczek czy wnuczka 8) może zrobimy głosowanie ? :D

Witam czwartkowo.

P.S>

Teska

Ile zajęło sunusiowi odprowadzanie koleżanki "na przystanek" :D

ech....1,5 godziny :cry: :cry: pomylily im sie rozkłady jazdy pks-ow

Wiesz Teska szukaj pozytywów.

Wieczorem było zimno wiec może tylko się przytulali.

Choć czasami to podobno i wiatropylnie :D bywa.

P.S.

Ciekawe ........... wnuczek czy wnuczka 8) może zrobimy głosowanie ? :D

hahahaha i padał deszcz :lol: Tomek...dostaniesz po głowie :lol: :lol:

Teska - w piątek baluję. w sobotę bez względu na kaca do 16-stej będę na uczelni (w niedzielę zresztą też). ale jak w sobotę będę wracać do dom, to mogłabym.

a byłam wczoraj w domarze - fakt czasu za dużo nie miałam, ale stołu co by szkła trochę miało w drewnie nie wypatrzyłam. ale rattany były fajne.