dzióbek 16.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Pani na lekcji pyta Jasia: - Jasiu, kim są bracia Kaczynscy? - To są ci co zagrali w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc", a jak dorośli, to założyli PiS. - A co oznacza skrót PiS? - Podpierdolimy i Słonce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.02.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy A wodę też robi? Może połączymy zamówienia i hurtem będzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 to ja tez witam ponownie.....ech...wrociłam z banku...rachunki popłacone...jak ja tego nie lubie Teska, wolisz komornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy A wodę też robi? Może połączymy zamówienia i hurtem będzie taniej? Fajny pomysł - tylko czy to będzie taniej ? Robi wodę, kanalizę, gaz. - przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Podciągam bo już widać koniec łańcucha pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jakoś pusto dziś wieczorkiem. Może to pogoda, mi sie cały dzień chce spać a malutkiej jak zwykle nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jakoś pusto dziś wieczorkiem. Może to pogoda, mi sie cały dzień chce spać a malutkiej jak zwykle nie To masz nocnego Marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 I to jeszcze jakiego, mi się już oczy kleją a malutka w najlepsze husa. Na siłę nie mam co kłaść bo więcej się nawojuje a i tak usnie o swojej porze koło 23.30. Za to spi do 11.00. Jeszcze pół godzinki i lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy A wodę też robi? Może połączymy zamówienia i hurtem będzie taniej? Fajny pomysł - tylko czy to będzie taniej ? Robi wodę, kanalizę, gaz. - przyłącza. GDZI ZNALAZŁE GOCIA OD PRZYŁĽCZY BO JESTEM ŻYWOTNIE TAKIM ZAINTERESOWANA !!!! POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 7) Jutro umówiony też jestem na telefon z potencjalnym wykonawcą przyłączy A wodę też robi? Może połączymy zamówienia i hurtem będzie taniej? Fajny pomysł - tylko czy to będzie taniej ? Robi wodę, kanalizę, gaz. - przyłącza. GDZI ZNALAZŁE GOCIA OD PRZYŁĽCZY BO JESTEM ŻYWOTNIE TAKIM ZAINTERESOWANA !!!! POZDR Brat mi go polecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Tomadyna, daj namiary na faceta od przyłaczy, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.02.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wczoraj ostatni, dziś pierwszy Forum-owicze dlaczego opuściliście FORUM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam i podciagam, bo dyndamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wczoraj ostatni, dziś pierwszy Hm, ślepota jakowaś, czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.02.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Tomadyna, daj namiary na faceta od przyłaczy, proszę. Poszło na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ha, ha, ten robił u nas wodę. Myślałam, że masz może kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.02.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam wszystkich, trochę mnie nie było na forum, ale też nie ma postępu w reazlizacji naszych planów budowlanych. Oglądaliśmy projekty przez całą zmię i poszukuję kogoś kto wybudował sobie dom na podstawie projektu z pracowni Domowe Klimaty : Morfeusz. http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=776 Chętnie obejrzałabym go "na żywo". Co sądzicie o tym projekcie dla 3-4 osobowej rodzinki? pozdrawiam serdecznie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie znaczy, że co? zn aczy nerwowa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts