bodekku 16.02.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 pozdrawiam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 i podnoszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to po co to robisz jak maja cie za .....tego co joby przyjmuje....zostaw to po prostu czasaem jednak mozna coś pożytecznego zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2006 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Sądzę że jak byśmy się skrzyknęli i wypuścili na e-mail muratora informacje że dawno powinno być to zmienione to ilość e-maili by to zmieniła. (taki swoisty spam-ik) Informatyk to swoisty zwierz (wiem coś na ten temat) ale pod naciskiem nastepuje pkt. przegięcia i się bierze do roboty czy mu się chce czy też nie. proponuję na e-mail [email protected] A i Maksiu byłby zadowolony że jego grupa taka prężna ech...dostałby Maksiu joby za nas inicjatywa oddolna... wiec nic z jobow dla mnie, w koncu to nie moj pomysl.. slijcie slijcie.. moze akurat cos pomoze.., z tym ze lepiej na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 więc może spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Sądzę że jak byśmy się skrzyknęli i wypuścili na e-mail muratora informacje że dawno powinno być to zmienione to ilość e-maili by to zmieniła. (taki swoisty spam-ik) Informatyk to swoisty zwierz (wiem coś na ten temat) ale pod naciskiem nastepuje pkt. przegięcia i się bierze do roboty czy mu się chce czy też nie. proponuję na e-mail [email protected] A i Maksiu byłby zadowolony że jego grupa taka prężna ech...dostałby Maksiu joby za nas inicjatywa oddolna... wiec nic z jobow dla mnie, w koncu to nie moj pomysl.. slijcie slijcie.. moze akurat cos pomoze.., z tym ze lepiej na adres [email protected] Jeśli Pan Papliński jest za to odpowiedzialny to trochę bezsensu do niego słać. Bo skoro mu się nie chciało dotąd nic zrobić i mimo naciskania przez naszych prześwietnych moderatorów oraz naszego Praojca Maksia dalej to źle działa to nawet jak mu wyślemy 1000 e-mail to nic nie zrobi. Emaile muszą dotrzeć do osoby która potrząśnie osobą za to odpowiedzialną wtedy będzie to miało skutek. Proponuję Dyrektora Marketingu, Redaktora Naczelnego itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tomadyna - to podaj adresy mailowe do ww! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tomadyna - to podaj adresy mailowe do ww! Propozycje są nastepujące: Katarzyna Białek [email protected] Mariusz Sawicki Szef Projektów Internetowych i Multimediów [email protected] Zespół serwisu Agnieszka Hernik redaktor prowadzący [email protected] Anna Żmuda redaktor [email protected] Monika Krzywicka redaktor [email protected] Proponuję to co wytłuszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam czwartkowo popołudniowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tomadyna - to podaj adresy mailowe do ww! Propozycje są nastepujące: Katarzyna Białek [email protected] Mariusz Sawicki Szef Projektów Internetowych i Multimediów [email protected] Zespół serwisu Agnieszka Hernik redaktor prowadzący [email protected] Anna Żmuda redaktor [email protected] Monika Krzywicka redaktor [email protected] no to czas zacząć Proponuję to co wytłuszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 coś nie słychać aplauzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tomadyna - to podaj adresy mailowe do ww! Propozycje są nastepujące: Katarzyna Białek [email protected] Mariusz Sawicki Szef Projektów Internetowych i Multimediów [email protected] Zespół serwisu Agnieszka Hernik redaktor prowadzący [email protected] Anna Żmuda redaktor [email protected] Monika Krzywicka redaktor [email protected] no to czas zacząć Proponuję to co wytłuszczone pipieram inicjatywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to chyba cos sie naprawiło..... nie pokazało mi ze brak postów.....czyzby sie "wytłuszczony" przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 a mi pokazało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 a mi pokazało! hmm...to Tobie pokazało...a mnie pusciło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 a mi pokazało! hmm...to Tobie pokazało...a mnie pusciło.... masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts