Teska 16.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. a czemu nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. a czemu nie ??? bo sama bym tego nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 może Teska lubi ruch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? nie wiem....ale przeklicznik walutowy bylby zanizony pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu nie opalca sie taki kurs...sprzedaje okolo 1700 zielonych....i dostaje kurs w kantorze wiekszy niz normalnie.... juz to wszytsko sprawdzalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie To nie płacisz Internetem? Teska... no nie place....z prostej przyczyny nnie mam konta złotówkowego.... a tych drugich to przez internet nie można ? konto niewiele kosztuje, a wtedy mozna przelewać internetem z walutowego na złotówkowe po kursie dewizowym, bardzo korzystnym, a rachunki płacone na poczcie, to strasznie droga sprawa, na 3 konta by ci starczyła; no i trzeba sie ruszac z domu przelew robie w banku....1,50 za sztuke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Wiecie co, juz 500 stron tak funkcjonuje to Forum, a wy sie jeszcze nie przyzwyczailiście....hmm, mnie to nie przeszkadza, nie rozumiem waszych złości z tego powodu...naprawdę Tak jest i już, po co ludziom głowę zawracać w tak błahej sprawie. a czemu nie ??? bo sama bym tego nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie znaczy, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... każdy ma swój sposób na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie Teska nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Więc powiedzmy otwarcie nie o walutę tu chodzi ....... a o tę kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... Więc powiedzmy otwarcie nie o walutę tu chodzi ....... a o tę kawkę No chyba, że do kawki śpiewa kantor za walutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A co tam się pochwalę: 1) Spotkania z 2 kierownikami za mną 2) W piątek i w poniedziałek kolejne 2 (i na tym zakończę ten casting) 3) Jutro spotkanie z pierwszą ekipą 4) W poniedziałek spotkanie z kolejnymi dwoma ekipami 5) We wtorek jadę zawieźć do wyceny instalację ogrzewania 6) Dziś projektant instalacji dostał "kilka" błędów do poprawienia 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 no, no, tomadyna, nie tracisz czasu! czekamy na dalsze doniesienia z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts